7.

404 18 0
                                    

Éppen az ágyamon feküdtem és azon gondolkoztam, hogy ezek az idióták minden napomat kitöltik teljesen, így anyára egyáltalán nem tudok gondolni. Akármennyire seggarc a bátyám, csak hálás tudok neki lenni amiért bemutatta nekem őket. Na meg persze Eminek is nagyon sokat köszönhetek, amiért az életem része, és hogy akármi is történik, mindig ott van velem. A gondolatmenetemet a telefonom szakította meg, ami egy hatalmasat csippant.

Mézes puszedli😋💓🍯: Szia Baby! Hallod! Ma annyira más volt Zayn. Nem tudom hová tenni, de én meg annyira beleestem a gyerekbe.

Hallottam ahogy csukódik a bejárati ajtó és Emi elkiabálja magát, hogy kaja. Louis tájékoztatott, hogy apa nagyon sokat dolgozik azért, hogy minket eltartson. Már gondolkoztam azon is, hogy megszököm, mert nem akarok teher lenni a nyakán. De tudom, hogy csak jót akar nekem, ezért is dolgozik ennyit. Mielőtt még jobban elgondolkoztam volna, vissza írtam legjobb barátnőmnek.

- Te most komolyan írtál, miközben itt vagyunk egy szobában? - Hangosan felnevettem, miközben Emi komoly fejjel nézett engem, kajával a kezében.

- Öhhmm... Igen? - Tudatosult benne, hogy mit is mondtam neki, majd ahogy letette kis asztalra a kaját és elnevette magát. 

Matt egy nagy batár kétajtós szekrény. De a suli legtöbb ribanca oda van érte, hiszen a suli menője, mellesleg nem néz ki rosszul. Kigyúrt test, barna haj, barna szem. Ez kinek nem tetszene? Főleg az a bugyi levarázsoló vigyora. Mielőtt túl sokat gondolkoznék rajta, fogtam a telefonom és írtam neki. Éppen fent volt. Ez a terv jónak ígérkezik. Emi türelmetlenül várta, hogy mit csinálok, így amikor leült mellém, elkezdte a száját rágcsálni. 

Én: Szia! Bocsi a zavarásért, csak kellene egy kis segítség!😀
Matt😄😉💘: Szia! Nem zavarsz. Na hallgatlak Szépségem.

Na igen! Tipikus Emett. Azonnal válaszol, de közben ott van benne az is, hogy most az ágyába akar vinni. Nagy nőcsábász az ürge, ezért is érdemes odafigyelni.

Én: Evinek bejön Zayn és fordítva is igaz. Csak hát Zayn annyira nyuszi, hogy képtelen bevallani, és arra gondoltam, hogy segíthetnél hát hogy is mondjam.. Féltékennyé tenni Zaynt.😫

Matt😄😉💘: Rendben, benne vagyok. Amíg szép csaj van a közelembe, nem probléma. Holnap megbeszéljük a részleteket. Puszi aludj jól!😘

Ez az! Nem írtam neki vissza mivel felesleges. Simábban ment, mint gondoltam. Holnap megbeszéljük a részleteket és már indul is a buli.

Reszkess Zayn, mert kemény fába ütötted a fejszéd

Ezen a mondatomon jót nevettem, de mivel éhes lettem, mondtam Eminek, hogy vacsizzunk. Nem valami ehetőt készítettek vacsira, de ha az ember éhes, akkor azt is megeszi. Közben elmeséltem neki, hogy mit találtam ki, és azt is, hogy már a terv készen áll, csak el kell indulni. Miután megvacsiztunk, elköszöntünk egymástól és elmentünk aludni. 

Másnap reggel

Arra keltem, hogy egy nehéz valami van rajtam ami mindjárt megfújt. Jobbik esetbe az ébresztőm ébresztett volna, de úgy látszik, hogy valaki kikapcsolta. Nyöszörögve emeltem fel a fejem, hogy megnézzem mi az a nagy súly, ami rajtam fekszik. Hát ki nem találnátok, hogy ki volt az. Noná, hogy az én imádott bátyám. Éppen összekócolta még jobban az oroszlán sörényem, mikor szólásra nyitottam a számat.

- Louis Tommlinson! Azonnal szállj le rólam, mert megfulladok! - Csuktam be a szemem és vártam, hogy végre felszabaduljon a levegő áramlatom, és normálisan kapjak levegőt. Egyáltalán mi az, ami miatt a kolis szobámban van?

- Neked is reggelt húgi! Siess ma előbb bemegyünk. - Jelentette ki, ezzel egyetembe felállt és kiment a szobából, maga után becsukva az ajtót. Barátnőm felé fordultam, majd értetlenül néztem rá.

- Mi a jó büdös francot keresett itt ez a tulok? - Emi hangosan felnevetett, majd vállát megrántva elindult a szekrény felé. 

- Honnan tudjam? Azt mondta, hogy mindig ő szokott ébreszteni mióta itt agy, ezt ma sem akarta kihagyni. - Hangosan fújtattam egyet, majd én is kikeltem az ágyból és a szekrény felé vettem az utamat, hogy felöltözzek. 

 Ez nekem most pont kapóra jön, hogy előbb megyünk be, így legalább Mattal meg tudom beszélni a részleteket. A szekrényből előkaptam egy királykék pólót, meg egy terepmintás gatyát. A pólóra egy fekete kapucnis pulcsit vettem fel. A fürdőbe igyekeztem, hogy kifésüljem a szörnyen összekócolt hajamat, majd hagytam, hogy a hátamra omoljon. A sminkem csak szemceruzából állt, meg szempillaspirálból. Miután végeztem, lementem a többiekhez reggelizni Emivel az oldalamon. 

- Reggelt! - Köszöntem a többieknek az asztalnál ülve.

 
- Nektek is! - Köszöntek ők is, majd folytattuk tovább a reggelinket. Az évfolyam társakkal ennyiben kifújt a beszélgetés. 

A suliba érve megkerestem Mattet, és odamentem hozzá. Nagyon nehéz volt megtalálni, hiszen sokszor úgy el tud tűnni. Odaballagtam hozzá, és köszönve neki elkezdtük a részeteket megbeszélni. Nem kellett sok idő, a fiúk is beszivárogtak a kómás fejükkel, amin én jót mulattam. Hozzájuk csatlakozva vártam, hogy barátnőm is megérkezzen, ugyanis lement a büfébe. Annyira vártam már, hogy doboltam a lábammal, meg a kezemmel babráltam.

- Mi az Hercegnő? Annyira türelmetlen vagy. - Nevetett fel Niall, mire mind a négyen egyöntetűen bólogatni kezdtek.

 
- Semmi. Csak várom Emit. Csajos dolgokról kell vele beszélnem. - Néztem feléjük, mire csak nevettek, de nekem is mosolyognom kellett. Mondta Loui, hogy ma haza megy apához, megnézni mi van vele. Szerettem volna vele menni, mivel a kapcsolatunk nem valami szoros.

 Sziasztok Drágáim! Meghoztam a következő átjavítást is! Remélem, hogy tetszeni fog nektek! További jó olvasást, puszii!😘😘

Elraboltad a szívem /N.H/ //BEFEJEZETT//Where stories live. Discover now