25 . 03. 2019

5 5 2
                                    

      Ador primăvara. Un anotimp în care poţi să mai scapi de câteva pulovere, oamenii sunt puţini mai interesanţi din puncutul meu de vedere.

      De ce?

     Păi poţi ieși la o plimbare cu prietenii și așa aflii mai multe bârfe de la așa zisa "Firma ţaţe".

      Sper că aţi înţeles ironia... :)

     Nu, nu la asta mă refeream.

   Primăvara înseamnâ haine mai subţiri, soare, flori colorate. Să mergi pe stradă să vezi copacii înfloriţi cu un miros îmbietor.

     Mai ușor cu toate aceste epitete :)

      În zilele trecute au fost niște zile mai frumoase să zic așa. Nu am mai fost certată sau pusă la treabă în exces. Doar unele ţipede de la mama dar cu astea m-am obișnuit.

    Ziua de duminică a fost mișto dar ceea ce a fost surprinzător din această zi a fost mama care nu m-a interogat ce fac în sat, cu cine mă duc sau până la ce oră să ajung acasă.

   Mi-aș face un prieten dacă acum pot ieși în fiecare duminică dar știi cum e...când stai degeaba nu faci nimic, când faci ceva toată lumea are treabă cu tine.

    Adicăăăă...când ies în sat și nu am prieten cu care să mă plimb, nu are mama treabă cu mine. Iar când am un prieten mama are dintr-o dată treabă cu mine și nu pot ieși.

    Știi acel moment în care crush este cu iubita/iubitul ei/lui în sat și se uită la tine ca și el/ea te place dar este cu un/o proastă/prost.

   Da. Asta mi s-a întâmplat mie. Mă plimbam cu BFF iar crush era cu proasta lui și gașca lor și el la mine se uita ca după câteva ore să-mi trimită snap cu "I love you the most".

    Nu știu dacă plac un alt băiat sau este ceva pe moment. De exemplu azi am fost cu clasa la ora de sport la terenul sintetic care este lângă școala la care învaţă fostul meu și colegul lui care se presupune că îl plac dar nu :)

     Adică, este unul dintre cei mai buni prieteni al fostului meu, care ma plăcut sau încă mă place dar are iubită. Adică asta spune pozele de pe instagram care sper că nu mai există. :)

      Am trecut pe lângă el iar el avea o faţă serioasă și ceea ce a putut face și el este să se uite la mine cu o faţă la fel de serioasă.

    Cartea asta este ca un jurnal pentru mine
    

Viaţă De AdolescentăWhere stories live. Discover now