🖤1🖤

36 0 0
                                    

Pondělí, druhá hodin, skoro usíná v hodině, ale snaží se dělat že nic. V tom najednou vyskočí na nohy a jako blesk se rozběhne k záchodům. Sotva vleze do kabinky, tak ústy vykoná určitou potřebu. Poté se opře o zeď a prohrábne si vlasy. ,,Shit... Příště bych se měl klidnit" zakleje si pro sebe, spláchne nadílku a jde si vypláchnout pusu. ,,No, ale sluší ti to" mrkne na odraz v zrcadle a pomalu se vydá zase zpátky do třídy, přičemž si dává jak jinak než na čas. Sedne si na svoje místo, čímž rázem sklidí několik pobavených pohled. ,,J-já se omluvám, ale přišlo mi, že na chodbě chodí asi nějaký sériový vrah. Musel jsem se jít podívat, jestli se náhodou nechystá vyvraždit celou třídu" omluví se kantorovi, který nad tím jen mávne rukou, a snaží se dát nějak dohromady.

...

Poprvé na nové škole a už se mu tam moc nelíbí... Ředite se zdá extrémně nesympatický a učitelka, která ho vedla do hodiny, je divná. Po chvíli došli z ředitelny až k třídě, kde by měl strávit čas až do maturit.
,,Omluvám se, že vyrušuji, ale představuju vám nového spolužáka. Jmenuje se Huang Zitao. Pokud jde o seznamování - seznamte se až o přestávce. Teď bych hlavně chtěla, aby někdo šikovný provedl Taa po škole." Rozhlédla se učitelka po třídě. Tao mezitím nevěnoval moc pozornosti učitelce ani spolužákům. Chtěl to mít už za sebou a netrpělivě čekal na konec. Se svým modrým pohledem si, ale nedokázal odpustit prohledat třídu a zjistit, jak vypadají jeho spolužáci.

,,J-já půjdu" vykřikne z polospánku a vyskočí na nohy. Sice vůbec neví o co jde, ale je rád, že vypadne. ,,Nemyslím si, že byste mohl-" ani nedokončila větu, protože ji do řeči skočil Kris. ,,Uhmm těší mě" pousměje se na nového spolužáka, chytí ho za rukáv a táhne ho na chodbu. ,,Jsem Kris a ty jsi... Ehm...?? Promiň, asi jsem zrovna spal. Jak že se jmenuješ?“  ,,Ehm... jednoduše mi můžeš říkat Tao" srovná si rukáv a s drobným úsměvem si prohlédne kluka. ,,No a ty jsi? A kde mě teda povedeš? Chci vidět hlavně dobré schovky"  ,,Wu Yifan, ale všichni mi říkají a znají pod jménem Kris. První půjdeme... Hmm ven. Potřebuju si vyčistit hlavu. Nevadí?" mrkne na něj a celého si ho prohlédne od hlavy až k patě. Tao mu mrknutí opětuje, ve stejnou chvíli se na sebe pousmějou a pak se rozejdou na školní zahradu.

,,Takže jsi ulejvač..." usoudí nahlas Tao a zezadu si ho prohlíží. ,,No... Možná trošku? Když mě to tady nebaví. Stupidní hodiny, dělají z nás úplné debily a já tady jsem jen kvůli tatíka" zabrblá. Sedne si na menší zídku a vytahne cigáro. ,,Chceš taky?" nabídne a podá mu i zapík. ,, Jo takhle... Takže krapet malý rozmazlený kluk, který chce vzdorovat svému asi bohatému papínkovi?" s přikývnutím si vezme cigárko. Na nic nečeká, rovnou si ho zapálí. ,,Mmm to takhle podnikáš často?" koukne na Krise a s tím vydechne kouř. ,,No, jak kdy. Většinou jsem za školou, ale teď mám díky tobě omluvenku, takže díky" zasměje se, potáhne si a dívá se na nebe. ,,Jdeš si sednout za mnou?" podá mu ruku, že by mu pomohl nahoru. ,,Nene, já postojím. Teď jsem dlouho seděl. Bolí mě zadek" mykne rameny a s dalším potáhnutím si prohlíží víc kluka před sebou. ,, Co tam vůbec vidíš?" zasměje se a neodolá se taky kouknout na oblohu."  ,,Nooo víš že nic moc? Modrobílou patlaninu, která se točí dokola. Vypadá to zajímavě" zasměje se, koukne zase před sebe a potahne si.

,,... A co všechno bys chtěl vidět? Jakože ta prohlídka školy" potáhne si a spokojeně to vydechne nad sebe. ,,Ehm... tak já nevím. Měl jsi mě po škole provést ty. Zaveď mě klidně i do každé kabinky na jednotlivých záchodech, jen abychom se nemuseli vracet brzo" prohlédne si cigaretu, kolik mu ještě zbývá, pořád dost, takže si ještě potáhne. ,,Hmm fajn. To zní dobře" zasměje se Kris, ještě párkrát potahne a seskočí dolů. Cigo hezky zašlápne a pomalu se vydá na okružní jízdu po zahradách školy. ,,Takže ... Můžeme, Tao? Uděláme velmi podrobnou obchuzku a zakotvit to můžeme na těch záchodech, když po tom tak toužíš" pootočí se na něj a hravě si skousne ret. Tao si ještě naposledy potáhne a uhasí ho. ,,Of course, že můžeme. Tak doufám, že mi k tomu řekneš aspoň historii školy. Nebo nějaké zajímavé historky.... Hele! záchodky byla jen blbost. Prostě tak ať zabereme dost času. Ale jestli je něco zajímavého na záchodech... " ušklíbne se s přímým pohledem do jeho očí.

,,Si jako myslíš, že já něco vím?" zasměje se, ale odkašlá si, aby mohl říkat nějaké zajímavé řečičky. ,,Tyto zahrady nechal vybudovat můj otec - Wu Jiaheng, protože to je zazobanec a myslí si, že je nějaký frajer a že tím udělá lepší dojem na školu" protočí oči. ,,Oh god! Nevím co ti na to říct. Jde vidět, že tatínka miluješ celým svým srdíčkem."  ,,Mého tatínka vážně... Hah... Miluju" ironicky se uculí od ucha k uchu. ,,Teď k těm historkám. Ty tě určitě zajímají víc a třeba i přiučí. Na záchodcích se děje plno věcí. Jsou tam fajn úzké kabinky, takže tělo na tělo a pak už víš, jak to je. Hlavně musíš dávat pozor, ať při tom nespadneš do mísy. To je nepříjemné" uchechtne se a pořád provádí Taa po zahradách školy. ,,Uuu no teda. Takové věci by mě o záchodcích nenapadly.... A neboj. Zkušenosti ostatních mě vždy plně poučí" zasměje se, až ho od smíchu bolí bříško. ,,Ty jsi pako, Krisi... ale historky o záchodcích se mi zatím líbily nejvíc. Takže něco podobného ještě máš?" uculí se jako andílek. ,,Další historky ze záchodu nemám a nějaké osobní taky ne, ale třeba časem budou" zasměje se Kris. ,,Uhm... tvé vlastní nebo někoho? Protože já bych asi na záchodě nic mít nechtěl... "  ,,Budou naše, kotě" laškovně mrkne na Taa a pokračuje v prohlídce.

,,Chceš ukázat i specializované učebny??"  ,,Ukaž mi prostě všechno, co se mi bude hodit k životu na tenhle škole" odpověděl Tao. ,,Takže ředitelna. Snad tam nebudeš často, ale vzhledem k tomu, že jsi teď kouřil na školním pozemku... No nevím. Pak ti ukážu takové fajn záchody, kde nikdo nechodí. Je tam klid a dobře se tam ulejvá z hodin" zasměje se. ,,No náhodou... jinak jsem velice milý a hodný a vzorný hoch" nasadí vážný face, ale pak se zase uculí. ,,Ředitelna se bude hodit. A ty záchody ještě víc. Tak ukazuj. Si tam budeme moct dávat scuka a kouřit spolu. Cigára, of course" zasměje se a kdyby to šlo, tak mu lehce zrudnou tváře, protože to znělo vážně divně.

,, Vzorný, říkáš? Nevypadáš moc na to... Jinak tady... " zasměje se, poukáže na starší dřevěnou kůlnu, ,,když budeš hledat sex, tak běž tam. Nechej tam na sebe kontakt a on se někdo ozve. Možná tam na někoho narazíš i o přestávkách. Holky, kluci, trans... Cokoliv" zasměje se a jde tedy dál. Pomalu míří do školy. ,,hmmm" dívá se na kůlnu z povzdáli Tao. ,,Takže jdeme tam??" mrkne na něj a zakmitá obočím. ,,Uh...teda ne že bych tam kontakt nechával, na takové lidi tam stejně nechci natrefit". Následuje Krise trochu z povzdálí a neodpustí si jej prohlížet. ,,To bys chtěl, jo?" ušklíbne se na Taa a hodí na něj strašně sexy face. ,,No tak můžeme. Mi to vadit nebude" uculí se, otočí se a jde směrem ke kůlně. Po cestě Tao zahákne ručku za krisovu paži. ,,Ředitelna a záchody potom, jo?" Tao kývne na souhlas, mezitím co Kris otevře dveře od kůlny. ,,V ředitelně se určitě párkrát sejdeme. Jestli tam teda chodíš často."  ,,Spíše tam jsem pravidelně, ale to neřeš. Jdeme teda?" zasměje se a krapátko svůdně na něj mrkne. Tao trochu znervózní, protože si není jistý, jestli to mysli vážně nebo co. ,,No samozřejmě" s odhodlanými výrazem dojde na práh dveří a nakoukne dovnitř. ,,Raději bych tady asi nechtěl rozsvícet takové to modré světlo..."

But we can'tWhere stories live. Discover now