~8~

54 8 1
                                    

Medya:

Sarah'ın ağzından

Ahh lanet olasıcı dersler.Şuan öğle tenefüsüne dakikalar kalmış ve ben tenefüs zilinin çalmasını bekliyodum.Saniyeleri sayıyodum.
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Ve bammm.
Şükür.Hemen kalktım ve esneme hareketleri yaptım.Heyecanlıydım çünkü okulda kurtlar ve vampirler arasında seçmeler yapılacaktı.Öğleden sonraki derste yarışma yapılacaktı ve iyi olanlar seçilip, yarışmaya alınacaktı.
Birinin belimi tutup çekmesiyle sıçradım.Kafamı kaldırdığımda Yoongi olduğunu anladım ve yüzüme sıcak bir gülümseme yerleştirdim.Yanağıma küçük bir öpücük bırakıp
-"Hadi aşağı inelim bizimkiler çoktan indi bile" dediğinde kafa salladım.
-"Yarış?" dediğimde gülümseyip kafasını belirli belirsiz salladı.
-"Yenildiğini görmek beni üzer ama" dedi.
-"Yanılıyorsun" dedim ve ben gülümseyip kafamla kapıyı gösterdim.
-"3 dediğimde" kafa salladı.Onun boşluğundan yararlanarak
-"3" diye bağırdım ve vampir hızımla koşmaya başladım.Arkamdan haykırışlarını duyuyordum.Kötülük
Büyük bi hızda merdivenlerden inerek okul kapısının önüne geldim.Arkamı döndüğümde Yoongi rüzgar gibi esip geçmişti.Oysaki ben onu bulmak için dönmüştüm.Kafamı hızla salladım ve yine hızla koşmaya başladım.Tam bizimkilerin yanına ulaşmıştımki birinin bana aniden uçmasıyla yere düşücektimki belimi sıkı kavrayıp bedenini bedenime yapıştırmıştı.

Şoka girmiş gibi gözlerim kocaman açılmıştı.Bi beş saniye öyle bekledikten sonra hızla yapıştığım bedenden ayrıldım.
Kafamı kaldırdığımda oldukça yakışıklı biri duruyodu karşımda.

Kafamı kaldırdığımda oldukça yakışıklı biri duruyodu karşımda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve elindeki dövmede ona ayrı bir hava katıyordu.
-"Pardon" dedim ve ilerlemeye başladım.
-"Heyy güzel kız.Tanışmicakmıyız?" diye bağırdığında direk arkamı döndüm.
Kafamı olumsuz anlamda salladım.Tekrar önüme dönüp yürümeye başlicaktımkı kolumda bir çift el hissettim.Arkamdaki kişiyi görmeden yüzüne yumruğu geçirdim.Arkamı döndüğümde o çocuk olduğunu gördüm.O sırada arkadan bir ses
-"Noluyo lan orda" diye haykırdı.Tabikide bu Yoongi idi.
Çocuğun üzerine doğru nerdeyse uçmuştu.Üzerine oturduğunda tam yumruk atıcaktıki
-"Woo bin!" diye bir isim döküldü ağzından.
Ağzım şaşkınlıkla açılmış o kişinin kim olduğunu merak ederek bekliyodum ayakta.

Yoongi'nin ve o meşhur woo bin'in yanına ağzımdan saydıra saydıra nedenini bilmediğim bir sekilde gidiyodum.Onların yanına geldim ve yere dizinin üstüne gelecek şekilde oturdum.Çocugün yüzüne baktığımda oldukça kötü vurduğumu anladım.Ellerimi yüzünde gezdirirken ağzından bir ah nidası çıkmıştı.Ellerimi hızla geri çekerken yoongininde bana sinirli bakışlar attığını fark ettim.
Derin bir nefes aldım ve konuşmaya başladım.
-"Yoongi bu kim?" Dedim sakin bir biçimde.Çünkü sabahtan beri tek kelime çıkmadı ağzından.
-"Bu salak benim kuzenim Woo bin busan-da yaşıyo(du) buraya geri geldi.Vampir." dediğinde bakışlarımı ondan çektim ve Woo bin'e baaktım.
-"Umutsuz vakasın" dedim kafamı iki yana sallayarak.Yoongi bu dediğime gününde bende gülümsedim.Gülümsemesi bulaşıcıydı.Ayağa kalktı ve woo bin'e elini uzatıp onuda ayağa kaldırdı.Woo bin ayağa kaklkıp tam karşıma geçince tek kaşımı kaldırıp ona baktım.Evet tek kaşımı kaldırabiliyorum.Neyse.
Boğazını temizledi ve konuşmaya başladı.
-"Selam tam tanışmadık ama ben woo bin sende yengem olmalısın.Bu gerzek senden çok bahsetti.Valla dediği kadar güzelmişsin yenge" dediği gibi kafasına şaplak yemesi bir oldu.
-"Sus lan zevzek" dedi ve sinirle soludu.Ardından
-"Hadi bak sen şurda oturanların yanına ben, yoongi'nin kuzeniyim de bizde geliriz birazdan" dedi ve kafasıyla bankı gösterdi.Woo bin kararını sallayıp sinsice gülümsedi.
-"Tamam gerzek.Ben gidiyim,siz halledin" dedi kaş göz yaparak.Sinirli bir ses çıkardığımı düşünerek dişlerimin arasından adını tısladım.
"-Woo bin"
-"IIII şey tamam ben gidiyim çünkü kimse bir meleze bulaşmak istemez dimi" dedi o seksi gülümsemesiyle.
Kafamı salladığım gibi kaybolması bir oldu.Hafif sırıttım
Ve bedenimi Yoongi'ye çevirdim.O da bana dönerek az bi milim evet az bi milim yaklaştı.
-"Kardeşlerine ne zaman söyleyeceksin?" Dediginde bir garip oldum.Evet şu zamana kadar sevgilim olmuştu ama son olaydan sonra nasil tepki vericeklerini bilmiyorum açıkcası.
-"En yakın zamanda"
🍷
Yarışmaların olduğu alana geldiğimizde fazlasıyla heyecanlı olduğum kanatına vardım.Çünkü kalbim olmasi gerektiğinden fazla hızlı atıyodu.
Salon oldukça kalabalıktı ve vampirler,kurtlara kurtlar ise vampirlere saldırmamak için zor durduğu belliydi.Herkes birbirine ölümcül bakışlar atıyodu.Ben arafta kalmış gibi bişiydim.Ehh melez olunca tabi.Neyse.Müdür kürsüye çıkıp konuşmaya başladı.
-"Evet sevgili vampir ve kurt okulu:Bugünki olucak yarışmada ne kadar yetenekli olduğunuzu ölçücez.Bu yarışmaların sonunda kazanana oldukça güçlü bir büyü hediye edicez." Dediğinde fısıltılar oluşmaya başladı.
-"Ama bu büyüyü size okulumuzun melezi Sarah verecek" dediğinde tüm gözler beni buldu.Yine fısıltılar çoğalınca rahatşızca kıpırdandım olduğum yerde.
-"Bu büyüyü onun verme amacı dediğim gibi büyü çok güçlü bi büyü ve aramızdada hatta evrendeki en güçlü kişi olduğu için size ödülü o vericek" dedi ve konuşmaya devam etti.
-"Evet konuşmam bittiğine göre başarılar dilerim.Şimdi kura sonuçlarını okumaya başliyacaz."
"-.
.
.
.
.
.
.
.
Yoong-hyun sik
Tae-chang wook
Eun-yuna
Junkook-jimin
Ve
Sarah-J-hope
"
Dediğinde bütün gözler bana döndü.Şimdi ben baş düşmanımlamı dövüşücektim?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Melez PrensesWhere stories live. Discover now