K

47 8 0
                                    

Marinette

Okul sonunda bitmişti. Hala rüyamı düşünüyordum. Bu gün olanları.

**

"Anne be-... doğru onlar Çin'e gitmişlerdi."dedim kendi kendime. Odama çıkıp kendimi yatağın o güzel yumuşaklığına bıraktım. Sanırım bu gün biraz erken uyuyacaktım.

***

"Marinette, hala uyuyor musun sen? Hemen kalk yoksa geç kalıcağız!" birisi konuşuyordu. Ne ara sabah olmuştu.

"Bırak Alya uyusun. Zaten müzik dinleyerek uyumuş, telefonunun şarjını bitirmiş. Bizi rahatsız edemez!" bu Chloe miydi?

"Sonra başımızda kahvaltıyı kaçırdım, açım diye zırlansın dursun. Kabul etmiyorum!... Sende hemen uyan Marinette." bu kesinlikle Alya olmalıydı. İkisi ne ara odama gelmişlerdi. Ayrıca ben müzik dinleyerek de uyumamıştım! Ne oluyordu burada.

"Kahvaltı bir yere kaçmıyor Alya. Ayrıca bir kere bile senin başını 'açım' diye ağrıttığımı hatırlamıyorum... Hem ben telefonumu şarja takıp uyudum, şarjımın bitmesi imkansız." diye yattığım yerden mırıldandım.

     "Bir etrafa bak sonra konuş, Marinette." diye söylendi Chloe. Gözlerime gelen ışık yüzünden zorla da olsa uyandım. Alya üzerine süveterini giymekle meşgulken, Chloe ise makyajını bitirmekle uğraşıyordu. Yataktan kalkmaya uğraşırken, saçlarımın arasına takılmış bir şey olduğunu fark ettim. Bu benim kulaklığımdı. Kafamı hızlıca Chloe'ye çevirdim. Tahmin ettiğim gibi saçları kısaydı, aynı... bir dakika ben şimdi arka arkaya aynı rüyayı mı görüyordum? Bu imkansızdı!

Hızlıca yataktan kalkmaya uğraştım. Ayağım yorgana dolandığı için tepetaklak oldum.

"Aman tanrım!" diye cırladı Chloe. Yavaş yavaş gözüm karardı.

***

Gözlerimi açtığımda, odamın tavanını gördüm. 'Gerçek' odamın...

|| Miraculous || Kaybolan GeçmişimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin