34.Chapter

8.7K 407 23
                                    

Čau, čáu!:) Takže, než se nato vrhnem.. Chci vám moc, moc  moc poděkovat za tu obrovskou podporu co se týče komentářů, votes a hlavně už 32.000 reads! :)) Takže díky moc, vážím si toho:') A jinak taky doufám, že se vám to teda takhle líbí když budou Caroline s Justinem spolu..:D A už mám všechno promyšlený a přesně vím jak to bude:P Máte se na co těšit, páč to v nadcházejících dílech bude fakt maso jako.. muhaha :DDD A snad se vám tenhle díl bude líbit:D -Caroline

Takže.. Od včerejšího večera oficiálně chodím s Justinem. Teda jako oficiálně sice ne, jelikož to ještě nikdo jinej neví, ale prostě pro nás je to oficiální. A řeknu vám.. Je to takovej hezkej pocit. Je to takový hezký celý. Troufám si říct, ikdyž už jsem to tady párkrát zmiňovala, tak si troufám říct že jsem zamilovaná.

Jsem zamilovaná do Justina Biebera. Světe čum. Ale! Proč všechno musí mít nějaké svoje ale, sakra? No prostě má. Každopádně to moje, nebo spíš naše ale je.. Táta.

Tohle bude ještě si myslim trochu problém no.. Ono tady hlavně jde o to, že si můj táta, teda aspoň podle mě.. Vůbec nepřipouštěl, že by se něco takovýho, myslím tím to že se do Jusse zamiluju, mohlo vůbec stát, když mě s ním nechal trávit skoro všechen čas co u něj jsem. Tohle ho podle mě nenapadlo.

Jako jo, asi je to pochopitelný, když věděl, že jsem na něj byla úplně vysazená. Okey, já to beru. Ale věci se jaksi změnily. A to dost. No, budeme doufat, že to všichni ve zdraví přežijeme. Hlavně teda Justin. A teď zpátky k nám.

Naplánovali jsme si to tak, že se tady ještě zajdeme někam podívat a potom pofrčíme domů. Někam, samo sebou že zase nevim kam. Nechám to opět na Justinovi. Né že by mi to vadilo. On je tady ten kterej umí španělsky. Prostě někam do města, pokoukat co jsme ještě neviděli.

Hele ale stejně je to divný.. Já a on.. On a já.. Když si vzpomenu na to, jak jsem ho ještě nedávno nemohla ani cejtit, tak tohle je teda celkem skok. Ale jsem za to ráda. Je to hodnej kluk. Víceméně. Budu se snažit aby nám to vydrželo co nejdýl. A kdo ví? Třeba ty prázdniny nakonec nebudou tak zlý. Už teď jsou fajn. S Jussem jsou fajn.

"Justine?" Koukla jsem po něm.

"Copak shawty?" Usmál se a pootočil ke mě na chvilku hlavu. Pak se zase díval na silnici před sebou.

"Kam to jedeme?" Podepřela jsem si hlavu a zadívala se na něj.

"Pořádně nevím." Mykl rameny. Naznačila jsem ústy : "Aha."

"Projdem se." Mrkl po mě a pohladil mě po mém odhaleném stehně. Trochu jsem se zachvěla.

"Dobře." Usmála jsem se.

******

"Caroline?" Oslovil mě Justin když jsme spolu kráčeli ruku v ruce po nějaké ulici.

"Uhm?" Zamumlala jsem na znamení toho že ho poslouchám.

"Co je to s tebou?" Zastavil se a přitáhl si mě za pas k sobě.

"Nic, co by bylo?" Hodila jsem po něm nechápavý úšklebek a zasmála se.

"Připadáš mi taková nervózní." Zaujatě mě zkoumal a při tom mě pohladil po tváři.

"Z tebe." Hravě jsem ho šťouchla prstem do hrudě.

"Ze mě?" Zašklebil se a nadzvedl obočí nahoru.

"Jo, to víš je to pro mě nový." Mykla jsem rameny.

"To že spolu teď.. Chodíme?" Zeptal se. Při slově "chodíme" se trochu zasekl. Jako kdyby si nebyl jistý jestli ho může říct. Ať to říká, vždyť je to tak.

Never! [J.B.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat