7.BÖLÜM

22 5 0
                                    


İYİ OKUMALAR💕

"hey sen bekle bakalım bize anlatman vereken şeyler var" arkamı döndüğümde konuşan adamın çarpıştığım adam olduğunu anlamıştım."Sen....."  "Evet ben. Yalanlarını bir yana bırakıp neden beni sürekli takip ettiğini açıkla?" "ben seni tanımıyorum bile ne yalanından bahsediyorsun." beni kolumdan tutarak bir odaya götürdü. Ne olduğunu anlamadan kapıyı kiletledi ve " Kimin adamısın çabuk söyle? Ne planlıyorsun!?" "Ben bi şey planlamıyorum. Ve seni tanımıyorum." "Sence bu yalanlara inanacak birimiyim ben? Senin gibi kaç iti gördüm haberin varmı!!?" bu adam kesinlikle kafayı yemişti. "Ben seni ve içerideki olan kişileri tanımıyorum. Ön yargılı olma diyordun ama sen fazlasıyla ön yargılı ve itin tekisin. Daha bir kızla nasıl konuşucağını bile bilmiyorsun!!" evet galiba bu yaşananları rüya sayesinde yaşıyordum. Yoksa benim şu ana kadar bayılmam gerekirdi." Ağzını topla be sen kimsin ki bana bir şeyleri öğretmeye çalışıyorsun!?" Adam sanki bazı kelimeleri kullanmamak için çaba gösteriyor gibiydi" Ne cürret şu ana kadar öğrenemediysen bu benim suçum değil. "  adam sinirden kapıyı sertçe kapatıp kilitlemişti. Ve sanki rüyada değilmiş gibi hissetmek beni deli ediyordu. Çıkacak bir yer aramama gerek yoktu çünkü odada bırak bir kapı pencere bile yoktu. Kapıya vurup" Hey açsana kapıyı!"  " Kız beni duyuyormusun!?  Yardım et. Beni buraya sen götürdün!."
Kibar davranamazdım çünku buraya beni götüren oydu ve bana bağırılırken hiç bir şey yapmamıştı. Keşke peşinden gitmeseydim. Şimdi ne yapacaktım? Hepsi belki rüyaydı yada değildi. Bunu anlamak çok zor değildi. Rüya gibi değildi ama başta olanlar olacak gibi hic değildi. Ne yapacağım ben şimdi yeniden bağırmaya başladım." Açın kapıyı siz kimsiniz? Bıraksanıza benii!?"
(Alya 'yı eve götüren kız yani Esra)

Ateş abi yanıma gelip "Bir daha tanımadığın kişileri eve sokma ve sana bağıran o şerefsizi cezalandıracağım. Ha bu arada kızın yanına alsa gitme"  Kız kapıya vurup bağırıyordu ama ben bir şey yapamıyordum. Ya kız doğru diyorsa ama Ateş abi bunu düşünmüştür. Ve en doğrusu onu dinlemek. Odama çıkıp uyumaya çalıştım. Haklıysa da üzgünüm yapacak hiç bir şeyim yok.

Alya'dan
Yere oturup düşünmeye başladım. Neden bu son günler başıma ne geldiyse gelmişti? Ve ben neden hiç bir şey yapamıyordum? Zaten polise anlatsam ne olacaktı adamlar salak değil iz bırakacaklar. Sonra başım belaya girdimi ne yapardım. Zaten Izmir'de pek bilmiyordum. Sadece 4 ay kalmıştım bir aralar. O da cenazemiz vardı o yüzden hiç bir yeri gezememiş ve görememiştik. Uykum fazlasıyla geldigi için saçma saçma şeyler düşünmeye başlamıştım, uyumamak için. Ama pekte işe yaramamıştı.

Ateş'ten

Aslın da o odadan çıkmamın sebebi bir kıza zarar vermeyi sevmememden dolayıydı. O odada biraz daha kalsaydım kızı öldürebilirdim. Biraz ilerledikten sonra gelmem gereken yere gelmiştim. Her zamanki gibi Furkan masada bana el sallıyordu ve yine her zamanki gibi yanında kızlar vardı. Bu durumdan her zaman nefret etmişimdir. Yanına gidip " Selam" dedikten sonra iki üç kadeh istedim. Aslında çok zor sarhoş olurum ve o yüzden fazla içmeyi severim. Kaç kadeh ve kaç sigara içtiğimi sayamadım. Ama o kadar da fazla içmedim. Furkan'ı yanımda bulamayınca dışarı çıkıp arabaya bindim. Bu gün o kızdan her şeyi öğrenim kurtulmam gerek aksi taktirde kafamı fazla yoracak. Eve geldiğimde Elif ortalarda yoktu. Uyumuş olmalıydı. Odama girip havlumu alıp duş aldıktan sonra bir kahfe yapıp içtim. Biraz daha iyiydim galiba. Odanın kilidini açıp içeriye girdim. Kız uyuyordu. Normal olabilirdi ama sinirlerimi bozuyuyordu ve sabrımı sınıyordu. Ayağımla onu azıcık sarsıp" kalk çabuk"

