🖤2🖤

26 1 0
                                    

,,Ředitelna a záchody potom, jo?" Tao kývne na souhlas, mezitím co Kris otevře dveře od kůlny. ,,V ředitelně se určitě párkrát sejdeme. Jestli tam teda chodíš často."  ,,Spíše tam jsem pravidelně, ale to neřeš. Jdeme teda?" zasměje se a krapátko svůdně na něj mrkne. Tao trochu znervózní, protože si není jistý, jestli to mysli vážně nebo co. ,,No samozřejmě" s odhodlanými výrazem dojde na práh dveří a nakoukne dovnitř. ,,Raději bych tady asi nechtěl rozsvícet takové to modré světlo..."

,,Žádné světlo svítit nemusí, ne? Budeme tu hezky po tmě" vejde dovnitř Kris a sedne si na rozvrzaný stůl. ,,Jasně! Po tmě!" dojde blíž ke Krisovi a trochu se rozhlíží. ,,A... to tě ještě nevyloučil? Nebo tak něco?" krapet se podiví, protože si není jistý, jak často tam chodí a jakou na téhle škole mají toleranci. ,,Uhm... No ne," zasměje se ,,určitě si tam někdy půjdeme hačnout spolu" mrkne na Taa. ,,Tak to se moc těším" ušklíbne se. ,,Já taky. Bude to fajn. Konečně mám někoho, s kým budu moct kouřit, popřípadě pít... Piješ, ne?" uchechtne se. ,,No právě! Konečně parťák na kouření. No a moc nepiju. Teda jako... na párty si vždycky dám. Takže pít umím, tak se neboj." ,,Jo dobrý. To mi stačí, " zasměje se Kris.

,,A proč že jste se přestěhovali?" Když už je Tao celkem blízko, tak ho nohama chytí kolem pasu a přitáhne ho k sobě. ,,Moc se tu nerozhlížej, nováčku. Mohl bys najít dost prasáren" zasměje se a dá mu vlasy pryč z očí. ,,Noo, docela dost důvodů. Jeden, který i všem říkáme je, že jsme se přestěhovali kvůli práci rodičů. Pak je tu ještě plno dalších, menších a tak. Nic moc zajímavého" zasměje se a trochu nervózně zůstane stát u Krise. Jen položí ručky Krisovi na stehna a raději zaměřuje pohled jen na něj. ,,Hmmm a jaké to jsou důvody?" zeptá se o něco tišším hlasem. ,,Nepříjde tady teď někdo? Si užít? No a pokud jde o ty další důvody..." nakloní se blíž k jeho uchu. ,,Kdo by tady chodil, Tao? Vždyť tu je plno" nakloní hlavu na stranu a pozorně poslouchá taova následující slova. ,,Důvody ti možná prozradím později" zašeptá s úšklebkem Tao. ,,Yaaaaa! Řekni mi to" vyjekne na něj ,,jsem tvůj hyung, takže šup... Povídej" uculí se jako anděl do kterého nemá zas tak daleko.

,,Tak to budu doufat, že nikdo nebude rušit naši chvilku" zasměje se Tao nad krisovou reakcí a vyplázne na něj jazyk. ,,Aww, ty jsi můj hyung? Tak to je pěkný. Ale... hyung, to jsou osobní věci...." zamumlá na oko smutně, ale je pravda, že si to užívá. Hlavně ten pohled na Krise před sebou. Nikdy se mu nikdo takhle snad nelíbil. Plus ta vůně! Docela by si přál vyzkoušet jak chutná. Přemístil pohled z očí na jeho krk, kde mohl zahlédnout žilky. Když si uvědomil na co myslí, hned se kousek odtáhl a pohled přemístil jinam. ,,T-takže... ještě jsem se chtěl zeptat, Krisi.... sedíš s někým? Nebo si můžu přisednout?" rozpačitě se usměje. ,,Uhm no... Že to seš ty, tak si klidně můžeš přisednout, ale teď zpět k tématu.... to nějak vadí? Mi se můžeš svěřit. Zůstane to jen v tady té kůlně, platí?" nahodí nejvíc nevinný andělský úsměv a uculí se. Chytí si ruce nad hlavou, protáhne se a pak je přesune za záda, kde se prohne v zádech a zakloní hlavu.

,,Hele..." snaží se myslet seriózně a nenechat se rozptylovat. ,, Co ty jsi vůbec zač?" zeptá se Tao. Při tom nakloní hlavu a své tajemstvíčko si zatím nechává pro sebe. Mezitím nemůže odtrhnout pohled od Krise a jeho protahování. Má z toho až neblahý pocit, že se mu mohly protáhnout špičáky. Ten pohled, který na něj Kris háže, umí snad čarovat. Není možné, aby někdo vypadal takhle, říká si Tao v hlavě. ,,Já jsem anděl" zasměje se Kris, ať to zní jako joke. ,,A já upír, těší mě" zasměje se na oplátku Tao - když už jsou u těch jokes, tak why not.

,,Umíš masírovat, Tao? Děsně mě bolí záda" lehne si a hlavu si podloží rukama. ,,Jaj, děláš si ze mě služku?! Nebo vlastně osobní masérku? Ale tak dobře... Jak chceš. Kde přesně tě to bolí, miláčku?" zacukrkuje s úsměvem a postaví se blíž. ,,Ale to bych přece neudělal, lásko" mrkne na Taa. ,,Dobrý, ta masérka už zní líp. Asi to bude tvá podmínka - můžeš sedět se mnou, když mě budeš masírovat" zazubí se na něj a pomalu si vyhrnuje tričko. ,,Pfff takové vydírání. Jestli bych si pak neměl najít někoho, kdo nechce masáže..." protočí oči, ale v té tmě to možná moc nejde vidět, i když mu ta modrá očka trošku víc září. ,,To není vydírání. Jen kšefty, brouku. Hledej si jak chceš, ale nikoho lepšího nenajdeš. Všichni z celé školy ví, že na mě nikdo nemá. A navíc... Stejně jsem jediný, koho tady znáš, Tao" mrkne na něj a nahodí ten nejvíc boss face. ,,No v tom případě bych měl nasadit cenu já, Krisi, protože nikoho tak dokonalého nenajdeš. Měl by ses mě snažit získat" ušklíbne se. ,,Vždyť já si tě získal! Jsem tě šel dobrovolně provádět a s nikým jiným bys takové žůžo dobrodružství nezažil. By tě zmlátili a zavřeli na záchodě" zamumlá poslední větu. ,,To je asi pravda. Až na to zmlácení. Nemyslím si, že by na mě měli" zasměje se s takovým boss facem, který pochytil od Krise.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 26, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

But we can'tHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin