Bölüm 8

154 9 0
                                    

Yazardan;
Zorlu geçen 3 günün ardından orkunun babası uyanmıştı. Enes her gün orkunun yanında kalmış ona destek olmuştu. Babası uyandıktan sonra onu normal odaya almışlardı ve Orkun da artık içi rahat bi şekilde eve dönüyordu. E tabi Enes de Orkun mutlu olduğu için mutluydu. 3 günde birbirlerine daha yakın olmuşlardı ve artık birbirlerinden kopamazlardı. Eve geçip bi yemek söylediler ve birlikte yediler. Akşam olunca Orkun evine geçti. 3 günün yorgunluğu ile kendini yatağa bıraktı. Sabah kalktığında komodinin üzerindeki sude ile olan resmini aldı eline. Bu güne kadar sadece o bırakmamıştı onu. Sudeyi aramak istedi. Hastanede olduğu günler hiç aramamışlardı birbirlerini.
"Alo sude naber"
"İyiyim Orkun senden naber"
"Bende iyi gibiyim işte. 3 gündür aramıyoruz birbirimizi öldün mü kaldın mı merak ettim"
"Çok yoğundum."
"Benim de babam hastanedeydi. Onun yanında kaldım 3 gün"
"Yaa Orkun ciddi misin sen çok geçmiş olsun şuan nasıl?"
"Kalbi durmuştu. Ama şuan iyi."
"Yanına gelmemi ister misin?"
"Gel gel kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapalım"
"Tamam geliyorum"
Sude üstünü değiştirip evden çıktı. Zaten orkunla evleri çok yakındı bu yüzden yürüyerek 10 dakika içinde eve vardı. Orkun kapıyı açar açmaz sude boynuna atladı ve arayamadığı için özür dilediğini içeri geçince anlatacağını söyledi. Kahvaltı etmeye başladılar.
"Orkun beni bir makyaj firmasından aradılar ve bir reklam çekimi için istiyorlar. Bu yüzden 3 gündür onlara videolar gönderiyorum görüşmeler yapıyorum. Yarın da ilk çekime gideceğim. Harika değil mii?"
"Yaa çok sevindim senin adına" diyip sudenin yanağına bir öpücük kondurdu Orkun. Sonra içeri geçip sıradan sohbetlerine başladılar yine. O sırada kapı çaldı. Gelen enesti. Orkun sude ile Enesi tanıştırdı. Sude normalde Enesi sevmezdi ama gerçekte aslında iyi biri olduğunu gördü ve Orkun Enesi seviyorsa sude de sevmek zorunda olduğunu düşünerek enesle de arkadaş olmaya çalıştı. Öyle belki 5 belki 6 saat sohbet ettiler. Orkun kendisini bu ikisinin yanında öyle güvende öyle mutlu hissediyordu ki o anlar hiç bitmesin istedi. Evet sudenin yanında hep mutluydu çünkü yıllardır yanında hep o vardı. Ama enesle daha yeni tanışmıştı neden bu kadar iyi hissetmişti kendini. Hastanede 3 gün boyunca enesin omzunda uyumuştu. Neden bu kadar huzurluydu ki. Enese karşı nasıl duygular beslediğini kendi de bilmiyordu ama bu duygular arkadaşlıktan hatta dostluktan da öte bir şeydi. Enes de orkuna karşı farklı değildi. Yıllar sonra arkadaş bulmanın heyecanını yaşamak isterken Orkun ona bir arkadaştan daha yakın olmuştu. Birbirlerine karşı ne hissettiklerini bilmiyorlardı ama ikisi de uzun zaman sonra huzurluydu. Ve artık kopamazlardı...
Selam canımsular. Bir kaç bölüm sonra final yapmak istiyorum çünkü artık enesle orkun küsler ve ikisi de çok fazla değişti. İçimde bir yerlerde onları hala şipliyorum ama dışa vurmayı çok fazla istemiyorum. Yeni bir hikaye planlarım var belki onu hayata geçirebilirim. Bilmiyorum şuanlık ne yapacağımı. Neyse şey dicektim okurken gözünüzün önüne orkunla enesi getirin ve o hareketlerini hayal edin daha güzel olur. Çok boş yaptım ben yine hadi görüşürüz.

Enkun|Komşuluk İlişkisi (bxb) Место, где живут истории. Откройте их для себя