Bölüm 9

158 11 1
                                    

Yazardan;
Sude gittikten sonra Orkun ve Enes bir süre sessizce sadece birbirlerine baktılar. Çünkü ikisi de çok değişik duygular içindeydi. Sessizliğe son veren Enes oldu.
Enes:"E o zaman ben kalkayım artık. Yarın yine görüşürüz"
Orkun:"Hıhı olur. Görüşürüz."
Enes kalkıp kapıya yöneldiğinde Orkun Enesi kolundan yakalayıp kendine çekti ve sımsıkı sarıldı. Yaklaşık bir dakika falan böyle durdular. Sonra birbirlerini bıraktılar ve Enes karşı daireye, kendi evine geçti. Kendini yatağa bıraktı. Aklında Orkun vardı. Ona karşı bir şeyler hissediyor muydu? Aslında bunun cevabını kendi de bilmiyordu. Biraz hoşlanıyor gibiydi. Hatta biraz değil baya etkilenmişti ondan.
Orkun da kendi evinde koltuğa uzanmış Enesi düşünüyordu. Kafasında aynı sorular vardı. Kafasını dağıtmak için instagrama girdi. Dm kutusundaki istekleri karıştırdı. İnsanlar onun neden video atmadığını çok merak etmişti. Orkun açıklama yapması gerektiğini düşündü. Story kısmının kamerasını açtı. Saçları karışmış, yüzü çökmüştü. Yorgundu. O yüzden siyah arka planın üstüne taşındığı haberini yazdı.
Enes de stoğundan bir videoyu paylaşmıştı. Bu gidişle stoğu bitecekti. Artık yeni video çekmeliydi ama o videoyu çekeceği gün bugün değildi. Fazlasıyla yorgundu. Tekrar yatağına geçti. Hava da kararıyordu artık. Enes kendini tekrar yatağa bıraktı. Orda da uyuya kaldı. Kaç saat uyudu bilmiyordu ama güneş yeni yeni doğuyordu.
Orkun ise gece geç yatmıştı. Kafasındaki sorular içini kemirirken koltukta uyuyakalmıştı. Ertesi gün ise çok geç kalkmıştı. Bu normaldi çünkü 3 gündür doğru düzgün uyumuyordu zaten. Sudeyi aradı.
"Efendim Orkun"
"Sude şimdi sana bir şey sormam lazım"
"sor canım"
"Sana şimdi çıkıp ben eşcinselim ve bir çocuğa sırılsıklam aşık oldum desem ne tepki verirsin"
*Sude şok geçirir. Böyle bir şey beklemiyordu çünkü*
"Orkun.. Be.. Ben bilm.. Bilmiyorum."
"Lütfen bana destek ol sude. Elimde değil bu"
*Orkun ağlamaya başlar*
"Orkun ben senin her kararının arkasında olurum tabiki."
"Seni seviyorum"
"bende seni"
Orkun en azından sudenin ona destek olacağını öğrendiği için mutluydu. Enes orkunun kalbini ele geçirmişti. Ve artık ondan kurtulacağını sanmıyordu. Enes de orkuna aşık oluyordu ve bu duygusunun önüne geçemiyordu. Orkunun kollarında kendini mutlu ve huzurlu hissetmişti. Orkun Enese bunu nasıl açıklayacağını düşünüyordu...
Kısa bölümler vol bilmem kaç. Selam arkadaşlar naber nassınız. Bakın size edebiyat ödevinin arasında yb yazıyorum. Bir sonraki bölüm için de güzel planlarım var haberiniz olsun diye şeettim. Hadi öpüyorum sizi byyy.

Enkun|Komşuluk İlişkisi (bxb) Where stories live. Discover now