Gitme

508 38 4
                                    

Ikisi beraber eve doğru yürüyorlardı peter eve vardıklarını belirtip bir binanın kapısını açtı. Wanda sordu
W"halana ne diyeceğiz?"
P"merak etme şu an o dışarıdadır o gelince bi şeyler anlatırım merak etme"
W"peki"
Peter wanda ile merdivenlerden çıkıp bir kapının önünde durdu elini cebine attı sonra elini çıkartıp yavaşça anına vurdu. Wanda şaşkın bir ifadeyle
W"ne oldu?"
P"artık burda yaşamadığım için anahtar gerekli olmaz diye avengers binasında bırakmıştım ama bi fikrim var sen burda bekle ben odamın camından girip kapıyı açacağım."
W"peki dikkatli ol"
Peter koşup camının olduğu duvara doğru ilerledi hiç kimsenin görmemesi için etrafa baktı pek fazla kişi yoktu. Hemen örümcek güçleriyle duvara tırmanıp içeri girdi ardından az önce açtığı pencereyi kapattı. Odasını toplu görünce derin bi nefes alıp verdi. Wanda'yı fazla bekletmeyerek kapıya gidip kapıyı açtı. Wanda bravo dercesine yüzünde gülümsemeyle peter'i alkışladı. Peter'da gülümseyip içeri girmesini söyledi.
P"kendi evin gibi davran ben halamı arayayıp nerde olduğunu filan soracağım.
Wanda kafasını sallayıp bir koltuğa oturdu. Peter eline telefonunu alıp biraz mutfağa doğru yürüdü,8 halasını aradı. (Peter kalın yazılar, may hala normal yazılar)

Merhaba may hala
Merhaba canım
Ben şu an evdeyim sen nerdesin ne zaman gelirsin?
Peter sana önceden söylemiştim, hep ertelediğim yurt dışı seyahatine çıktım unuttun mu?
Ahh doğru o zaman sen gelince görüşürüz
Evet canım ve bu arda dikkatli ol haberlerde gördüm sizin okulun orda bazı olayla olmuş.
Evet biliyorum may hala sen beni merak etme ve eğlen, sonra görüşürüz
Görüşürüz
 
Peter telefonunu kapatıp mesaj bölümüne geçti ned'ten çantalarını kendisinin evine getirmesini istedi. Telefonunu geri cebine koyup buz dolabını açtı pek fazla bi şey yoktu büyük olasılık may hala gideceği icın pek alışveriş yapmamıştı. Bu günlük yeticek erzak vardı ama yarında burda kalırlarsa markete gitmeleri gerekebilirdi. Peter buz dolabını kapatıp salona gitti. Wandaya may halanın gelmeyeceğini söyledi simdi şöyle aklina gelmisti ilk defa bir kızla geceyi yalniz geçirecekti peter biraz kızarmıştı. Bir süre sonra ned geldi çantalarinı getirmisti. Biraz takıldıktan sonra gitmesi gerektiğini söyleyip kapıya yöneldi peter onu geçirip koltuğa geri oturdu. Saatine baktı saat 18.07'di peter yerinden kalkıp mutfağa gitti. Wanda oturduğu yerden kalkıp peter'in yanına gitti.
W"ne yapıyorsun?"
P"hiç saat biraz geç oluyorda yemek yapayım dedim. Sen televizyon izleyebilirsin istersen"
W"bende yardım etmek istiyorum ne yapayım?"
P"peki, hmm sen domates çorbasını yapabilirsin gerekli malzemeler dolapta var"
W"tamam"
1 saatten kısa süre içinde ikiside sofraya oturmuştu yemeklerini yiyip sohbet etmişlerdi peter gerçekten evli çiftlere benzediklerini düşünüyordu. Yemekten sonra ikiside televizyon izledi saat 23.09'du bu gün gerçekten çok yorulmuşlardı. Peter wanda'nın koltukta kesdirdiğini görünce onu odasına götürdü (insan istiyoki kucağında taşıyarak götürmüş olsun ama peter sadece wandanın yürümesine yardım ediyor) wanday yatağa oturtup dolaptan bir pijama alıp wandaya verdi. Kendisi de bir pijama alıp üstünü salonda değiştirdi. Odasından yorgan filan almak için wandanın olduğu odanın kapısını çaldı. Ses gelmemişti peter "giriyorum"diyip kapıyı açtı. Wanda çok şükür üstünü değiştirmişti su an yatakta uzanıyordu. Peter gerekli eşyalarını alıp tam çıkıcakken wandanın sesini duydu
"Gitme"
Peter wandaya döndü hala uyuyor gibi gözüküyordu ya rüya görüyordu yada gerçekten petere uyku sersemliği ile gitme diyordu. Peter açtığı kapıyı geri kapattı yorganını yere serdi taştığını taştığını koyup yere yattı. Yüzü wandaya dönüktü wanda bi anda gülümsedi, uyurken aynı bir çocuk gibiydi. Peter wandayı izleyerek uykuya daldı.

Bakın bi karar aldım bu hikayeyi bitireceğim en kötü her hafta bir bölüm atacağım ama yınede bu hikayeyi sonuna kadar götüreceğim. Her neyse bye

My Hero (spiderwitch)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant