Bölüm 11

152 8 0
                                    

Orkundan;
Enesle o son sarılmamızın üstünden birkaç saat geçmişti. İyi tamam aşığız falan da sonra nolacak? Buna sevenlerimiz ne tepki verecek. Sonuçta ülkenin yarısı homofobik insanlarla dolu. Niye bu kadar tepki veriyorlar ki? Sonuçta bu bizim elimizde olan bir şey değil. Ama gel gör ki bunu insanlara anlatmak var. Peki ailemiz ne diyecek? Biz nasıl açıklayacağız?
Kanalıma günlerdir video atmıyordum. Allahtan Sude bugün ofise gidip stoktaki videolarımdan birini yayınlayacaktı. Sude olmasa ne yapardım bilmiyorum...

Enesten;
Orkun'un beni seveceğini düşünmemiştim. Hayatımda hiç kız veya erkek arkadaşım olmamıştı zaten. Başak hariç... Başakla çok uzun süren bir ilişkimiz olmuştu. Beni bir tek o seviyor diye düşünmüştüm. Başak benden ayrıldığında parçalara ayrılmıştım sonra Orkun elinde yapıştırıcı ile gelip beni tamir etmişti sanki... Sanırım bununla ilgili bir video da çekmeliyiz.

Yazardan;
*2 saat sonra, hava kararmaya başlamıştır.*
Enes dayanamayıp orkunun evinin kapısını çalar. Orkun Enesi beklemiyormuş gibi şaşırır.
"Beni içeri almayacak mısın?"
"Ayy.. Şey.. doğru.. Gelsene."
Enes salona geçer orkun da kapıyı kapatıp arkasından gelir. Bir süre sessizce dururlar sonra Orkun konuşmaya başlar.
"Peki şimdi ne olacak? Ne yapacağız? Video çekmeli miyiz bunun hakkında?"
"Bence çekmeliyiz sonuçta bizi sevenler her halimizle severler. Gidenler de gitsin benim için çok sorun olmaz. Zaten bu sebeple benden nefret edeceklerse zaten beni hiç gerçek sevmemişlerdir."
Orkun enese hayran hayran baktı. Sonra kalktı kamerasını aldı. Masanın üstüne yerleştirdi ve açtı. Sonra Enesi de yanına alıp kamerasına konuşmaya başladı.
"Bugün size içimizde tutamayacağımız bir şey açıklayacağız. Biz enesle birbirimizden çok hoşlanıyorduk ve bugün değişik bir şeyler oldu ve birbimize açıldık."
"Arkadaşlar biliyorsunuz ki aşk bizim elimizde olan bir şey değil. Biliyoruz, çoğunuz desteğini kesecek. Ama emin olun bizim elimizde değildi. O yüzden anlayış bekliyoruz."
"Bizi anlayın lütfen, görüşürüz arkadaşlar."
Sonra orkun kamerayı kapattı ve enese baktı. Sonra telefonundan enesle çektikleri bim vs a101 videosunu açtı. Altındaki yorumlarda ikisinin bir araya daha çok gelmesini isteyenler vardı, hatta enesle orkunu şimdiden şiplemeye başlayanlar bile vardı. Pek fazla kötü yorum yoktu. Bu yüzden işleri daha kolay olacak gibiydi. Sonra orkun videoyu direk youtube'da koydu. Zaten kısacıktı ve editlemeye gerek yoktu. Sonra ilk gün yaptıkları gibi eve yemek söylediler. Yemekten sonra tekrar salona  geçip koltuğa oturdular. Orkun videonun yorumlarına bakmak istiyordu ama bir yandan da korkuyordu. Ya çok sinirlendilerse?.. Gerçi öyle bile olsa çok takmazdı ama üzülürdü. Kafasını kaldırıp enese baktı. Enes orkunu izliyordu.
"Ne oldu, niye öyle bakıyorsun?"
"Sadece... Bilmiyorum ki... Buraya gelmeden önce kimse beni sevmiyor gibiydi. Ama sonra sen geldin kırılan yerlerimi tamir ettin."
"*gülümsedi* sende benim..."
"Yeni bir komşunun hayatımı değiştirebileceğini nerden bilebilirdim ki."
"Seni çok seviyorum"
"Bende seni"
2 dakika kadar birbirlerine baktılar. Ağızları değil gözleri konuşuyordu sanki. Birbirlerine gözleri ile ne kadar sevdiklerini söylüyorlardı. Bu sessizliği bozan orkun oldu.
"E hadi o zaman yorumlara bakalım mı?"
"Bakalım. Çok merak ediyorum"
Yorumların çoğu destekleyici şeylerdi. Ama bazıları cidden üzücüydü. Olsun dediler sahte sevenlerden kurtulmuş olacaklardı en azından. Sonra sarıldılar ve Enes evine gitti. İkisi de gece boyu birbirlerini düşündüler. Her şeyin güzel olması için dua ettiler. Artık üzülmek yoktu. Artık birlikte olacaklardı. Ve birbirlerini bırakmaya hiç niyetleri yoktu.

Arkadaşlar ilk bölümlerim çok saçmaymış bunu fark ettim slanxpanxpw. Neyse neyse bu bölüm içime sindi. Yakında final yapıcam bilenler biliyor zaten. Çünkü yeni bir kitaba başlıyorum ve bu başlayacağım kitap hakkında ciddi düşünüyorum çünkü güzel bişeyler ortaya çıkarsa bastırmayı bile düşünüyorum falan filan işte. Neyse yine boş yaptım gidiyorum bb.

Enkun|Komşuluk İlişkisi (bxb) Där berättelser lever. Upptäck nu