Alya'dan

Biri beni sarsıyordu ve uykumdan uyandırıyordu. Buna aşırı sinir kapıyordum. Sinirle " ne yapıyor....." bir dakika burası neresi ve bu off uyuya kalmışım. Kaşlarımı sinirle dikmekten alnım ağırmaya başlamıştı. Elimle kaşlarımı sonunda indirmeyi başardığımda adam bana tuhaf tuhaf tamam doğruyu söleyeceğim bu salak harbi gibi bakıyordu. " Adın ne?"  " neden söyleyeyim ki?" " Sana adın ne diyorum itiraz edebilirsin demiyorum!" kormuştum. " Alya"  evet söylemek zorundaydım " soyadın? Seri ol" "Arsal" kendimi polis sorgusunda hissediyordum. Adam birini arayıp beni araştırmasını istedi ve sonra " sakın uyuma biraz sonra geleceğim" artık başım ağırmaya ve göz damlalarım sinyal vermeye başlamıştı. Ağlamaktan nefret ediyorum. Adam dışarı çıkınca ağlamaya başlamıştım. Bütün kötü ve şaçma şeyler neden benim başıma geliyordu. Bağırı ben rüyadamıyım diye sormak istiyordum. Artık cidden yorulmuşrum. Ayağa kalkıp kapıya vurmaya başladım " Aç kapıyı. Yeter gitmek istiyorum. Bırakın beni artık" yere yığılıp çığlık atmaya başladım.  En iyi stres atma yolu. Ve çok acıkmıştım. " Yeter yaaaa ben buraya isteyerek gelmedim!! Ve burası neresi? Biri bana açıklasın artık!! Ben kimsenin adamıda değilim ve bir planımda yok!! Öğrenmen gsreken şeyleri söylememe rağmen hala neden buradayım!!? Anlamıyormusun!! Ben sizi dahi tanımıyorum!! Yeter aç kapıyı!!" Adam sert bir biçimde kapıyı açında duvara toslamıştım. " Ne lan zorun? Ne bağırıyorsun. Kapa çeneni. " diyip dışarı çıktı. Kapıyı kapatmamıştı hemen kapıdan çıkıp koşamaya başladım. Ama adam elindeki bant ile beni yakalayıp ağzımı bağladı ve bir odaya dah girdik. İpi alıp yeniden eski oda girdik. Çırpınarak ağlıyordum. Beni bağlafığında rahatlamış gibi bir oh çekmişti. " Şimdi sana sorular soracağım ve bana doğru bir şekilde cevap vereceksin . Tamam mı?" dedi usul usul. Kafamı tamam dercesine salladım. " Kimin çalışanısın? Şimdi ağzını açıcam ve eğer bağırırsan bozuşuruz"ağzımı uavaşçe açınca " Kimin derken kimi kastediyorsun? Ve ne söylememi istiyorsun? Ben bir şey bilmiyorum." Adam sinirle " Ben sana soruyorum sen değil. Cevap ver yoksa sonun hızlı gelir" "Öldürürsen öldür. Eğer bu gün öleceksem ölürum zaten" dedim sakince . Sakin olmam adamı dahada sinir ediyordu. " O zaman sonun kötü son olur diyelim oldu mu? "  " Haklıysam olmaz dimi? "  " Ama haksız olduğunu düşünüyorsam bu sonucu değiştirmez."  " Anlamıyorsan bu da sebebi değiştirmez"

Ateş'ten

Kızın dik başlı ve çok konuşkan olması sinirime gidiyordu. Elimden bir kaza çıkacak diye korkuyordum ki böyle giderse korktuğum başıma gelecekti. ".............

İnşanlah güzel bir bölüm olmuştur. 💕Kişi adı Azra iken Alya yaptım.

ÇARESİZNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