Bemutatkozás

13.9K 341 27
                                    

Daniel vagyok, most 16 éves vagyok és egy elitgimnáziumba járok 10. oszályba, ahol rengeteget kell tanulni, ezért egy ideig nem is igényeltem, hogy kitöltsek egy bizonyos űrt, ami már régóta létezik. Amióta elkezdtem serdülni és felnőni érzelmileg is, azóta igényelnék egy másfajta szeretetet, mit egy szülő vagy barát nem adhat meg. A szerelmet.
Már 12 éves korom óta tudom, hogy más vagyok, mert a fiúkat szeretem. De mivel én ezt teljesem normálisnak tartom, mert emelt szinten tanulom a biológiát és regeteget tanultunk az ember szervezetéről és biokémiai folyamatairól, tudom hogy semmi olyan nincs ebben a dologban, ami megvetni vagy elítélni való lenne, vagy különbözne a többi embertől.
Ezért is utálom, ha az emberek ítélkeznek mások felett akármilyen módon, legyen az a külsejük, szexuális irányultságuk vagy esetleg viselkedésük miatt. Akkor mondhat ki bárki is valaki felett ítéletet, ha az az illető ártott valaki vagy valami másnak, legalábbis szerintem.

Na de, hogy magamról is meséljek, elég nyugodt embernek számítok, viszont poénos vagyok, regeteget szoktam hülyéskedni a barátaimmal. Szintem mindenben benne vagyok, mert úgy vagyok az élettel, hogy egyszer éljük meg azt és ki kell minden egyes percét élvezni, ezért teljesen hidegen hagynak amit gondolnak az emberek, mégsem tálalom ki a szexuális irányultságom, mert nem tartozik rájuk.
Szeretek különc lenni, mindig is feltünően öltözködtem, mindig máshogy, most éppen túlzottan elegánsan ezzel is kitűnök a mai tinédzserek közül, talán ezért is lettem népszerűnek számító személy az iskolámban.
Szabaidőmben szeretek olvasni, és tanulni, filmet nézni, meg nyilván a barátaimmal lenni, néha bulizni, ha időm engedi.
Külsőmről annyit, hogy gesztenyebarna a hajam van, amit a 40-es évek stílusának megfelelően vágattam le, zöld szemem.
Alapvetően vékony vagyok, de mivel tornáztam, ezért izmok is megtalálhatóak rajtam.
A szépséget mindenki maga dönti el, mivel szerintem minden ember szép és mindnenkinem más tetszik, ezért senkinek sincs joga azt mondani valakire, hogy csúnya. Azt a mondást nagyon helyesnek tartom, hogy: "külső megfog, belső megtart", ezért ennek megfelelően gondoskodom magamról is.
Volt fogszabályzóm és pattanásokra szedtem gyógyszert, így ápoltnak mondható vagyok. Az illatokat imádom, nagyon jó orral rendelkezem, ezért parfümökből is jól be szoktam vásárolni.
Szeretem az életet,ez az ami a legfontosabb a számomra és mindig motivál, mindig segít vagy árt, amivel tanít is, sosem tudod mit hoz, és hogy jött létre pontosan, de a legjobbat és a legtöbbet kell kihozni belőle saját magad érdekében.

Ennyit magamról, a történet főszereplőjéről.

Véletlen? /befejezetlenül befejezett/Where stories live. Discover now