Magická krize a blok

481 28 4
                                    

Každému z nás kdo už nějaký ten pátek praktikuje se jistě stalo, že měl období ve kterém si přišel utlumený a magie mu nešla tak jako normálně.

Takovému období se říká ,,magická krize" nebo ,,magický blok". Je to velmi nepříjemná záležitosto, která může někdy trvat i několik měsíců.

Potenciální příčiny:

První a celkem dost častou příčinou magického bloku je stres. Stres ze školy, práce nebo nějakých situacích třeba v rodině či mezi přáteli.

Druhou možností je roční období. Mně osobně se nejčastěji stává, že blok získám právě kvůli tomuto faktoru. Jde o to, že někteří lidé mohou být natolik synchronní s koloběhem přírody, že je bude ovlivňovat roční období. Někteří mohou být velice citlivý na různé vjemy, takže je ovlivňuje spoustu věcí.

Většinou se jedná o období zimy. Příroda je v zimním spánku a stejně tak i energie některých lidí. Z mé zkisenosti tento blok začíná někdy po období Samhaimu a až při Imbolcu se začínám ,,probouzet". U tohoto případu bohužel není co moc udělat. Člověk jen musí počkat, až vše přejde.

Třetí věcí je magický útok. Tohle se stává jen málo a vážně to, že Vám nevyjde jedo kouzlo neznamená, že Vás někdo proklel. V tomto případě jde o jistý způsob zablokování Vašich energií, což způsobí utlumení daného jedince.

Další způsoby jsou třeba:

- postavení planet
- silný úplněk či jiná fáze měsíce a    spoustou dalších věcí.

Jak se bloku zbavit?

Na tohle existuje spoustu rad a metod.
Uvedu zde pár příkladu které se mi osvědčili.

Meditace
Meditace dokáže divy. Sama o sobě meditace otvírá vědomí lidí a uvolňuje. V případě, že za blok může stres je tohle výborná věc. Pomocí meditace se uvolníte, otevřete a zlepšíte průtok energií ve Vašem těle.

Příroda
Chození do přírody vždy pomáhá. Vyčistíte si hlavu, nadýcháte se čerstvého vzduchu a naberete nové enerige.

Očista
Očista neuškodí nikdy. Stačí si dát třeba koupel s vizualizací nebo vykouřit Váš pokoj (obzvlášť u postele nebo místa kde trávíte hodně času).

Modlitba
Pomodlit či požádat bohy je to nejmenší co můžeme udělat. Na oplátku můžeme dát nějakou menší obětinu.

EsoterikaKde žijí příběhy. Začni objevovat