7.2

6.6K 382 257
                                    

Multideki şarkı: Tuğkan / Sevgisiz Kaldın

Yorumlarınızı, görüşlerinizi lütfen belirtin ve oy vermeyi unutmayın.

İyi okumalar.

●●●

"Ona, bir şey hazırlamıştım yıllar önce." Berkant abimin dedikleriyle başımı ona çevirdim. Eflin'le arasının iyi olmaya başlaması beni fazlasıyla sevindiriyordu.

"Ne hazırlamıştın Berkant abi?" Kelimelerimin dudaklarımın arasından dökülmesine izin verdiğim vakitte, Savaş'ın kollarına daha fazla tutundum ve sırtımı biraz daha sert göğsüne yasladım.

"Ona hissettiklerimi anlatan video kasetler." Biraz duraksadı ve fazlasıyla mükemmel bir tebessüm sergiledi bana. "Biliyor musunuz? Sekiz yaşımda bile çektiğim videolar var." Sesindeki heyecan tüm tüylerimi diken diken etmişti. Bizim ortamın erkeklerinde bu şey genetikti herhâlde.

Sevgilerini ne de güzel aktarıyorlardı.

"Berkant abi ya! Ne kadar güzel bir şey yapmışsın." Bilge fazlasıyla keyifli bir şekilde önce söze girmişti, ardından ise abime biraz daha yaslanıp somurttu. "Bizimki, katkısız odun! Gerçekten diyorum. Ne bir süpriz ne bir hediye. Varsa yoksa Bilge öp beni aşkım, Bilge ye beni aşkım. Salak seni!" Sesi fazlasıyla keyifliydi aslında. Hatta sona doğru yüzünü abime çevirmişti ve yanaklarını sıkarak sulu öpücükler bırakmıştı yüzüne.

"Beni böyle sevmiyor musun sen?" Abimin sesi alınmış çıkarken Bilge'nin ellerinin üstüne kendi ellerini koymuştu. Şu an, çok güzel gözüküyorlardı.

Derin bir nefes aldım, Savaş'la biz de bu kadar güzel gözüküyor muyduk acaba?

"Biz daha güzel duruyoruz, yavrum. İçerlenme hemen." Savaş'ın ılık nefesi saç diplerime çarptı ve orayı yakıp kavurdu. İçim bir hoş oluyordu böyle durumlarda.

Onu seviyordum, her zaman söylemesem bile her zaman hissettirecektim.

"Seni, her hâlinle seviyorum ama Cemre'yi daha çok seviyorum, o benim ilk göz ağrım." Bilge'nin sözleriyle tekrar ona döndüm ve elimi dudağıma götürerek öpücük attım.

"Ben de seni daha çok seviyorum, ilk bebeğim benim." Savaş'ın belimdeki kolları sıkılaştı ve sinirle homurdandı.

"Ne demek daha çok seviyorum ya, eşek başımıyım ben burada?" Savaş'ın alınmış sesi kulaklarıma dolduğu an başımı geriye doğru attıp omzuna yasladım. Gözlerimi yüzüne çevirirken suratım fazlasıyla huzurlu bir ifâdeye bürünmüştü.

"Kıskanma enişte! Sen yokken ben vardım, ben." Bilge'nin elini göğsüne vura vura dediklerine kahkaha atınca Savaş'ın bakışları muzip bir hâl almıştı.

Hayran hayran yüzüme bakarken ne yapacağımı bilememekle birlikte gülümsememi bozmadım. O bakışlarının hedefi olmak için her zaman istediği şekilde gülebilirdim.

"Seviyorum, paylaşamam." İki kelimeyle oluşturduğu cümle, kalbimdeki en gösterişli yere kendi tahtını kurdu ve halkına el salladı.

Seviyorum, paylaşamam.

"Merhabalar, canlarım. Ben ve asaletim geldi." İklim'in kurduğu cümleye ve aseltim geldi derken Bora'yı gösteriyor olmasına derince gülümsetmiştim. Huzur, yavaş yavaş sarıyordu etrafımızı.

Savaş iyileşiyordu, biz mutluyduk ve herkes sadetine kavuşuyordu.

Doruk hariç, o zirve tek kişiliktir diye bir zihniyete sahip olarak sap kalmayı tercih eden bir pilavboydu.

Son Görülme | yarı texting -TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now