28

455 26 24
                                    

Frisk'ten

Chara ile Asriel uzun süre bakışmaya başladılar. Ikiside kıpkırmızı kesilmişlerdi.

-Azzie ölmeden önce sana bir söz vermiştim hatırlıyor musun?

-Evet. Chara Asriel' i kendine çekti ve öptü. Bunu ablam yapmıştı değil mi?
Herkes onlara şaşkınlık ile bakarken Sans ve ben birbirimize 'Aman tanrım bunlar öpüştüler mi?' diye bakıyorduk. Asriel birden yere yığıldı.

-Hadi ama Azzie uyan rol yapma.

-Bırakmadın ki rol yapayım biraz.

-Ahh Azzie. Kafasını okşamaya başladı. Biz ise hala olayları hazmedemedik. Ama ben hala merak ediyordum nasıl bu kadar çabuk iyileştim ben?

-Benim aklımda hala bir soru var.

-Neymiş o?

-Ben nasıl bu kadar çabuk iyileştim.

-Bunun cevabını ben sana vereyim kardeşim. Boynundaki kolye sana özel güçler dışında çabuk iyileşme özelliği de veriyor. Nereden bildiğimi sorarsan aynısından bende ve Azzie'de de var. Kolyelerini görünce şaşırdım. Ama şaşkınlığım fazla sürmedi. Yataktan kalktım. Herkes önce bir tepki gösterdi.

-Hey ben iyiyim evde daraldım hem. Sans hemen ortaya atıldı.

-O zaman yeryüzünde biraz dolaşalım he ne dersiniz? Herkes kabul etti ve hazırlanıp çıktık. Etrafta dolaşmaya ve sohbet ediyorduk ki balık pazarına geldik. Undyne dehşet içinde balıklara bakıyor ve sürekli lanet ediyordu. Oraları hızla geçtik yoksa Undyne balıkçılara saldıracaktı. Sonra güzel bir parka geldik. Ben salıncağa bindim, Chara ve Azzie kaydıraktan kaydılar,Toriel oturdu, Undyne Alphys'i omzuna almıştı ve Sans ise benim başımda bekliyordu. Parktan sonra bir markete girdik ve atıştırmalıklar aldık. En son olarak güzel bir kafeye gittik. Etrafa beyaz mavi ve toz pembe renklerinin hakim olduğu sevimli bir kafeydi burası. Yemeklerimizi yedikten sonra Sans ayağa kaltı. Kalkmasıyla arkdan kemancı geldi. Sans yere çöktü.

-F-Frisk bunu nasıl söylesem bilemiyorum ama... Benimle evlenir misin? Elindeki kutuyu açtı ve yüzüğü parmağıma taktı. Herkes cevabı bekliyordu.

-Ne desem ki... EVET TABIKI!! Direk Sans'ın üzerine atladim ve ona sıkıca sarıldım. Sans ile hikayemizin sonuna yaklaşmıştık artık...

Tamam biliyorum bölüm aşırı geç geldi ama nedenlerim var. 1. Neden köye gittim 2. Neden 3 hafta izciliğe gittim 3. Neden ve asıl neden fikrim tükendi. Neyse umarım beğenmişsinizdir. Hepinizi seviyorum. Allah'a emanet görüşürüz.

Ne  Zaman  Büyüdün?Where stories live. Discover now