5.5

7.4K 484 291
                                    

Multideki şarkı: Yaşlı Amca / Ve Ben

Yorumlarınızı, görüşlerinizi lütfen belirtin ve oy vermeyi unutmayın.

İyi okumalar.

●●●

Savaş'tan devam*

Gözlerimi, Cemre'nin gözlerinden bir an olsun alamazken bir anda kapadı gözlerini. Yüzünü daha fazla avucuma yaslarken yanağının sıcaklığı kurumuş kalbimi ıslattı.

Kıvırcık saçları, ellerimin üstünü gıdıklarken muazzam kokusu sakin bir iç çektirdi bana. Şu an içimi ısıtan bu kadın, birkaç gündür canımla oynuyordu ve hâlâ oynamaktaydı.

Bileğimin üstünde bir el hissederken bu parmaklar Cemre'ye ait olamayacak kadar kalın ve Cemre'nin kavrayanayacağı kadar da sıkıydı. Sert bir nefes çektim içime, biliyordum. Bunlar Buğra'nın parmaklarıydı.

Başımı Buğra'dan taraf çevirirken dolu gözleri kucakladı beni. Belki de dolu gözleri bana karşı davranabileceği tüm silahlarını çekinmişti ve beni öldürmek için tek bir hareketimi bekliyordu. Kurumuş dudaklarını diliyle ıslatırken dolu gözlerinden bir damla yaş firar etti.

"Sevgilimden, uzak dur!" Kısık ama sert sesi kalbime erişirken her bir hecesinin altında ezildiğimi hissettim.

Sevgilim.

Daha ona ben bu şekilde seslenemezken o, benden önce davranmış ve benim marulumu kendine sevgili yapmıştı. Asıl canımı yakansa bunu Cemre'nin de kabul etmesi ve gözlerimin önünde onun elini tutabilmesiydi.

Canın saydığın kadın, seni canından, kendinden ediyor. Değil mi Savaş?

Mantık kalıbına daldırdığım tarafımın kelimeleri bir bıçak gibi kesikler bırakırken nefesimin bana yetmediğini hissettim. Sahi, onsuz aldığım kaç nefes, nefes sayılıyordu?

"Duydun mu, Soykıran? Sevgilimden, uzak dur!" Bileğimi saran parmakları, Cemre'yi avuçlayan ellerimi Cemre'den çektiği zaman, hiçbir şey yapamamanın tadı damağımda yayıldı.

Gözlerim, sayısını unuttuğumuncu defa dolarken nefesimin bile titrediğinin bilinceydim.

Sevdiğim kadının bir başkasına gitmesi ve benim hiçbir şey yapamayacağımın çaresizliği, dillere şayandı. Üzgündüm, onu daha yeni yakalamışken kaybettiğim için çok üzgündüm.

Beni sevdiğine inanmıştım ve şimdi, ellerimin çekildiği an da ona sarılmıştı. Bu da neydi?

Gerçek aşk mı?

Hiç sanmıyorum ama bana karşı onu tercih ettiği değiştirilemeyen koca bir gerçekti.

Böyle gerçeğin amına koyayım!

"Anladım," Benim bile zar zor duyduğum fısıltı, Buğra'yı Cemre'den ayırırken bana doğru döndü ve yakalarımı kavradı.

Allah aşkına, bu ne yapıyordu böyle?

"Seni artık Cemre'nin yanında görmek istemiyorum Savaş. Sürekli bir yerlerden çıkmaktan vazgeç!" dediklerine sadece gözlerimi devirirken Cemre'nin tok sesi odada yankıladı.

"Buğra, yeter!" Cemre'nin sesiyle Buğra'nın elleri titrerken ne olduğunu kavrayamadım. Elleri, vebalıymışım gibi benden uzaklaştığında Cemre'ye döndü ve fısıldadı.

"Ben, ben özür dilerim." Marulumu ilk defa bu kadar kızgın görüyordum. Peki bunun sebebi neydi? İşte buna diyecek hiçbir sözüm yoktu. Cemre'nin sert bakışları bu seferde bizim üzerimizde dolanırken ellerini göğsünün üzerinde birleştirdi.

Son Görülme | yarı texting -TAMAMLANDI-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin