84. kapitola

257 82 8
                                    

Jakmile dostatečně prozkoumali celou tu nádheru, užili si se zkoušením brnění, nenašli vinný sklípek a ani žádné volně přístupné peníze, rozhodli se změnit sen, a tak se nechala dívka ukecat a společně v objetí proletěli zámkem až na fotbalové hřiště. Tentokrát už byli při letu úplní profíci a neječeli jako šílenci, že se zabijí.

A v novém snu jen překvapeně sledovala, s jakým výkonem se její společník do hry zapojil. Jako kdyby tam patřil odjakživa.

Muž vedle ní se vůbec nedivil, že před chvílí na lavičce seděl sám a nyní tam s ním byla ona. Vypadalo to, že to bral, jako kdyby vedlejší místo bylo obsazené celou dobu.

„Dobrý zápas, že?"

Sára mu věnovala úsměv a souhlasně přikývla. Ji ovšem spíš, než míč zajímal kluk, který se za ním honil a nezdálo se, že by mu to činilo nějakou námahu.

S úsměvem sledovala, jak mu hnědé vlasy odlétají z obličeje, oči mu jiskří nadšením a od nohou odlétají kusy trávy. V tu chvíli jí bylo jasné, že fotbal je jeho život. To nadšení z něj přímo tryskalo, a právě proto pro ni ten sport dostal nové kouzlo.

A tak si zápas užívala s pohledem upřeným na svého fotbalistu.

To je můj sen!Kde žijí příběhy. Začni objevovat