29(Final)

423 30 36
                                    

Birkaç saat sonra
Artık akşam olmuştu. Hep beraber pijama partisi vermeye karar vermiştik. Sans ise labaratuvarda ufak tefek işlerini halledecekti. Hepimize yer yatağı serdim ve oturup sohbet etmeye başladık. Hepimiz mutluyduk. Gaster gitmişti, Chara aslında iyi biriydi ve canavarlar artık yer yüzüne çıkabiliyordu. Konuşmalardan daralıp mutfağa gittim. Bir bardak su içtim ve bir şeyler atıştırdım. İçeridekilere de atıştırmalık götürdüm. Sonra Sans çığlıklar atmaya ve bizi çağırmaya başladı.

-FRISK!MİLLET! HEPİNİZ GELİN ÇABUK! Labaratuvarda ilk giren bendim. Sans gözyaşları içinde kucağında minik bir şey tutuyordu.

-S-Sans b-bu...?

-Evet Frisk. Kızımıza merhaba de. Sans'in elindeki bebeğe baktım. Hâlâ şaşkındım ama bir yandan da mutluydum. Ağlamaya başladım. Sans'in elinden bebeği aldım.

Sans'tan
Frisk bebeği görünce ağlamaya başladı. Bunlar mutluluk gözyaşlarıydı. Kızlar bebek ile uğraşırken diğerleri beni tebrik ediyor ve sırtımı sıvazlıyordu.

-Adı ne olacak?

-Misty. O gece hepimiz Misty ile ilgilendik. 

Birkaç hafta sonra
Düğün günü gelip çatmıştı. Çifte düğün yapmaya karar verilmişti. Düğünü yeryüzünde yapacaktık. Hazırlıklar son hız sürüyordu. Asriel ile Her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol ediyorduk. Bu düğün mükemmel olmalıydı. Frisk için her zaman en mükemmelini yapmalıydım. Biz etrafta deli danalar gibi koşuşturup her şeye yetişmeye çalışırken gelinlerimiz ise hazırlanıyordu. Düğünden önce Frisk'i görmek için yanına gittim. Kapıyı açtığımda karşımda Frisk ve Misty'yi gördüm. Ikiside aynı giyinmişlerdi. İkiside çok güzellerdi. Ben ise ağzım açık onlara bakıyodum. Frisk kıkırdadı.

-Sans ağzını kapa. Salyaların akıyo.

-Üzgünüm. Sadece çok güzelsiniz. Gözlerimi sizden alamıyorum.

-Sende çok yakışıklı olmuşsun. Yemin etmek için sabırsızlanıyorum.

-Bende. Bu düğünün senin gibi mükemmel olması için her şeyi yapacağım.

Frisk'ten
Sans iltifat etmesini iyi biliyordu. Ben bu durumda kıpkırmızı kalan taraftım. Yeryüzünde olduğumuzdan insan forumundaydı. Bu formda benden daha uzundu. Saçlarını düzelttim. Yüzünü iyice inceledim. Sonra ona sıkıca sarıldım.

-Kendini fazla hırpalama kendini. Bu formda çok zayıfsın.

-Merak etme ben iyiyim. Ufak tefek işlerim kaldı. Onlarıda bitirdiğim zaman rahatım.

-Tamam. Lütfen dikkatli ol. Göz kırpıp odadan çıktı. Aşırı heyecanlanmıştım. Sonunda evleniyorduk ve bu gerçekti. Önümüzde bir engel yoktu. Mutluyduk. Sonunda mutlu sona yaklaşmıştık. Annem Misty'yi aldı. Aileme sıkıca sarıldım. Cigara ile babamın koluna girdik ve odadan çıktık. Kalbim çok hızlıydı. Babamın kolunda birazdan kocam olacak kişiye doğru ilerliyordum. Babam ikimize de cesaret veriyor ve bizi sakinleştirmeye çalışıyordu.
En son ikimizi teslim ettikten sonra annemin yanına oturdu. Rahip bize döndü.

-Siz baylar hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde kısacası her an ve her zaman bu kadınları eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?

-Evet!

-Milyonlarca kez evet!

-Siz bayanlar hastalıkta ve sağlıkta,iyi günde ve kötü günde kısacası her zaman ve her an bu adamları kocanız olarak kabul ediyor musunuz? Chara ile birbirimize baktık ve aynı anda bağırdık.

-EDIYORUZ!

-O zaman sizleri Tanrı'nın ve misafirlerin huzurunda karı koca ilan ediyorum. Gelinleri öpebilirsiniz. Rahibin sözü ile Sans'ın dudakları benimki ile buluştu. Evet hala alışamadım onun insan formuna ancak itirazımda yoktu. Birbirimizden ayrıldığımızda bir alkış tufanı koptu. Ileride çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacağımız güzel bir hikayemiz olmuştu. Ama Sans ile hikayemiz asıl yeni başlıyordu.

Yıllar Sonra
-İşte çocuklar büyükbabanız ile evlenme hikayem bu.

-Büyükanne duvardaki bu resimler ne peki?

-Onlar büyükbabanızın bana sürprizi. Onunla ilk tanıştığımız andan itibaren bütün maceralarımız. Sans odaya girdi.

-Yine mi bensiz hikaye anlatıyorsunuz bakalım?

-Büyükbaba bende ileride senin gibi bir adamla evlenicem!

-Bende büyükannem gibi bir kadınla!

-Elbette öyle olacak! Şimdi hepiniz uykuya saat geç oldu. Torunlarımız odadan çıktıktan sonra Sans yanıma oturdu.

-Seni hala ilk zaman ki kadar seviyorum.

-Bende seni...

Evet canlar aylar hatta yıllar sonunda son bölümü yayınladım. Umarım beğenirsiniz. Ne hakkında kitap yazmamı isterseniz yorumlara yazın lütfen. Hepinizi seviyorum. Kendinize iyi bakın.

Ne  Zaman  Büyüdün?Where stories live. Discover now