~3~

73 12 0
                                    

Medya:yoongi

Arkamı döndüğümde şoklukta master yaptım. Çünkü kanka Eun-ha tam karşımda duruyordu.Onu en son 1 yıl önce görmüştüm.Bana ailevi nedenlerden dolayı taşındığını söylemişti.Gittiği gün çok ağlamıştım.Çok seviyodum onu.Biz onunla kardeşten öteydik.Üstümdeki şoku atlatıp koşarak boynuna atladım.

Bu sırada kahkahalarımız kantini dolduruyodu.Herkezin bize baktığına eminim.Benim bacaklarım onun belinde,onun kolları ise benim belimdeydi.Ayrılarak indim kucağından.Kocaman,kocaman sulu, sulu öptüm yanaklarından.Tabi sulu öpünce direk ellerini yanaklarına siper etti ve yanaklarını sildi.Bunu görünce trip şeklinde kollarımı bağladım ve Arkamı döndüm.Oda anlamış olacakki arkadan sıkıca sarıldı.Bende arkamı dönüp tekrardan sıkı sıkı sarıldım kardeşime.En sonunda ayrıldığımızda
-"Sendemi" daha lafımı bitirmeden "-Evet bende.Sana söyleyemedim.Sana yalan söylemek zorunda kaldım.Üzgünüm üzgünüm." diye tekrarladı.Onu anlıyorum sonuçta büyük Bi sırdı bu "-Takma kafana karşim. Olabilir yani.Bana şöyle 5 kutu karam 15tanede çikolatalı süt alırsan seni niye affetmiyim" dedim ve çarpık bi gülüş sundum.
"-Yuh lan istersen kantini satın aliyim."
"-Olabilirdi ama gerek yok.Seni zarara sokmak istemem"
"-Yok canım ne zararı sen yeterki iste" dedi.Tam ayağa kalkıp sıraya gidicektiki önüme bırakılan karam ve çikolatalı sütlerle dona kaldık.Çünkü hepsi istediğim sayıdaydı.Kafamı çevirdiğimde sabahki çocuk olduğunu gördüm.Lann o ne tatlılık aşık oluyorum galiba.Ben bişey demeden çekti gitti.Anlamadım ama şuan çikolataları la aşk yaşamam lazım onun için 10 dk.
🐾
10 dk geçtikten sonra bütün paketler bitmişti.O sıraaa tae ve kook da gelmiş kook tanışmış taede özlem gidermişti. Oda uuzn zamandır görmüyordu.Ondada eun-hanın yeri başkaydı.

1 hafta sonra

Bu okulda olalı tam 1 hafta oldu.Ailemle iletişimin hala aynı düzendeydi.Melezlik derslerine başladım.Ama sadece 3 gündür çalışıyorum.Nedenini sorduğumda ise söylenmedi.Yine normal bigüne uyanmış Bi türlü özlem gideremediğim tavanla bakışıyodum.Tavan benim 4. Kankam.Evet öyle.Yani.İşşşş her neyse.Yanımdaki çok sevdiğim kocaman siyah ayıcığımı kenara koyup yataktan kalktım.Ve rutin işlerimi halledip üzerimi giyindim.
Sonra Eun-ha'nın odasına gidip onu kaldırdım.Evet bu süreçte o, junkook, ben ve tae beraber kalıyoduk.

Herneyse.Sıra tae ve kook'taydı.İlk olarak ikizimi yanına gittim."-Tae""-Tae" dedim ama uyanmadı. Bende aklımdaki fikirle
"-Tae kim so hun geldi ve Rihanna posterini yırtıyor."
diye bağırdım.Evet çoğu sabah onu böyle kaldırıyorum.Neden çünkü kim so hundan hoşlanıyor ve Rihanna posterleri vazgeçilmezi.Aslında benim odamın siyah olması dışında bendede posterler vardı...

Tae birden yataktan kalkıp düşünce kahkahalara boğuldum.Evet öyle bişi var kahkahaya boğuldum.Bugünde pek (iğrenç) espiriliyim.Tae birden bana bakınca en masum tipimi takındım.
-"Şöyle bakma orangutan yavrusuna benziyorsun" dediğinde yüzümü buruşturdum ve ona
"-Hadi junkookta sıra" dedim ve ikimiz aynı anda piç smile attık.

1 kova buz gibi suyu aldım ve junkookun odasına girdim.Girdik.Bundan Eun-ha'nın haberi yoktu.Çünkü kookla sevgililer ve asla yaptırmadı adım gibi eminim.
Şimdi şunu soruyosumuzdur.Siz vampir değilmisiniz. Evet uyuyamayıp ama Bi kaç büyü herşeyi halleder.Evet biraz büyü öğrendim.
Sessizce kıkırdadım ve 3 e kadar sayıp suyu kook'un üstüne boşalttım.
Birden yataktan fırlayıp far görmüş tavşan gibi bakınca kahkaham engel olamadım ve gülmeye başladım.Benden hemen sonra tae gülmeye başlamıştı.
-"Hayırlı olsun karşim yeni moda herhalde" dedi tae.
-"He karşim yeni moda.Benimde(elini yumruk yapıp) yeni moda var.Gözünün üstünde ve altında morluk oluşuyor deneyelim istersen"?
diyince ben kahkaha attım ama ikizim tırsmış gibi yerine sindi. Kahkaham dindirince
-"Hadi gençlik kahvaltı yapıp okula gidicez daha" dedim ve odandan ayaklarımı yere vura vura kaçtım.Mutfağa indiğimde Eun-ha kahvaltı hazırlıyordu.Yandan gülüş atıp yanına gidip yanaklarını sıktım
-"Oyşşş benim kanka kahvaltımı hazırlamış he yeyim benğ seni yeyyyy" dediğimde ellerimi itip yüzünü buruşturdu ve
"-Salakmısın kızım sen hadi kahvaltı yapacazz daha"
dedi.Bende onu onaylarcasına baş parmağımı havaya kaldırdım.odaya girip üstüme baktığımda bence gayette ideal olmuştum.En sonda rujumu sürdüğümde hazırdım.Odadan çıkınca ikizim ve kook'un gördüm.Kocaman bir ıslık çaldım ve
-"Hey ne kadar yakışıklı olmuşsunuz siz" dediğimde ikizim
-"Her zamanki halim"
diyince bende
-"EGO torbası" dedim ve saçımı savurup ilerlemeye başladım.

Melez PrensesWhere stories live. Discover now