Two

89 8 10
                                    


Zayn Jennifer'a yaklaştığında Jennifer'ın titrek bir nefes vermesine sebep oldu. Jennifer'ın açıkta kalan bacakları Zayn'inkilere değerek tüylerinin diken diken olmasını sağlıyordu. Zayn'in belindeki elini sıkılaştırmasıyla Jennifer'ın belinden başlayarak tüm vücuduna bir sıcaklık yayıldı. Jennifer ilk kez bir erkekle bu kadar yakınlaştığını düşündü. İlk kez bu kadar gerildiğini hissetti. Ne zaman kapadığını bilmediği gözlerini aralayarak Zayn'in elalarına baktı. Gözlerinde bir ışıltı vardı bunun ne olduğunu çözmek istedi fakat bunu anlayacak durumda değildi, vücudu alevler içinde yanıyordu.

Jennifer her ne kadar iyi hissettirse de yavaşça Zayn'in gözlerinden gözlerini ayırmadan omuzlarından tutarak doğruldu. Yaptığı şeyle utansa da hafifçe gülümsedi. Ellerini Zayn'in omuzlarından çektiğinde nereye koyacağını bilemeyerek önünde birleştirdi ve ona cevap vermek için kırmızı dudaklarını araladı. "Selam Zayn. Bu arada teşekkür ederim." yeniden gülümsediğinde Zayn'in gülümsemesi gözlerine kadar ulaşmıştı.

"Aslında benim özür dilemem gerek sana çarpan bendim."

"Ve beni tutan da sendin, tutmasan suya düşebilirdim."

"Pekala öyle olsun. Neden buradasın? İçerd-"

"İçerde beni bekleyen kimse yok. Herkes eğlenmek için burada Zayn, Partinin ne için düzenlendiğinden bir haber olan birçok insan gösterebilirim." Jennifer cümlesini bitirdiğinde alayla güldü.

"Pekala haklı olabilirsin."

"Sen neden buradasın?"

"Temiz havaya ihtiyacım vardı."

Jennifer cevap vermedi. Zayn de cevap beklemiyordu. O kendisine sorular sorulmasından nefret ederdi. Konu kendisine geldiğinde genelde konuşmayı bitirirdi. Kendisi hakkında bilgi vermeyi hep zayıflık olarak görürdü. Eğer onu tanırlarsa nerede ne yapacağını ve hissedeceğini anlarlar ve bu Zayn'i insanlara karşı zayıf kılardı. Tanınmamak onu güçlü yapıyordu.

Bulundukları mevsime zıt olarak bir rüzgar estiğinde karşısındaki kız ürperdi.

"Hava soğuyor. İçeri geçmek ister misin?"

"Olur." Jennifer bahçe kapısından içeriye girdiğinde Zayn de hemen arkasından onu takip ediyordu.

İçerde kulak tırmalayıcı müzik sesi vardı. Jennifer her ne kadar mutlu gibi görünüp gülse de bu ortamları hiç sevmiyordu. O hep yalnızlığa alışıktı. Omzuna dokunan ellerle o tarafa döndü. Zayn hâlâ arkasındaydı.

"Hey güzellik! Görüşmeyeli çok oldu, seni özledim. Birkaç aydır ailemi görmek için buradayım senin de parti verdiğini duyunca atladım geldim." diyerek Jennifer'a sarıldı. Jennifer kolunu çocuğun boynuna sarmalayarak sarılışına içtenlikle karşılık verdi.

"Gelmene sevindim Jason, ben de seni özledim." Ayrıldıklarında Jason, Jennifer'ın ellerinden tutarak onu kendisi etrafında döndürerek baştan aşağıya süzdü. "Çok güzel görünüyorsun."

"Ah teşekkürler Jason, sen de çok yakışıklı olmuşsun." diyerek oğlana göz kırptı.

Jason Jennifer'ın hemen arkasındaki oğlanı gördü. "Hey bizi tanıştırmayacak mısın Jenny?" Jennifer Zayn'e döndüğünde hâlâ burda olduğunu görünce şaşırmıştı. Oysaki çoktan gittiğini sanıyordu.

"Ah tamamen unutmuşum. Bu Zayn, biz de birkaç dakika önce tanıştık aslında ve bu da Jason liseden beri arkadaşım." iki esmer adam el sıkıştığında memnun olduklarını mırıldandılar.

"Pekala benim Louis'yi bulmam gerek sonra görüşürüz Jennifer."

"Görüşürüz Zayn."

Zayn, Jennifer ve Jason'ın yanından hızla ayrıldığında Louis'yi gözleriyle aramaya koyuldu.

En sonunda onu Rita ile kahkaha atarak konuşurken gördü. Sinirlendiğini hissetti. Dans eden terli bedenlere dokunmamaya çalışarak Louis'nin yanına geldi. "Konuşalım mı?" Louis onu fark ettiğinde kahkahası yarıda kesilmişti. "Konuşalım dostum."
Rita durumu anlayarak onları yalnız bırakmak için hareketlendi."Benim birini görmem gerekiyordu sonra görüşürüz Louis." dediğinde onlardan ayrıldı.

Zayn Louis'ye iyice yaklaşarak kimsenin onları dinlemediğinden emin olunca konuştu.
"Yukarıyı gözledin mi? Eğer bahçeyi sorarsan pencerelerde parmaklık yok ve alt katın pencereleri yere yakın. Kapıda bir sorun olursa oradan kolayca sıyışabilirim ama evin dış kısmında 4 kamera var."

"Bu harika. Bu arada sarışın bize istemeden de olsa yine yardım etti. Yarın akşam bu evde Jennifer, Rita ve arkadaşları pijama partisi düzenleyeceklermiş bu yüzden yarın akşam soymamız imkansız. Yarından sonra da babası eve dönüyor bu işi bu akşam halletmemiz şart. Zaten kız bu akşamki yorgunluktan dolayı hemen uyur. Yarından çok daha kolay olabilir."

Zayn kafasını sallayarak onayladı.

Yukarıda hemen her odada pencere var. 2 oturma odası, bir teras ve iki tane yatak odası bulunuyor. Kızın odası sağdan ikinci oda. Babası 3 günlüğüne iş için seyahate gitmiş. Diyeceğim; odaya girerken dikkatli ol. Ve düşündüğümüz gibi kamera yok. Ama bahçedekti kameraları Niall'a halletireceğim. Çocuk işi."

"Bu iyi. Başım ağrımaya başlamadan önce şuradan gitsek iyi olur. Sarışınına veda et de gidelim."
Louis sahte bir iğrenmeyle Zayn'e baktı.

"Çok sıkıcısın adamım eğlenmeyi bilmiyorsun."

"Eğlenmeyi isteyen kim?"

"Of Zayn hâlâ çok sıkıcısın Rita'ya veda edip geliyorum bir yere ayrılma." Louis masadan uzaklaştığında Zayn iç çekerek masadaki içkiyi alıp kafasına dikti.

Birkaç dakika sonra Louis geldiğinde Zayn önden yürüyerek kapıya doğru ilerlediler. Louis Zayn'i omzundan tutarak durdurdu. "Jennifer'ın doğum gününü kutlamayacak mıyız?"
Zayn sesli bir nefes vererek Louis'ye döndü. "Ne için geldiğini unutma Louis." Louis cevap vermek için dudaklarını araladığında Zayn önüne dönüp yürümeye devam etti ve Louis de onu takip etmeye.

silence |Zayn Malik|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin