Belge

540 34 12
                                    

   Wanda yavaşça gözlerini açtı. Çok tuhaf rüyalar görmüştü, ölmüş olan kardeşi pietro'yu görmüştü. Önlerinde uzun bi yol vardı yakınlarda ne bi dükkan yada araba vardı. Pietro, wanda'dan 10-15 metre uzağındaydi. Wanda etrafına bakınırken pietro bir adım attı, onun adım atmasıyla sert bi rüzgar esti wanda etrafa bakınmak yerine kardeşine odaklanmıştı. Kardeşi yavaş yavaş yürüyordu wanda'dan uzaklaşıyordu ve her adımında rüzgar daha sert esiyordu. Wanda kardeşinin peşinden yürümeye başladı gitmesini istemiyordu. Wanda kardeşine yetişemeyeceğini anlayınca pietro'nun ardından bağırdı "gitme" o kadar yüksek bağırmıştıki boğazı acımıştı. Pietro durdu sert esen rüzgar esmeyi kesti. Pietro yavaşçana kafasını arkasındaki kardeşine çevirdi ve küçük bir gülümseme yolladı kardeşine sanki sorun Yok yanındayım diyen bir gülümsemeydi. Wanda rüyanın devamını hatırlamıyordu ama pietroyu yani kardeşini yeniden görebilmek hem ona mutluluk hemde üzüntü getirmişti.
   Wanda daha çok bu rüyayı düşünmeyerek yataktan doğruldu üzerinde dün peter'in verdiği pijama vardı. Wanda çalışma masasının üzerinde duran kıyafetlerini giydi ve uyuduğu yatağı düzeltti ve odadan çıktı. Telefonu salondaki koltuğun üstündeydi gidip telefonunu alıp saate baktı 8.46 'ydı wanda etrafa baktı ama peter'i göremedi dışarımı çıkmıştı. Banyonun kapısı açıldı banyodan salona biraz buhar geldi. Peter banyodan çıkıp kapıyı geri kapattı. Peter'in saçında beyaz bi havlu vardı bi eliyle saçını kurutmaya çalışıyordu. Peter wanda'yı görünce durup selam verdi.
P"günaydın"
W"günaydın"
P"sen uyanmadan gidip bir banyo alayım dedim ve daha kahvaltıyı hazırlamadım şimdi hazırlarım"
W"sorun yok sen giyinirken ben hazırlarım"
Wanda parmağıyla tşörtsüz duran peter'i gösterdi.(altında pantalon var sadece tişörtü yok)
P"ahh evet odamdan tşört alıcaktım"
Peter wandanın yanından geçip odasına girdi biraz utanmıştı. Wanda, peter'in arkasından sadece kendisi duyabileceği bi sesle güldü. Wanda mutfağa ulaşıp buzdolabını açtı ve kahvaltıyı hazırladı.
  Ikiside masada oturmuş çaylarını içerlerken sohbet ediyorlardı. Peter telefonunu kendine çevirip saate baktı 15.36 peter çayının hepsini tek bu yudumda içip yerinden kalktı askıdaki ceketini giymeye başladı. Wanda, peter'in yanına doğru yürüdü.
W"nereye gidiyorsun?"
P"akşam yemeği için bir şeyler almak için markete gidiyorum, bir şey ister misin?"
W"evet,seninle gelmek hem poşetleri taşımana yardım ederim"
P"olmaz. Etrafta gözükmemen gerektiğini unuttun mu?"
W"ahh evet doğru"
Wanda, peterin gözlerinin içine bakan gözlerini kaçırdı hala bu olay için üzgündü. Peter bunu tek bi bakışında anlamıştı.
P"ama eğer seni tanımazlarsa sorun olmayacağına eminim"
Peter askıdan aldığı şapkayı nazikçe wandanın kafasına taktı ve gülümsedi. Wanda'da peter'e gülümsedi.Wanda askıdan aldığı ceketini giymeye koyuldu.
    W"burası mı?"
Peter kafasını olumlu anlamda salladı. Ikisinde otomatik kapıdan girip içeriye göz attılar.
W"bi listen filan var mı?"
P"ahh evet bi dakika"
Peter elini montunun cebine attı ve katlanmış bir kağıt çıkarıp açtı ve wanda'ya uzattı. Wanda listeyi inceleyip petera döndü.
W"istersen şu reyondan başlıyalım"
Wanda parmağını kaldırıp reyonu gösterdi peter onaylıyıp o reyona doğru ilerledi.
  10dk içinde gerekli olan her şeyi almışlardı, kasada sıradaydılar ve hiç kimse wanda'yı tanımamıştı. Wanda bir kez daha aldıklarına baktı yumurta, süt, et, sebzeler filan her şey tamam gibiydi ama daha ne kadar peter'in evinde kalıcaktı ona çok zahmet verdiğinin farkındaydı ama ne yapabilirdi ki. Wanda omzuna değen el ile geriledi.
P"eşyaları kasaya koyabilirsin"
W"ahh ü..üzgünüm dalmışım"
Wanda sepetteki eşyaları masaya dizmeye başladı kasiyerde eşyaları okutmaya. Peter parayı ödedikten sonra ikiside eve doğru yürümeye başladılar.
    Ikiside çığlık sesleri ile arkalarını döndüler bir sokak ötede 5 katlı bu bina yanıyordu. Peter wandaya dönüp elindeki torbaları ona verdi.
P"sen eve git ben binadakilere yardım edeceğim"
W"t..tamam dikkatli ol"
Peter koşar adımlarla wandadan uzaklaştı. Wanda biraz daha peterin ardından baktıktan sonra eve doğru ilerlemeye başladı. Peterin verdiği anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. Biraz oturduktan sonra peterin gecikeceğini anlayıp akşam yemeğini hazırlamaya başladı.
    Peter yavaşça odasının camını açıp içeri girmeye çalıştı gecikmişti saat 18.30 gibiydi. Peter, wandanın onun geldiğini anlaması için ben geldim dedi. Wanda, koşarak peterin odasına geldi ve kapıyı kapattı. Wanda tuhaf gözüküyordu.
P"biliyorum geç kaldım insanları kurtardiktan sonra bi etrafı gezdim başka sorun var mı diye şi-"
W"sorun o değil kapıda birisi var. Bi bayan"
P"ne?"
Peter hemen üstünü çıkarmaya başladı çünkü hala üstünde örümcek adam kostümü vardı pantolonunu giydi tşörtünü ararken odasının kapısı açıldı.
M"ben geldi-"
İçeri may hala girmişti ve tuhaf bu şekilde wanda ve peter'e bakıyordu bu normaldi peter'in üstünde tısört yoktu ve yanında bi kız vardı.
M"şey ben salondayım"
May hala kapıyı kapatıp çıktı. Peter eliyle anına vurup tşörtünü giydi ve odadan çıktı.
P"hoşgeldin may hala bu yanımdaki kız wanda bi arkadaşım sakın az önceki ani yanlış anlama"
W"lütfen yanlış anlamayın sadece peter üstünü değiştiriyordu bende kapıda birisinin olduğunu söylemek için kapı çalmadan içeri daldım ve devamını biliyorsunuz.
M"anladım, kapa olmak istemem ama neden burdasın seni bir yerden hatırlıyor gibiyim"
P"wanda stajdan arkadaşım ve merak etme fazla kalmayacağız yakında geri döneceğim bazı durumlar vardı bu yüzden buraya geldik."
M"peki"
Hepsi akşam yemeklerini yedikten sonra herkes odalarına çekildi may halanın wandayı sevdiği söylenemezdi. Peter salondaki koltukta yatmış uyumaya çalışıyordu saat daha erkendi uyumak için 21.29. Peter çalan telefonuyla ayağa kalktı ve telefonunu aldı arayan bay stark'tı.

Buyrun bay stark
Sana iyi haberlerim var pijamalı çocuk
Dinliyorum
Yarın isterseniz üste gelin her şeyi ayarladım
Bu çok iyi bi haber
Evet, evet ama bir kaç sorun var üstlerim wandanın güçlerini ne olursa olsun kullanmasını istemiyordu eğer kullanıcaksa bi belge filan imzalaması gerekiyordu ama imzalamadı. Şimdi onun 1 hafta içinde o belgeyi imzalaması lazım yoksa gerisini ben bile bilmiyorum. Evet pijamalı çocuk sana güveniyorum.
Sağolun bay stark ama ne için?
Tabiki wandanın o belgeyi imzalaması için ikna edeceğin için görüşürüz
                                Çağrı sonlandırıldı

   
  

My Hero (spiderwitch)Where stories live. Discover now