3

774 74 5
                                    


~ Erva'nın ağzından ~

Sabah iş görüşmesine gidecektim ama şuan barda eski sevgilimle tartışıyorum, beni aldattığı hâlde yüzsüz bir şekilde karşıma geçip benimle tarıştığına inanamıyordum. Ona aşık değildim ama yine de aldatılmak çok kötü bir histi , bu olayla birlikte insanlara olan güvensizliğim ve öfkem biraz daha artış göstermişti.

Tartışmadan sonra arkasını dönüp çekip gitmişti, hem tartışmanın hem de aldığım fazla alkolün etkisiyle kendimi kötü hissettim ve lavaboya gittim biraz kendime gelmek için yüzüme su çarptım aynaya baktığımda dağılmış suratımla karşılaştım, o sırada içeri bir kadın girdi acınası bakışlarını üstümde hissedebiliyordum tam lavabodan çıkmak üzere adım atmıştım ki dengemi kaybettim tam düşecekken tanımadığım kadın kollarımdan tutup düşmeme izin vermemişti, kadınla göz göze geldik Tanrım! ne kadar güzel gözleri var , kendi pespaye hâlim aklıma gelince utanmıştım doğrusu.
Kadın elleri hâlâ kollarımdayken

'İyi misin, yardım etmemi ister misin' diye sordu

O an ki ruh halimden midir bilemiyorum ama kadını resmen terslemiştim

'İstemez' diyerek ittim ellerini

Bu hareketime kızmış olacak ki

'Teşekkür etme şeklin gerçekten inanılmaz, iyilik de yaramıyor' diye söylendi sinirli bir şekilde

'İyilik isteyen oldu mu ya senden rahat bırak beni' diyerek hızla ayrıldım ordan

Neden böyle davranmıştım gerçekten inanamıyordum kendime, keşke bu kadar kaba davranmasaydım dedim içimden ama olan olmuştu artık.
Bardan çıkıp direkt eve gittim, kötü günün verdiği yorgunluktan ayakta duramıyordum 'yarın iş görüşmem var ama şu hâlime bak' diye geçirdim içimden. Üstümü değiştirip kendimi yatağa attım hemen , anında uykuya daldım..

~~~~~~

Sabah sarsılıyordum resmen irkilerek uyandım 'noluyor yaaaa' diye bağırdım gözlerimi açmaya çalışırken.
Karşımda ev arkadaşım Selin'i görmemle kendime geldim

'Napıyorsun Selin ya insan böyle mi uyandırılır' diye söylendim

'Seslensim seslendim uyanmadın napim, saat kaç oldu hâlâ uyuyorsun kış uykusuna mı yattın anlamadım ki'

'Saat kaç ki ? '

'12'ye geliyor'

'Neeeeee! inanamıyorum iş görüşmesine geç kaldım yaaa offf , Neden daha önce uyandırmadın napcam ben şimdi'

'Nerden bileyim ben yaa, kalk hazırlan çabuk yetişirsin belki'

Maraton koşusuna çıkmış gibi fırladım yataktan , hemen duşa girip çıktım elime ne gecerse giyinip hazırlandım 20 dakikada bu bir rekordu benim için sanırım.
Vakit kaybetmeden dışarı attım kendimi ve görüşmenin yapılacağı şirkete doğru yol aldım.

Şirkete vardım ama geç kalmıştım , bu işe çok ihtiyacım vardı ne yapıp ne edip görüşmem lazımdı, görüşme odasının olduğu yere gittim orda bekleyen kadın ne kadar görüşme bitti hanımefendi dese de aldırmadan içeri daldım.
Karşımda ki kadını görünce dalmaz olaydım dedim kendi kendime, bu dün gece bana yardım ettiği hâlde terslediğim kadındı, 'inanamıyorum gerçekten hayattaki şansım al bu kadar işte' diye geçirdim içimden , kendisine iyilik yapan ve hayran olunacak güzellikteki bir kadını tersleyecek türünün tek örneği bendim heralde, bu da yaptığım aptallığın Tanrı tarafından ceza verme şekli sanırım... Şimdi nasıl iş isteyebilirdim ki ne yüzle diye düşüncelerle cebelleşirken , gözlerini üzerimde hissettim ve ardından sesi kulaklarıma ulaştı

'İsminiz nedir hanımefendi'

'İsmim Erva.. Erva Yıldırım' dedim gözlerine bakarken ve tabi süt dökmüş kedi modumu koruyarak ...

Bu bölümü Erva'nın bakış açısıyla yazmak istedim umarım beğenirsiniz🙄

Vote + yorumlarınızı bekliyorum😊

Ekim  (GirlxGirl)  _ASKIDA_Where stories live. Discover now