9.

272 40 27
                                    

Dünki yolculuğun ardından kendimi yatağa atıp deliksiz uyumuştum resmen. Sabah dinlenmiş bir şekilde uyandım, hazırlanıp şirkete gitmek üzere yola koyuldum.
Şirkete vardığımda direkt asansöre binip odama çıktım , asansörden indiğimde Erva'nın masasına doğru gitti hemen gözlerim ama boştu Erva her zaman yerinde olurdu neden yerinde değildi ki şimdi diye geçirdim içimden, uyanamamıştır heralde diye düşündüm ve odama girdim.
Laptoptan gelen maillerime bakarken kapı tıklandı gel dememle aralanan kapıdan Erva içeri süzülmüştü, yüzü solgun görünüyordu dinlenememiş gibi bir hâli vardı.

'Ekim Hanım özür dilerim geciktim biraz , ben uyanamadım'

'Burdan bakılınca daha çok uyuyamamışsın gibi bir hâlin var'

'Uyku tutmadı gece geç uyudum'

'Anlıyorum, bir sorun olursa çekinmeden anlatabilirsin biliyorsun değil mi Erva ? '

'Biliyorum Ekim Hanım şimdilik bir sorun yok'

' pekâlâ bugün ki gecikmeyi görmezden gelebiliriz bir defaya mahsus'

'Teşekkür ederim Ekim Hanım'

Erva yerine geçerken ben de maillerime bakmaya devam ettim. Birkaç dosya işiyle ilgilenmem gerekiyordu ama sürekli Ervaya kayan gözlerim buna engel oluyordu. Eskiden işten kafamı kaldırmazdım ama şuan önümdeki dosyalara odaklanamıyordum bile, sürekli ona bakma isteği doğuyordu  içime, bir şeyle uğraşırken suratının ciddi bir hâl alması , sürekli yüzüne düşen saçını sinirle kulağının arkasına sıkıştırması  ,her hareketi o kadar hoşuma gidiyordu ki gidip suratını mıncırasım geliyordu. Daha fazla bakarsam gercekten de dayanamayıp gidip mıncıracaktım suratını  gözlerimi zorlukla ondan ayırıp işime  odaklandım.

°•°•°•°•°•°•°•°°••°°••

Son toplantının bitmesiyle rahat bir nefes almıştım saate baktığımda öğlen molasının geçtiğini farkettim Erva da benimle toplantıya geldiği için yemek yiyememişti hâliyle.

'Toplantı yüzünden öğle yemeği yiyemedin çıkıp bir şeyler yiyelim istersen' diye sordum çok istekli görünmemeye çalışarak

'Teşekkür ederim Ekim Hanım ama ben acıkmadım pek zaten mesai bitimine de az kaldı siz yiyin'

'Pekâlâ ben çıkıyorum o zaman bir şey olursa ararsın' diyerek ayrıldım yanından.
Olumsuz bir cevap beklemediğimden biraz moralim bozulmuştu. Mesafeli duruşu hiç hoşuma gitmiyordu. Bazen çok iyi oluyorduk sonra her ne oluyorsa uzaklaşıyordu , oysa ona yakın olmak bana huzur veriyor, uzun zamandır ilk defa böyle şeyler hissediyordum ve bunu kaybetmek istemiyorum..

Beni biraz kendime getireceğini düşündüğümden soluğu Merve'nin yanında almıştım. Kafeye girdiğimde sevinçle karşıladı beni biricik arkadaşım

'Hoşgeldin canımcım özlettin kendini ya'
Diyerek sarıldı , sarılmasına karşılık verip
'Hoşbulduk dün akşam döndüm eve yoğunluktan arayamadım'

'Erva ile İş seyehatiniz iyi geçmemiş anlaşılan şöyle otur da alayım ifadeni'

'Çok güzel başladı aslında yolculuk beraber müzik dinledik , kahvaltı yaptık , sohbet ettik ne olduysa oraya varınca oldu..'

Yaşanan şeyleri Merveye ayrıntılı bir şekilde anlattım. Anlattıklarım bitince Merve'nin tepkisi  kahkaha atmak oldu

'Ekim gerçekten bu kadar salak mısın sen , yoksa uzun zamandır ilişkin yokta ondan mı böylesin ? Kız seni kıskanmış resmen ya bunu göremiyor musun gerçekten'

Ekim  (GirlxGirl)  _ASKIDA_Where stories live. Discover now