4.

6.4K 211 13
                                    

Azt hittem elájulok, ha nem feküdtem volna biztosan.
Elkezdtem gondolkodni.
Lefeküdhettem vele az éjjel?
De nem is fáj a seggem. Vagy kellene?
Lehet ügyelt rám és finoman csinálta, vagy csak kicsi neki.
Áhh tuti nem. Egyik nap nézegettem a hüvelykujját, mert elvileg, ha háromszor egymás után méred, akkora a farka is. Nekem ez pont így van.
Neki miért ne lenne? Amúgy is hatalmas keze van.
Észre sem vettem de már fantáziáltam róla.
Össze vagyok zavarodva, nem tudom mi van most velem. Sosem csináltam ilyet. Idegen fiú ágyában fekszem. Mi a fasz van velem?
Ez hihetetlen.
És még pont az övében?
Hogy a kurva életbe?
Lefeküdt velem az isten?
Pont Ő?
Aki már az elejétől kezdve elcsavarta a fejem?
Hogy lehet ez, hogy?
Ilyen véletlenek nincsenek.
Ez a sors?
Vagy csak az élet szórakozik velem.
Így gondolkoztam, mikor megint hallom.

- Jól vagy? - kérdezte aggódva.

Megfordultam, és válaszoltam.

-Igen persze, nincs semmi bajom.

- Biztos? Kérsz egy pohár vizet?

-Igen, azt megköszönném.

-Máris hozom. - mondta, majd kikászálódott az ágyból, és elindult gondolom a fürdő felé, majd visszafele agy vízzelt teli poharral jött a kezében.

Volt rajta melegítő nadrág, de póló az nem. Hogy lehet valakinek ilyen tökéletes teste? Meg persze arca.
Gyönyörű kidolgozott felsőteste volt, kockás hasa, de az az ízléses.
Miközben néztem, picit elpirultam, amit szerintem észrevett.

- Tessék. - adta oda derűsen.

- Köszönöm. - mosolyogtam vissza rá.

-Emlékszel valamire? - kérdezte izgatottan.

-Nem igazán, sajnos. - húztam félre a számat. Majd vegigmértem csodás testét. Komolyan nem lehet betelni ezzel a látvánnyal.... azta kurva. -Elmesélnéd légyszíves?

- Persze.

-Meg sem merem kérdezni, de nagyon gáz voltam?

-Dehogyis. Szerintem aranyos voltál.
- vágta rá őszintén. Istenem, akkor tényleg meleg. Ilyen szót használ rám a crushom, mi ez? Valami tüntérmese? Khm... mondjuk melyik mesélben baszták meg a hercegnőt részegen? Hát ja, egyikben sem. De legalább az én mesém eltér a többitől.
- Igazából a bálban találkoztam veled. Nagyon offon voltál, ezért odamentem megkérdezni, hogy jól vagy e. Erre megöleltél és azt mondtad hogy hányni fogsz. Ezért elkísértelek a Wc-be ahol tényleg betartottad az ígéreted, és kiadtad magadból azt a pár liter piát. Majd Oda metél a mosdókagylóhoz kiöblítetted a szád majd menni akartál bulizni.
Nem engedtelek, mert nem akartam, hogy valami bajod legyen, a barátaidat meg nem láttam sehol.
Nem nagyon akartál elmenni a bálból, de behoztalak a koliba, mert nem tudom hol laksz és nem akartalak ott hagyni, nehogy megint hányj és most belefulladj. Végig beszéltél nekem az életről, magadról, meg hogy milyen vagy. Kérdezgettél engem is.
Felhoztalak a szobámba,  szobatársaim nincsenek koliban, ezért befektettelek John ágyába, de a takaróját hazavitte, ezért csak nekem volt itt, amivel betakartalak. Éjjel odaálltál az ágyam mellé és megkérdezted, hogy fázok e, azt válaszoltam, hogy kicsit, erre te betakartál a takarómmal és befeküdtél mellém, hozzám bújtál. Majd átkaroltál.
Én is átkaroltalak nagyon jó volt veled így aludni. Kb 10 perv múlva te rámnéztél és azt mondtad, hogy tetszem neked, és hogy Tinderen jobbra húztál. Ezt megbeszéltük, majd nem bírtam uralkodni magamon, és megcsókoltalak, mert te is nagyon tetszel nekem, és annyira aranyos voltál. Erre te hátamra döntöttél és rámültél, amitől meglepődtem, és nagyon begerjedtem.
Elkezdtél szenvedélyesen csókolni és harapdáltad a számat. Aztán csókolgattad a nyakam, majd levetted rólam a pólómat. Olyan jól csinaltad, olyan hatásosan, hogy azt hittem kijózanodtál, de a suliban, ahogy figyeltelek, és a barátaimtól, akik jóban vannak veled úgy tudom, hogy te érzelmes és romantikus vagy, szóval gondoltam, hogy nem józanon teszed ezt. De én nem tudtam, és nem is akartam megállni. Élveztem, hogy uralod a helyzetet.
Te is levetted a pólód, majd továbbra is az ágyékomon ülve és a fenekedet hozzányomva csókolóztuk, majd a mellkasomon támaszkodva a nyakamtól lefelé haladtál, és a testemet csókolgattad, hozzáteszem olyan jól, hogy már ettől majdnem elmentem. Nagyon értesz hozzá.
Majd azt hittem megtámadsz ott lent, de nem. Folytattad tovább az előjátékot a számmal és a nyakammal játszottál még egy ideig, amit nagyon élveztem.
Majd leszálltál rólam, levetted a nadrágodat és alsónadrágban visszaültél rám és folytattuk tovább. A kezem a derekadra helyeztem, és csókcsata közben lecsúsztattam a fenekedre, amitől még keményebb lettem. Ilyen formás feneket, te... Meg tudnál vele ölni. Majd aztán átmentem a combodra, amit simogattam majd a combod külső oldalán behatoltam az alsóneműd alá, és rámarkoltam a popsidra, te ettől méginkább hozzápréselted magad az érintkező felületeinknél, amitől már majdnem átszakadt a gatyám, meg is említettem neked ezt, és te lejjebb csúsztál majd lehúztad rólam, szép lassan.
Megcsókoltad a belső combom, majd szédítően rámnéztél, mint aki tovább készül húzni az agyam, és így is lett végig haladtál csókolva felfelé a testemen, a forrópontot sem kihajva, amit alsógatya még mindig fedett és a számhoz megint visszatértél.
Megint visszaültél az elejétől elfoglalt helyedre, nem bántam, azt sem hogy te irányítasz, pedig szinte mindig én szoktam.
Aztán rámnéztél, majd bólintottál, és értettem hogy mit szeretnél ezért lehúztam rólad az alsónadrágot, huhh hát azt hittem a helyzetemet nem tudod már fokozni, de mindig meg tudsz lepni.
Meztelenül ültél rajtam és én már teljesen meg voltam vadulva, de te nyugodtan uraltad a helyzetet és bolondítottál.
Egyszer csak elkezdted mozgatni a feneked rajtam. Mondanom sem kell mit éreztem. Vágyakoztam sóvárogtam rád, és csak azt akartam, hogy az enyém legyél. Még sosem éreztem ilyet. Még senki sem tudta ezt elérni nálam.
Majd lecsúztál ismét rajtam, és az eddig leszorított dolog most úgy ugrott fel helyéről mint egy katapult.
Te rámnéztél kérdően, és én is bólintottam, mire te is lehúztad amaradék ruhadarabot rólam.
Felültettél az ágyon, majd előrébb csúsztál, de még mindig nem értél hozzá.
Majd egy franciázás után te a nyakamtól lefele indultál a hasamon át és a szeméremdombomon megálltál.
Vártál.
Majd egyszer csak a kezedbe vetted végre, és játszani kezdtél vele. Először
csak húzogatni kezdted majd megcsókoltad a tövét, és megnyaltad de, úgy hogy csak éppen, hogy egy vonalon érj hozzám. Általában sokáig szoktam bírni, de most minden energiámat be kellett vetnem, hogy nehogy korai magömlesem legyen. Majd bevetted a szádba, és szép lassan elkezdted mozgatni a fejed és a nyelveddel kipárnáztad a szád, mondhatni körbefontad vele. Folytattad ezt a mozgást nedvesítetted, ennyi előváladékot nem láttam még belőle kijönni, pedig szoktam jászani magammal elhiheted.
Majd amikor úgy érezted rámnéztél, hogy innentől enyém a terep.
Kaptam az utalásodon. Az ágy mellett lévő kabátzsebemből kivettem az óvszeremet, amit alig tudtam kibontani, mivel annyira izgultam. Te segítettél nekem, nem is tudom, hogy hogy nem emlékszel erre, hiszen annyira nyugodt voltál és teljesen józannak tűntél. Segítettél felhúzni, majd átadtad a kormányt nekem, és én diktálhattam. Rám aztán nem kellett várni, amikor lefeküdtél velem szemben, hasra, akkor elkezdtelek a nyakadnál csókolgatni, simogatni, majd beleharaptam a nyagadba óvatosan, hogy élvezd, de ne fájjon. Láttam, hogy kiráz a hideg, ezért folytattam, majd lefele vettem az irányt, és a fenekedhez érve belemarkoltam, és abba is beleharaptam. Majd egyre jobban csak simogattam és cirógattam, amit később már átváltott a markolgatása, és az érzéki fogdosása.
Majd aztán beleköptem a kezembe, és elkezdtem az ánuszod körül haladni az újjaimmal, majd belecsúsztattam. Elég tág vagy, ahhoz képest, hogy a barátaid azt mondták nekem, hogy szűz vagy.

