28.Chapter

9.7K 457 11
                                    

Hned potom co jsme s Jussem odešly z pláže mě vzal na večeři do nějaký celkem dobrý mexický restaurace. Hrozně se mi líbí jak to tady ti mexičáni maji zařízený. Ty sombréra, většinou všude žluté nebo oranžové barvy, taky na každym rohu kaktus.. A tak prostě.

A jsou tady celkem milí lidi. Nevím, jestli jsou takový i normálně, nebo jenom na turisty, ale k nám se chovali přátelsky. Víc než to. Chvíli jsme se tam s nimi s Justinem bavily. Dokonce jsem si od šéfkuchaře vyslechla pár lichotek.

Byl to takový silnější chlápek s knírkem, tmavší pleti a strašího věku. To je prostě už od pohledu hrozně sympatickej člověk. A typickej španěl. Taky se mu líbily moje šaty. A dostaly jsme tam od nich, jako od podniku sombréro na památku. To mi od nich přišlo takový hezký. To jak se chovají k lidem.

A španělština je podle mě jeden z nejhezčích jazyků vůbec takže.. Jako jo, začíná se mi tady asi líbit. Počkejte až odtud budeme muset odjet. To tady někde zakempim a v Atlantě mě už nikdo nikdy neuvidí chachá. Né, dělám si srandu. Ale myslim si, že by doma čuměli jako.

Taky abych nezapoměla.. Strašně dobře tady vařej. To je prostě.. Mňam! Já osobně mám strašně ráda pálivý a hodně kořeněný jídla takže, pro mě je tahle kuchyň ráj na zemi. Úplně miluju ty jejich tortilly. A ještě když si do toho necháte nandat Guacamole tak to nemá chybu.

Aby jste měly přehled tak Guacamole je hodně známá mexická omáčka, jijíž hlavní ingrediencí je avokádo, cibule, rajčata, česnek, paprika jalapeňo a koriandrová nať. A chutná to úplně luxusně.

A taky jsem zjistila, že mám ráda kaktusy. A to z jednoho prostého důvodu. Justin se o něj píchnul do zadku. Zrovna o ten největší co v té restauraci byl. To jste měly vidět jak rychle od něj pak vyletěl. No né málo jsem se mu smála. Ale na jednu stranu mi bylo docela trapně z toho s jakym volem tady vůbec jsem.

Justin zase naopak zjistil, že kaktusy nesnáší. Nebo, aspoň to trvdil. Tak aspoň vím co mu koupim k narozeninám.

Ale teď momentálně jsme zpátky na pokoji a já si jdu hodit  sprchu abych ze sebe smyla tu otravnou mořskou sůl a všechen ten opalovací krém.

Zalezla jsem si do koupelny a zamknula za sebou dveře. Po pravdě, nemyslím si že i kdybych je nechala odemčené že by mi sem Justin lezl nebo něco takovýho. Řekla bych, že už k sobě chováme nějaký ten určitý respekt.

A taky si myslím že ten náš vzájemný "vztah" nebo jak to nazvat, už je taky o něčem úplně jiném. Že ze začátku jak jsem přijela tak mě chtěl vážně jenom ošoustat když to tak řeknu. Jednoduše to prostě zkoušel. To je asi normální. A taky já jsem se ke všemu tam stavěla tak jak jsem se stavěla. I když to vlastně furt přetrvává. Táta mě sere a na tom se nic nemění.

Teď jsem to řekla asi blbě. Prostě už k tomu Justinovi mám trochu jinčí přístup a jinej názor na něj. Nebo aspoň si to myslim. Ale podle mě už snad pochopil že já mu jentak pro srandu králíkům nedám a že mu zatím statečně odolávám. Takže si troufám říct, že teď v tuhle dobu jsme možná něco jako kámoši nebo tak.

 Netuším jestli tam mezi námi něco málo je, nebo jestli by někdy mohlo být. Jako z mojí strany tak nějak vím, že mě Justin svým způsobem nějak asi přitahuje, že se mi líbí nebo jak to říct. Ale jestli by tam někdy mohlo být něco víc to zatím vážně nedokážu říct. Takže asi takhle no.

Taky už ale vím, že je možný se s Justinem normálně bavit a že je to vlastně fajn kluk. Určitě neni zlej. Takhle to řeknu. A po tom, co jsme si dneska řekli, nebo spíš po tom co mi Justin řekl.. Tak jsem dost věcí pochopila. Pochopila jsem to, proč je někdy takovej jakej je. Ale stejně to nemění nic na tom, že je to ten Justin, kterýho mě baví provokovat. A jeho mě taky takže, si nemáme co vyčítat Bieber..

Never! [J.B.]Where stories live. Discover now