Bölüm 3

303 19 0
                                    

Orkun'dan
Alarmın çalmasıyla yataktan fırlamam bir oldu. Taşınıyorum bugün. İyi kötü bir çok anımın geçtiği bu evden gidiyorum artık. Sude de yardıma gelecek. Hemen Sude'yi aradım.
-Alo sude nerdesin?
-Yatıyordum, uyandırdın beni
-Ya bu saatte niye uyuyorsun Sude? Hadi kalk gel bana.
-Orkun saat daha sabahın 7si
-Olsun ya beni mi kırıcan
-Of tamam ya geliyorum bekle.
Evdeki kalan ufak tefek eşyaları da koliye yerleştirdim ve ağzını iyice bantladım. Yıllardır bu evdeyim, yeni bir eve alışmak benim için zor olacak.
*kapı çalar*
-Sudee hoşgeldin
-Bak sabahın bu saatinde kimse için kalkmam değerimi bil.
-Tamam tamam hadi gel içeriye.
Sude şuanlık bize yetecek kahvaltılık bişeyler almıştı. Onları yedik ve sonra taşımacılar geldi. Eşyaları yüklediler ve yeni eve doğru yola çıktık.
Enes'ten
Saati yine 12 ettim ya. Zaten dün video da atmadım iyi bok yedim aferin bana sözde New Day New Game olacağım ama bir gün video atıp diğer gün atmıyorum. Stokta olacaktı bir video onu paylaşayım bari. Videonun kurgusunu bitirip paylaştım. Sonra biraz hava almaya çıktım.
-Kim taşınıyor Neriman teyzenin yerine bi baksam mı acaba, dedim kendi kendime.
Biraz bekleyip düşündükten sonra merakıma yenik düştüm ve yeni komşum ile tanışmaya gittim.
Kapısının önüne geldim. Hala adamlar içeri eşyaları taşıyorlardı. Kapının ağzından baktım ve gördüklerim karşısında şok oldum.
-Aman tanrım yoksa bu, evet evet o!
Sea arklarım normalde 3.bölümü uzatacağım dedim ama şuan bunu bile baya zor şartlarda yazıyorum. Kuzenime kız istenecek ve nişanı var diye taa Diyarbakıra geldim ve pazartesi de fizik ve edebiyat sınavım var. Yani ay em so sori...

Enkun|Komşuluk İlişkisi (bxb) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt