gevallen beschermer

1 0 0
                                    

A/N

*waarschuwing* dit hoofdstuk kan stukken bevatten dat niet geschikt is voor -18, als je besluit toch verder te lezen, heb ik je in iedere geval gewaarschuwd over de seksuele context die in dit hoofdstuk aanwezig is. Wel m'n eerste nederlandse seks scene btw, in het begin super raar maar uiteindelijk is dat wat bij deze personen passen raar dus ja. 

Laat me in iedere geval even weten wat jullie van dit hoofdstuk vinden. Het wordt een van de langste tot nu toe heb ik zo'n vermoeden. Ik hoop dat jullie even veel genieten van het lezen als ik had in het schrijven van dit hoofdstuk.

LOVE

InTheClanOfTheNight



Thalia pov

'Maar dat is niet wat mijn vader heeft gezegd. Aangezien ik de uitverkorene ben en al twee jaar officieel de rechtmatige troonopvolger ben, is die troon van mij, zodra we Elizera er vanaf hebben gegooid.' zegt Wandera gefrustreerd terwijl ze in mijn hand knijpt. Ze heeft me nog geen enkele seconde sinds ik bij ben en eerlijk gezegd vind ik het niet erg. De elektrische shocks die van haar afstromen en via mijn arm direct naar mijn hart zijn verslavend en ik laat haar verlopig niet los, maar ik weet dat ik nu even moet ingrijpen voordat ze haar oom aanvliegt  want terwijl ik jullie aan het lichten ben over mijn gevoelens, is het misverstand uit gelopen tot een fikse ruzie en ik zie tekenen dat Wandera op het punt staat te veranderen in ik weet niet wat maar het lijkt me niet geheel verstandig. 

'Guys, sorry dat ik stoor hoor maar volgens mij moeten we Elizera vermoorden en niet elkaar, plus als zij merkt dat jullie vechten om een troon en wie hem behoort te hebben ruikt ze dat kilometers afstand en zal ze dat tegen jullie gebruiken op het slagveld. En geloof me, ik ken der beter als ieder van jullie. We moeten onze krachten bundelen, Saman jij kent dit gebied dus kan de meest strategische plekken aanwijzen. Schat, jij moet met Eowryn gaan praten over de controle van je elementen zodat je ze met kracht maar controle kan gebruiken om hare majesteit de duivel uit te schakelen. En ik ga alles wat ik over haar weet opschrijven zodat we haar eventueel mentaal kunnen van slag kunnen maken. Nu, aan de slag alle twee. Een meeting op het middaguur, Saman neem de leiders van de mannen mee.' zeg ik met een vastberadendheid waarvan ik niet wist dat ik die had, ik denk dat samen komt met een draak zijn.  Ik draai me dramatisch om en loop de tent uit. 

Ik besluit dat ik me het best kan concentreren als ik in mijn draakvorm. Ik sluit mijn ogen op zoek naar de innerlijke draak in mij. Als je vraagt hoe dit allemaal weet, laten we zeggen dat ik  boeken en films tot mijn beschikking had toen ik nog een kleine Thalia was die zich altijd in de bibliotheek verstopte. Al gauw voel ik mijn botten kraken en van positie veranderen, net als de vorming van mijn vleugels. Ik bijt op mijn lip tot bloedens toe en wanneer het gekraak stopt stijg ik op en vlieg weg waar naar toe werkelijk geen idee. 


Elizera pov 

'Maglya, kom hier jij elendig geval' snauw ik richting de deur voor de zoveelste keer. Ik ben ze kwijt. Ze zijn niet meer op aarde maar ook niet hier want dat had ik wel gevoeld. Die verdomde bediendes ook, ik moet echt wat aan het gebrek in displine doen hierzo. Wou dat geval me te straks spreken en nu ik haar roep is ze nergens te bekennen. Ik zucht, dan niet. Ik heb nog meer te doen dan naar haar gezeik te luisteren. Het is tijd voor extreme maatregelen. In nog geen duizend jaar namelijk mijn paleisje op ga geven aan dat stuk onkruid.   

'Mijn lieve beschermer in het hiernamaals, kom bij mij. Ik heb uw hulp nodig.'

'Zoals ik je al eerder heb gezegd ik ben een gevallen beschermer. Ik ben gevallen toen ik besloot mijn godin te verraden zodat ik mijn liefde aan jou kon schenken, lieveling.'

'Desondanks blijf je mijn beschermer. Krijg ik nog een kus of wat?' 

'Ik was eigenlijk heel wat anders met je van plan.'  

Zachtjes voel ik twee handen over mijn lichaam gaan. De handen stopten bij mijn borsten en begonnen met mijn tepels te spelen. Ze voelen ruw maar toch ook zacht aan op mijn nu blote bovenlichaam. Één van de handen verplaatsen zich naar mijn mond. Ik weet wat hij wil maar ik hou mijn lippen stijf op elkaar. 


'Zuig op mijn vingers!' buldert hij terwijl hij met de ander in mijn borst knijpt waardoor mijn mond open gaat en hij de kans ziet om zijn vingers in mijn mond te steken. Zachtjes begin ik rondjes om zijn vingers te maken met mijn tong met af en toe een trekje tussen door. 

'Ahh, je bent zo goed met dat slette mondje van je.' 

'Wacht maar tot je je vingers vervangt voor wat anders.' zeg ik plagend en hij zag het als een aanmoedeging want binnen twee seconden waren zijn vingers vervangen door zijn overheerlijke lul. Terwijl ik hem bevredig met mijn mond, schuift hij zijn natte vingers in mij. In hetzelfde tempo geef ik hem een bj en wordt ik gevingerd. Mijn benen beginnen te shaken als ik dicht bij kom maar hij is ook close. Ik trek zijn hoofd naar me toe en fluister in zijn oor: 'Neem me helemaal.'  Hij kijkt me verbaasd aan, maar zegt niets. Hij geeft me een zoen en glijdt bij me naar binnen in een keer. 'Aah' kreun ik en druk hem dichter tegen me aan. Langzaam begint hij te bewegen, waarbij hij iedere keer de juiste plek raakt. 'Je bent zo fucking geil.'  zegt hij voordat zijn mond zich in mijn nek beland en hij me zachtjes bijt. 'Doe dat nog een keer.' beveel ik tussen mijn kreunen door. Deze man is echt een wonder en zeker nu ik weet hoe de seks is. 'Ik kom bijna.'  fluistert hij. 'Ik ook. kus me' zeg ik hijgend. Hij kust me en we komen tegelijk. 

'Je zei dat je me nodig had, mijn liefste.' vraagt hij als we beide op adem komen. 'Ik ben bang dat er binnekort oorlog komt hier, ik heb wat informatie nodig en uiteindelijk ook jouw kracht.' zeg ik terwijl mijn hand over zijn buik heen en weer gaat.  

'Watvoor informatie heb je nodig?'  

'Alles waar ik mijn dochter mentaal van slag kan brengen en of ze alleen is. Alleen kan ik der wel hendelen maar als er meerdere zijn gaat dat niet lukken.' '

Wat je dus technisch gezien vraagt is of ik met hangende pootjes naar Nux terug keer in de poging informatie los te krijgen?'  ik knik. 

'No way, dat kan je wel vergeten. Ik ben een man en ik ga echt mijn ego niet aan de kant zetten omdat jij bang bent dat je je paleisje en luxe leventje verliest aan de rechtmatige eigenaar.'

'Ook niet als ik zeg...'

'Nee Elizera, ik hou onwijs veel van je maar je hebt iets genomen waar je geen recht op had en daarvoor ga je nu boeten. Net als ieder ander die iets pakt wat niet van hen is.' 

'Okay, laat me maar lekker stikken. ga alsjeblieft terug naar waar je vandaan komt en verwacht maar niet dat ik nog een keer naar je vraag.' snuif ik boos. Een vrouw moet ook echt altijd alles zelf doen. 

'Awwh, je bent altijd zo schattig als je boos bent. Ik denk dat het tijd is voor ronde 2'


Wandera pov

'Eowryn? Kunnen we even praten.' vraag ik terwijl hij over Gabriël gebogen staat. 'Natuurlijk. ' was zijn antwoord. 'Zoals je misschien weet ben ik de uitverkorne maar ik heb nog totaal geen controle over de elementen, zou je me daar misschien in kunnen trainen. In iedere geval voldoende om Elizera te kunnen verslaan.' vraag ik. 'Euhm, ik zou graag willen maar...' hij valt even stil omdat Gabriël begint te bewegen. 'Vooruit, begin maar met het rustig houden van deze hier. Zoek naar geest binnen in je en laat het langzaam door je arm naar zijn hoofd gleiden.' draagt hij op.  'Geest, kom tot mij en laat deze man rustig slapen.' fluister ik als ik mijn geest heb gevonden en klaar ben om hem naar Gabriël te begeleiden....



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Leugens Of WaarhedenWhere stories live. Discover now