51.Chapter

5.6K 313 24
                                    

Čégo mazlici:3 Napadl mě jeden ultra mega megózní nápad muhaha:33 :D:D Něco co by jste absolutně nečekaly! :D Ani já jsem to původně neplánovala..:D V následujících dílech, no možná i v tomhle jestli se mi to tam povede vecpat, jakože já to tam prostě narvu..!:DDD Se to dozvíte!:D :D Bude sranda zase :D A všichni mi napíšete dolu do komentářů, proč si myslíte že padla ta poslední věta (myšlena věta, né myšlenkový pochody naší Caroline..:D), která bude teďkon v závěru části!:D Jakože chci vědět, jestli dokáže definovat co zamejšlim:D Jestli umíte myslet jako jáá:DDD A pokud ano, tak vás lituju občas:DDD A jenom tak btw: Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se vám ta poslední část nějak nezdála O.o Jelikož je tam míň votes než normálně O.o A taky jsem teda čekala víc komentářů za to úsilí a hodiny trápení jako:D Tím si nechci říkat o komentáře apod., jenom z toho mám takovej dojem že jsem to posrala totiž:DDD Né že jsem posrala to co proběhlo, ale celkově to, že jsem je dala dohromady O.o No nevim no.. Každopádně v následujících dílech nám začíná další dobrodružství :3 -Caroline❤ 

Ráno mě probudily jemné polibky, které někdo pomalu sázel na můj krk. Taky jsem cítila teplo něčího těla, které leželo zamnou. Ale nijak jsem si toho nevšímala. Chtěla jsem spát. Takže jsem jen nesouhlasně zamručela a přehodila si přes hlavu peřinu. Uslyšela jsem někoho jak se potichu zasmál. Soudě podle toho melodického smíchu a taky podle toho že nikdo jiný zamnou do postele neleze, to bude Justin. Sundal mi z hlavy peřinu a začal mě opět líbat na krku. Pod peřinou bloudil svou rukou po mém těle a mě se na těch místech vytvářela husí kůže.

"Car.." Zašeptal a věnoval mi polibek na tvář.

"Vstávej krásko.." Nepřestával mě zasypávat polibky.

"U-um." Zamručela jsem a opět si přitáhla peřinu.

"No tak.." Zasmál se a jemně stiskl můj pravý bok. Což docela lechtalo, takže mě tím přinutil se na něj otočit.

"Ahoj." Usmíval se na mě Justin a sjížděl mě pohledem.

Vzpomněla jsem si na včerejší večer a musela se nad tím pousmát. To bylo prostě něco. To bylo prostě šíleně úžasný. Okej, fajn.. Vyhrály jste. Bungee jumping je lepší.

"Ahoj." Úsměv jsem mu oplatila a podepřela si hlavu. Byl tak strašně sexy jak měl rozcuchané vlasy.

"Jak se cejtíš?" Zeptal se mě Justin a pohladil mě po tváři. A jako docela dobrý viď.

"Perfektně." Vycenila jsem na něj svoje zářivé tesáky. On se pokusil napodobit můj výraz, což se mu slušně nepovedlo. Smůla.

"Fajn." Nahl se nade mě a políbil mě. Já jsem si ho přitáhla za zátylek k sobě, čímž jsem náš polibek prohloubila. Usmál se mi na rtech a začal mě líbat. Spolupracovala jsem. Volnou rukou mě hladil po stehně a já jsem mu obkreslovala jeho břišní svaly. Pod jeho dotekem jsem se mírně zachvěla, když si toho všiml, tak se mi usmál na rtech takovým tím ďábelským úsměvem.

"Čemu se směješ?" Uculila jsem se a trochu se odtáhla.

"Chvěješ se." Mrknul na mě.

"Třeba je mi zima." Povytáhla jsem obočí nahoru a udělala takovou divnou grimasu.

"Jasně." Zasmál se.

Takže abych to shrnula. Začínám mít takový divný pocit, že bych Justinovi měla nějakým způsobem oplatit ten včerejšek. Ale popravdě se mi do toho tak nějak úplně nechce. Ta představa, že by se mi udělal do pusy je totiž absolutně nepřijatelná a nechutná. A hlavně.. Kdyby náhodou..(Tak ať ani náhodou!:D:D) Tak co teď jako stim? Já bych letěla na ten hajzl jak Harry Potter do Bradavic. A po cestě bych se ještě určitě stihla dvakrát poblejt. Né-li dřív a víckrát. (A tak stane se;DD)

Never! [J.B.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat