1.

9.5K 260 37
                                    

Ma hétfő van, viszonylag korán keltem olyan fél hét fele. Bepakoltam a táskámba, majd felöltöztem megigazítottam az ágyamat, majd elindultam a 2 km-re lévő sulim felé, ahova néha gyalog, de mostanában busszal megyek. Minden reggel iszok kávét, de reggelizni sajnos nincs időm, vagy csak néha veszek valamit a büfében, ha nem olyan nagy a sor.  A távot az iskola felé az egyik osztálytársammal, Mike-kal teszem meg, akivel mindig beszélgetünk olyankor, kivéve, ha nem vagyok nyűgös, mert ha nem jó lábbal keltem fel akkor az vagyok egy ideig.

Amikor ma beértünk a suliba, sok vidám osztálytárs arca és köszönése fogadott, majd leültem szokásomhoz híven az első padba, és beszélgettem a többiekkel.
Első órám töri volt. Aztán viszonylag gyorsan teltek az órák.
Most lesz utolsó órám, szóval várom a matek tanárt, aki nem díjazza, ha nem írjuk meg a házi feladatot, ezért szünetben gyorsan megcsináltam, mert otthon sokszor nincs kedvem, mint ahogy tegnap sem volt.

Belép az ajtón majd a táblához siet, ahol felírja a mai órai anyagot, és elhadarja nekünk.
A példafeladatok következtével gyorsan alkalmazom az eddig tanultakat, amikor a nevemet hallom.
-Daniel, kérem megoldaná a táblán ezt a feladványt?

-Persze, Tanárnő - válaszoltam.

Miután mérnöki pontossággal lerajzoltam a feladathoz tartozó ábrákat, a helyes megoldásért és a magyarázásomért kaptam egy pluszt, amit óra után kell beíratnom.

Miután vége lett az órának, bent maradtam a teremeben és aláírattam, a pluszt és mielőtt mentem volna ki beleütköztem egy fiúba, aki történetesen ki más lehetne mint az kiszemeltem. Ez egy gyerek esküszöm egy görög isten, szinte minden tökéletes rajta, ami csak lehet. Magas, izmos testalkas, kibaszott szép arc, édes mosoly és kellemes illat, szőkés haj, az a beletúrnivaló, gyönyörű kék szem, és az a magabiztosság, és lehengerlő kisugárzás, és vonzerő.
Ha ránézek egyből elélvezek, de ha meghallom a mézédes mély, fiúsan szexi hangját, és nem lenne bennem ennyi tartás összesnék. Nála tökéletesebb példányt még nem készített az élet nyomtatója.

Miután pillanatnyi sokkot kaptam kivánszorogtam a teremből mintha misem történt volna, és elindultam ki az épületből, a menzára át, ahol mindig finom a kaja, csak sosem tudom mit eszek.

Miután végeztem, hazamentem Mike-kal és a többi barátommal és útközben beszélgettünk a pénteki iskolai bálról, ami a legnagyobb Brightonban, és a kegdurvább is. Terveztük már, hogy mennyi piát vegyünk, és végül majdnem egy egész boltnyi mennyiség volt az igény, szóval megbeszéltük, hogy az egyik 18 éves barátunkkal szerdán elmegyünk venni a boltba. Ezután már csak átlagos témákról beszélgettünk és hülyültünk.

Mikor a házunkhoz értünk elbúcsúztam és bementem a házunkba, ahol még senki sem volt otthon. Bementem a szobámba és lefeküdten az ágyra, majd zenét hallgattam és mikor megjött a kevdem tanultam egy-két órát, holnapra.

Olyan 5 óra körül megérkezett anyukám, aki bejött a szobámba, adott puszit és megölelt. Ő tudja csak rólam otthon, hogy meleg vagyok, apunak és Ave-nek, a nővéremnek nem mondtam még meg, de már tervezem.

Miután elújságoltam neki a mai napon történteket elmentem fürdeni és elkezdtem filmet nézni.

Századszorra néztem meg a Boldog halálnapot! című filmet, és már csak arra tudtam gondolni, hogy a csütörtökön levő második részének premierére kivel és hogyan megyek el.

Ezért írtam Mike-nak és Alice-nek, akik hamar belegyeztek és már is voltak partnereim a mozizáshoz.
Ők is tudták rólam és még sokan, akiket a bizalmamba engedtem.
Néha lehet nem kellene  olyan hamar megbíznom emberekben, de bennük sosem csalódtam még.
Miközben ilyen dolgokról gondolkoztam rájöttem, hogy aludnom is kellene, mert holnap suli, ezért elköszöntem a barátaimtól akikkel chateltem, lehunytam a szemem majd végre a fárasztó nap utáni sötétben fekvés és pihenés örömét és az ágy kényelmét és melegét élveztem, ami olyan volt mint egy ölelés, ami olyan érzés vált ki belőlem, mintha valaki minden feltétel nélkül szeretne, és megvédene a legrosszabb dolgoktól is.
Így szeretek a legjobban aludni.

Véletlen? /befejezetlenül befejezett/Where stories live. Discover now