31.

237 6 0
                                    

Reggel arra ébredtem hogy valaki nagyon szugerál. Lassan de biztosan felnyitottam a szemeimet ami a napfénynek köszönhetően újra összecsukódott. Adtam neki még egy eséjt és újra megpróbáltam kinyitni ami ezuttal sikerűlt is. Bátyám hatalmas sötét barna szemeivel nézett rám ami mosolygásra késztetett. Sokáig csak csendben voltunk de ez a csend nyugtató volt. Megnyugodott tőle az egész testem és most jelen pillanatba teljesen elfelejtettem Niallt csak is a bátyámra koncentráltam.

- jó reggelt Életem! - egy puszit nyomott a homlokomra ezzel ő törte meg a csendet.
- reggelt Szivem! - én is adtam egy puszit neki csak mivel ő magasabban feküdt így csak az arcára tudtam adni puszit.
- ma van egy kis meglepim. Úgy is régen volt már tesós nap ezért arra gondoltam mi lenne ha csinálnánk egyet. - kacsintott rám mire nekem újra könnyek szöktek a szemembe. Nem hittem el amit mondott. Nem hittem a fülemnek.
- Lou ez remek ötlet! - sikítottam fel mire ő elnevette magát.


Megbeszéltük hogy délután egy körűl megyünk csavarogni majd lementünk reggelizni. Apa nem volt otthol mert valami fontos tárgyaláson van a cégnél. Csináltam rántottát amit elfeleztem és leűltem Louis mellé reggelizni. Hamar megettük a reggelinket ezért hogy hamarabb teljen az idő elkezdtem elmosogatni. Mire végeztem pont dél lett. Úgy voltam vele hogy valami egyszerű ebédet össze ütök hogy mire apa hazaér ne kelljen neki semmit csinálnia csak ennie. Ezen a mondatomon elmosolyodtam majd elkeztem egy kis gyümölcs levest csinálni ami valjuk be hamar kész is lett. Fél egy fele felballagtam a szobámba hogy felöltözzek. A választásom egy fű zöld haspolóra esett meg egy farmer rövidgatyára. Bementem a fürdőbe hogy megcsináljam a hajam. Csak egy laza lófarokba kötöttem ugyan is annyira meleg volt hogy nem akartam hogy beizzadjon a tarkók. Mire ezzel is végeztem egy kis szempilla spirált tettem fel és már rohantam is le a nappaliba ahol Loui már türemletlenűl várt.

- mehetünk? - tette fel a kérdést fülig érő vigyorral.
- igen de elöbb várj picit! - mutattam fel mutató ujjam neki vigyorogva mire ő csak mosolyogva megrázta a fejét. Ezt úgy imádtam benne.

Írtam apának egy cetlit hogy ne idegeskedjen ha esetleg ő érne elöbb haza.

" Louval vagyok! Ne idegeskedj! Szeretlek! Puszi! "

- mostmár mehetünk! - futottam oda hozzá mint egy kis ötéves mire ő még mindig mosolyogva előre engedett majd utánnam bezárta az ajtót.

Az útközbe annyit beszélgettünk. Szó esett anya temetéséről is de nem engedtük hogy elvegye valami is a kedvünket így inkább hanyagoltuk ezt a témát. Niallt sem hozta Louis nagyon szóba bár nagyon türtőztetnie kellett magát. Összesen két szót beszéltünk róla de inkább arról papolt a drága bátyám hogy a sulit folytatnom kellene.

Bementünk a legközelebbi Starckburckba majd az egyik eldugottabb boxba helyet foglaltunk. Imádtam a kávé illatát meg a sok sürgő forgó embereket. Annyira elbambúltam hogy csak akkor eszméltem fel mikor Loui már a rendelésünket adta le a csajnak.

- egy lattét és egy cappuchinot kérünk. - mosolygott rá kedvesen mire a csaj teljesen fülig elvörösödött. Imádtam Tommot hogy tudja mit kérek. Annyira ismer.

Nemsokkal késöbb már ki is hozták a fincsi kávénkat majd azt iszogatva beszélgettünk. Rá kellett döbbennem hogy Louissal már nagyon hiányzott ez a fajta beszélgetés. Annyi mindent meg tudtunk beszélni aminek köszönhetően nem éreztem már azt a mázsás sújt ami akkor nyomta a szívem mikor úgy éreztem elárúltak. A bolond tesóm kitalálta hogy csináljunk egy képet ami valjuk be nem is lett olyan rossz. Ki is tette sőt meg is jelölt benne. Mondjuk úgy hogy nem adtam áldásom rá de mivel felvállalhatóak vagyunk rajta egye kutya.
  Louis Tommlinson remekűl szórakozik Evelin Tommlinson társaságában.

  Az egyetlen hugicámmal újra csapattuk! El sem hiszem hogy felnőtt az én Drágaságom!😥😄❤ szeretlek hugi! Mindennél jobban!❤😘😍


        Zayn Malik: ti aztán éltek!😄 örülök hogy újra nagy az összhang!😍❤              Louis Tommlinson: mi tudunk élni!😉❤ köszönjük tesó!😘❤       Liam Payn: ez igen!😱 a két büszkeségem!😍velin Tommlinson: ne túlozzon Mr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Zayn Malik: ti aztán éltek!😄 örülök hogy újra nagy az összhang!😍❤
              Louis Tommlinson: mi tudunk élni!😉❤ köszönjük tesó!😘❤
       Liam Payn: ez igen!😱 a két büszkeségem!😍velin Tommlinson: ne túlozzon Mr. Payn😂 hétfőn személyesen is látja a büszkeségét egy doboz cigi kíséretében!😉❤
            Liam Payn: azt hiszem ez már rajtam marad Evelin Tommlinson😂😂 Louis Tommlinson neveld meg a húgodat!😂❤

El sem hiszem hogy még csak tieznöt perce sincs fent a kép de már is több mint ezren likolták vagy szivezték. Sőt még a commentek is igen nagyok.

   Sziasztok Muffinkák! Meghoztam ide is a kövi részt remélem tetszeni fog nektek. Nagyon köszönöm hogy ezt is ennyien olvassátok ahogy a többit is. Nagyon szeretlek titeket puszi!😘😘

Elraboltad a szívem /N.H/ //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now