"Ígérem hogy..."

2K 110 23
                                    

-Szóval, magyarázatot követelek, most!-mondja dühösen szikrázó tekintettel. Kicsit el gondolkozok. Vajon fel ismerte a lelkemet? Ha igen, akkor még nagyobb gázban vagyok. Viszont ha nem akkor is biztos hallott már Mo Xuanyu-ról, vagyis a bolondról, így ezt ki használhatnám.

-Én-

-Ő itt Wei Wuxian.-nagy szemekkel meredek Lan Wangjira. Mégis miért csinálja ezt! Bolond!

-Wei... Wuxian-...? Az lehetetlen...

-Mo Xuanyu idézte meg őt, bácsikám. Szeretném ha mostantól itt maradna. Így legalább szemmel tarthatom és nem okoz galibát.-az öreg Lan szemei szinte már szikrákat szórnak. Ha képes lenne a tekintetével ölni akkor már vagy 100-szor egy folyóba fojtott volna.-Kérem.

-A Yiling Pártriárka itt...? Ez hihetetlen. Legszívesebb most azonnal meg fojtanálak, csak hogy tudd, Wei Wuxian.-szinte köpi a szavakat felém. Hitetlenkedve fogom meg Wangji karját. Hazudnék ha azt mondanám nem ijedtem meg. Végül csak egy nagy levegőt veszek.

-Ugyan már Qiren bácsi. Rég láttuk egymást. Ennél szívélyesebb köszöntést vártam régi tanítómtól.-mondom vigyorogva, miközben behunyt szemekkel integetek neki. Élesen be szívja a levegőt, majd el fordul.

-Csak egy esélyed van. Wangji, a te felügyeleted alatt kell lennie a nap 24 órájában. Bármi történik, a fiú repül.

-Köszönöm, bácsikám.

--Még semmit se köszönj mert van még valami. Pontosan... Mit is csináltatok amikor megjelentem?-nevetve nézek Wangji-ra aki szégyenlősen le horgasztja a fejét.

-Tudja Qiren bácsi...-kezdek bele játékosan.-Csókolózásnak hívják. Unokaöccse reménytelenül belém szeretett meg persze én is belé.-lábujj hegyre állva egy puszit hintek drágám arcára.

-Szégyentelen.-motyogja mire tettetett haraggal elkezdem mondani a magamét.

-Még hogy én vagyok a szégyentelen! Azok után amiket akkor éjjel tettél.-kezem a szívemre teszem.-Mikor oly' annyira durván bántál velem. Főleg amikor éppen a fa-

-Kifelé!-kiabálja Qiren miközben kezével az ajtóra mutat.-Wangji, fékezd a barátnődet.

-Már nem azért de miből gondolja hogy én vagyok a lány kettőnk közül? Maga is tudja hogy régen is mennyire dominánsabb alkat voltam. Meg persze most is.-egyik kezemmel hátra dobom a hajamat.

-Kifelé és nem mondom még egyszer.

-Oké oké. Később találkozunk Qiren bácsi.-mondom vigyorogva miközben Wangji-val kéz a kézben ki megyünk a teremből. -Wangji.-ejtem ki lágyan  a nevét. Kezemmel körbe ölelem a nyakánál és felpipiskedem a füléhez.-Legközelebb ne tégy ilyet mert hamar meg tanulod milyen amikor a nagy Yillin Pártriárka dühös lesz.-ezzel még meg is nyalom a fülét.

-Tényleg? Akkor te meg meg tanulod milyen amikor Hanguang-Jun milyen dühében, mert valaki itt hagyta őt 13 évre.-ezzel menyasszony pózba kapva elindul velem a szobája felé. Vagyis... A szobánk felé. Persze volt egy-két szekta tag akik jól megnéztek minket,  én pedig ó, mint a bolond, csak integettem feléjük egy őrült mosollyal ajkaimon. Végül, szobánkhoz érve az ágyra dob.

-Na, Hanuang-Jun. Mutasd meg milyen amikor dühös vagy.-mondom miközben felé hajolva meg csókolom.

...............

-Menjünk fürödni, Hanguang-Jun.-suttogom fülébe, mire csak morgást kapok válaszul.-Naaa.... Hanguang-jun? Lan mester? Lan úrfiiii...-elkezdem rángatni a karjánál mire a csuklómnál fogva magára ránt.

Újra veled (MDZSH Csak te meg én 2.évad) Befejezett!Where stories live. Discover now