Κεφάλαιο 4

320 62 20
                                    

Jimin POV

Hoseok " Jimin! Ξυπνά!"

Jimin " τι έγινε? Που είναι ο Yoongi?"

Hoseok " πήγε στην Σεούλ για μια δουλειά. Πρέπει να φύγουμε και εμείς."

Jimin " γιατί?"

Hoseok " πρέπει να ανακαλύψουμε τι έγινε στον Tae. Έλα Jimin, τώρα είναι ευκαιρία που κοιμάται ο Tae! Θα σε περιμένω στο αμάξι." Ετοιμάστηκα και μπήκα στο αμάξι του Hoseok.

Jimin " που θα πάμε?"

Hoseok " σε μια βιβλιοθήκη που έχει και υπολογιστές. Η στα βιβλία ή στους υπολογιστές θα βρούμε κάτι για αυτό το λιβάδι. "

Jimin " γιατί πιστεύεις ότι το λιβάδι φταίει?"

Hoseok " χτυπήσατε εσύ και ο Jin στο ίδιο σημείο και ο Tae άλλαξε όταν πήγαμε σε αυτό το λιβάδι. " Σε λίγο φτάσαμε στην βιβλιοθήκη. Και έτσι ο Hoseok έψαξε το όνομα του λιβαδιου στο ίντερνετ.

Uada Pratum ( Στοιχειωμένο λιβάδι)

By Mendoza

Τον Ιούνιο του 1962 έγινε ένα από τα πιο άρρωστα εγκλήματα στην ιστορία της Νότιας Κορέας. Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Η Lilian Lee ήταν μια κοπέλα 20 χρόνων που παντρεύτηκε από προξενιό. Δεν ήθελε να τον παντρευτεί αλλά οι γονείς της ήταν φτωχοί και είχαν ανάγκη τα λεφτά. Ο Park David ήταν ένας από τους πιο πλούσιους άντρες της Νότιας Κορέας. Ο μπαμπάς του ήταν από την Αμερική και η Μαμά του από την Νότια Κορέα. Απέκτησαν 2 παιδιά. Η Areum Park που ήταν 5 χρόνων και ο Hwan Park που ήταν 3 χρόνων. Η Lilian Lee το 1962 ερωτεύτηκε τον κηπουρό του σπιτιού τους, τον Kim Vale. Στις 14 Ιουνίου του 1962 ο David τους έπιασε στο κρεβάτι. Θύμωσε τόσο πολύ που σκότωσε τον Vale. Η γυναίκα του θύμωσε τόσο που την επόμενη ημέρα αποφάσισε να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά για να τον εκδικηθεί. Έπνιξε τον τον γιό της στην μπανιέρα. Η Areum την είχε δει τότε άρχισε να τρέχει αλλά η μαμά της την έπιασε και την πέταξε από την ταράτσα. Τότε έφυγε από το σπίτι και πήδηξε από τον γκρεμό. Όταν γύρισε ο David βρήκε την κόρη του νεκρή στην αυλή,κρατούσε το χέρι της ένα σύρμα. Ο ιατροδικαστής έβγαλε συμπέρασμα ότι η μικρή προσπάθησε να αντισταθεί κρατώντας με δύναμη την περίφραξη της ταράτσας αλλά η μητέρα της ήταν πιο δυνατή από αυτήν. Μετά βρήκε τον γιο του πνιγμένο και στο χέρι του ήταν τυλιγμένο ένα σύρμα. Ο ψυχολόγος Dr. John είπε ότι η μητέρα ήθελε να ενώσει τους θανάτους τους με ένα σύρμα. Στις 18 Ιουνίου η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Lilian Lee. Στις 25 Ιουνίου πέθαναν οι γονείς την Lilian κάτω από άγνωστες συνθήκες. Κάποιους τους σκότωσε. Στις 26 Ιουνίου πέθανε o David. Μετά από 1 χρόνο το σπίτι έγινε ορφανοτροφείο. Μέσα σε 6 μήνες πέθαναν όλα τα παιδιά. Το σπίτι θεωρήθηκε στοιχειωμένο έτσι το κατεδαφισαν και έγινε ένα λιβάδι. Το στοιχειωμένο λιβάδι. Όποιος πατούσε το πόδι του εκεί τα παιδιά φρόντιζαν να τον προειδοποίουν με μια γρατζουνιά
από σύρμα να μην προχωρήσουν. Όσοι δεν έδιναν σημασία και προχωρουσαν βρήκαν βίαιο θάνατο.

ΣτοιχειωμένοςWhere stories live. Discover now