- Hát én is szoktam játszani magammal. - mondtam teljesen vörös arccal.

-Reméltem, hogy nem más vette el. - mondta édes hangon.
- Szóval nem kellett sokat tágítanom rajta. Majd megfogtalak a csípődnél, és óvatosan vezettem a derekadat felfelé, amíg térdtámaszba nem érkeztél és a péniszemmel elkezdtem simogatni a fenekedet, ami a kotton síkosítottsága miatt becsúszot. Nagyon élveztem. Először lassan mozgattam benned, majd amikor láttam rajtad, hogy nem fáj, akkor ezt az előre hátra mozgást egyre gyorsabban folytattam.
Mivel  láttam , hogy élvezed ezért folytattam, majd egyre gyorsabban és gyorsabban, az élvezés előtt mindig megálltam egy picit. Majd amikor már úgy éreztem nem bírom tovább, gyosan megfordítottalak te értetted mit szeretnék, lehúztam az óvszert, a szádba vetted, és addig ismételted ezt a mozgást, amíg el nem élveztem. Hozzáteszem akkora volt ez az orgazmus, olyan hatalmas és leírhatatlanúl jó érzés, mint amilyet meg sosem érzetem ezelőtt, és lehet nem is fogok. Ennyire még sosem izgultam fel és, soha nem élveztem a szexet ennyire senkivel. - mesélte hihetetlen nagy beleéléssel.

-Huhha, hát most erre nem tudok mit mondani. Biztos fantasztikus volt, csak sajnos nem emlékszem rá. - nyökögtem kissé lelombozva.

- Nem baj, örülnék neki, ha megismételhetnénk, majd valamikor. - mondta reménykedve.

- Még megbeszéljük, viszont most mennem kell, mert anyumék biztos nem tudják hol vagyok, és aggódnak értem. Köszönöm, ezt az egészet. Szia

- Hát még én. Szia, majd írok. - mondta, majd adott egy puszit az arcomra, és kikísért az ajtón.

Véletlen? /befejezetlenül befejezett/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें