ⓎⒺⓈ ⓄⓇ ⓎⒺⓈ

59 17 2
                                    


Βάσια POV

Έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την τελευταία φορά που είδαμε τα παιδιά αλλά όλοι νιώθουμε λες και δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα. Αν και τρέχουμε με τις υποχρεώσεις μας, καταφέραμε να κρατήσουμε επικοινωνία. Με τις πρόβες, τις προπονήσεις ή το διάβασμα δεν έμενε αρκετός ελεύθερος χρόνος για να μιλάμε και γι' αυτό ορίσαμε μια συγκεκριμένη ώρα, απο τις 10 έως τις 11.30 κάθε βράδυ, που θα μιλούσαμε στην ΒΑΝΑ ότι και αν συνέβαινε. Με λίγα λόγια βγάλαμε ένα μικρό πρόγραμμα για να βολευόμαστε όλοι.

Παρόλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η κατάσταση θα λειτουργήσει. Είμαστε χιλιόμετρα μακριά, με διαφορετικά προγράμματα και ρυθμούς και όσο και να λέμε πως κρατάμε κάποια επικοινωνία, δεν είναι το ίδιο με όταν ήταν έδω. Είμαστε όμως όλοι πρόθυμοι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε επαφή γιατί ταιριάξαμε πολύ σαν παρέα. Τα παιδιά μας έχουν προτείνει πολλές φορές μάλιστα να κατέβουμε στην Αθήνα για ένα Σαββατοκύριακο για να τους δούμε, μια πρόταση που λόγω δουλειάς αρνηθήκαμε κάθε φορά.

Με τα κορίτσια κάναμε καθημερινά όλο και πιο εντατικές πρόβες γιατί αποφασίσαμε πως είναι ώρα να δούμε την όλη κατάσταση με το γκρουπ πιο σοβαρά, πλέον και με την συγκατάθεση των γονιών μας. Βασικός όρος όμως ήταν να δώσουμε πανελλήνιες ώστε να έχουμε μια δεύτερη επιλογή, αν τα πράγματα με το τραγούδι δεν πάνε όπως ελπίζουμε. Συμφωνήσαμε και οι τρεις, αφού ούτως ή άλλως η επαγγελματική μας αποκατάσταση είναι και δική μας ανησυχία.

"Βάσια τι θα πάρεις;" με σκουντάει η μαμά μου για να παραγγείλω στην σερβιτόρα που περιμένει δίπλα μου για την απάντηση μου. Έχει ένα βλέμμα ανυπομονησίας και το πόδι της τρέμει ελαφρώς, λογικά γιατί περιμένει να τελειώσει η βάρδια της.

"Ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι" της χαμογελάω πλατιά και την παρατηρώ που φεύγει με γρήγορο βηματισμό.

Είμαστε μαζεμένοι εγώ, η Αγάπη και οι μαμάδες μας για καφέ στο αγαπημένο μας μαγαζί. Είναι ένα μικρό ζεστό μαγαζάκι που τις περισσότερες φορές είναι γεμάτο κόσμο. Επικρατεί το καφέ ως χρώμα αφού σχεδόν όλο το μαγαζί είναι φτιαγμένο και διακοσμημένο με ξύλο. Μπεζ καναπέδες και πολυθρόνες έχουν χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση μαζί με στρογγυλά τραπεζάκια από ξύλο καστανιάς. Η οροφή του μαγαζιού είναι γυάλινη και φωτίζει ομοιόμορφα τον χώρο ενώ δίπλα σε κάθε τραπέζι υπάρχει μια εντυπωσιακή γυάλινη λάμπα δαπέδου ώστε και το βράδυ ο φωτισμός να είναι εξίσου ικανοποιητικός. Οι τζαμαρίες που βρίσκονται στις δυο πλευρές του μαγαζιού ανοίγουν όταν έχει καλό καιρό και τοποθετούνται τραπεζάκια και στην εξωτερική προέκταση. Κάτι που μου τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα αυτό το μαγαζί ήταν η ενσωμάτωση των φυτών στην διακόσμηση η οποία φαίνεται τόσο φυσική που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο.

Savagely Yours ~Υπό Διόρθωση~Where stories live. Discover now