tjugotvå

1.2K 39 9
                                    

Johannas perspektiv

Det har gått någon vecka nu sedan jag och Dante blev tillsammans och självklart är vi två fortfarande ett par. Allt känns väldigt bra och väldigt rätt, så att jag och Dante blev tillsammans är verkligen lyckat. Vi två passar varandra väldigt bra och kompleterar varandra med det mesta. Han finns alltid där för mig och får mig att må så bra. 

Dock känns det på något sätt inte likadant som det gjorde med Noel..men den detaljen nämner jag såklart inte för Dante. Jag är lycklig så som det är nu och vill inte ändra på något för fem öre. Jag och Dante sitter i killarnas studio just nu och väntar på att de andra i gänget ska trilla in. Det vart bestämt att det skulle vara en heldag i studion för killarna idag och Dante var inte rädd för att bjuda med mig. 

Vi har spenderat väldigt mycket tid tillsammans de senaste veckorna så jag sa såklart ja. Dock tvekade jag ett tag på hurvida bra idé detta verkligen är med tanke på att Noel är där och jag är inte säker på om vår lilla nyhet har nått honom. Alltså nyheten att jag och Dante numera är ett par. 

Vi sitter ner i den svarta soffan som står mot intill väggen. Han sitter alldeles intill mig och mellanrummet mellan oss är max några få millimeter stort. Mitt hjärta bultar lite fortare än vad det normalt brukar göra. Nervös skulle man väl kunna säga att jag är. Det är väl egentligen inte så konstigt heller, efter allt vi har gått igenom tänker jag. 

Plötsligt känner jag en hand mot mitt lår. Jag blir lite chockad och rycker till av rädsla. Mitt ansikte riktas mot Dantes och jag ser hans fina leende pryda hans läppar. Han närmar sig mitt ansikte och tillslut landar hans läppar emot mina och låter dem masseras lugnt och försiktigt. 

Det vi inte är beredda på är att vi snart inte längre är ensamma i studion. Fotstegen lägger vi märke till försent och vår nyhet kommer ut lite annorlundare än vad vi hade planerat från början. "Vad i hela helvete?!" hör jag hur Noel utbrister från dörröppningen. 

När jag vänder mig om mot honom är det dels en förvånad men även väldigt irriterad Noel som står framför oss. Jag sväljer högt och känner hur jag blir helt stum. Min hals blir torr och Ludwig lägger sin arm om mig, precis som att visa att han finns här för mig. Jag försöker fåfram något men inte ett endaste litet ord får jag fram. 

"Dante, kan du snälla dra?" säger Noel sammanbitet. "Detta är mellan Johanna och mig" fortsätter han och Dante ger mig en blick för att se om jag är okej med det. Trots att jag kanske egentligen inte vill vara ensam med Noel nu, då jag absolut inte vet vad jag ska säga, nickar jag långsamt på huvudet. Innan han reser sig upp lutar han sig fram mot mig och ger mig en kyss i pannan. 

Sedan blir jag och Noel ensamma inne i studion. När Dante lämnat rummet stänger Noel igen dörren och riktar sedan sin uppmärksamhet mot mig. "Jag kräver en förklaring" säger Noel och tittar strängt mot mig. 

"Det du lämnar, tar någon annan" säger jag med en axelryckning och lägger mina armar i kors över bröstet. 

"Fast nu var det ju fan heller jag som lämnade dig? Det var DU som lämnade mig om du inte minns det" säger han ilsket mot mig. 

"Vet du va Noel, ja, det är sant, men sluta tro att du är så jävla viktig. Det du sa på intervjun krossade mitt hjärta totalt, jag tror inte ett dugg på att det du sa bara var en lögn, du har visat att jag är väl värd någon annan och Dante har fixat ihop mig igen. Så du kan ha det bra med din tjej" säger jag känslokallt.

Han börjar flina, nästintill hånfullt, mot mig. 

"Vet du vad, det är inget mellan oss. För jag insåg att det är dig jag vill ha, eller juste, ville, fuck det nu" säger han och lämnar sedan rummet utan att säga något mer. 

Själv sitter jag, häpen och förvånad över vad som nyss hände. Tomheten inom mig växer sig större och större och Dante kommer strax tillbaka in till rummet. 

"Är du okej?" frågar han med en orolig blick och kommer fram till mig. "Jag vet inte, jag tror inte jag mår så bra, borde kanske dra hemåt" säger jag med en nedstämd röst. Dante lägger sitt finger under min haka och tvingar mig att titta honom i ögonen. "Du är bäst baby, okej, glöm aldrig det" säger han och kysser sedan mina läppar. 

"Jag älskar dig Dante" säger jag efter kyssen. 

"Jag älskar dig med Johanna" säger han och ger mig en kram innan jag sedan börjar bege mig hemåt. 

♡♡♡♡

GISSA VEM SOM KÖPTE BILJETTER TILL HOV1 IGÅR ASSÅ JAG ÄR SÅ LYCKLIG, har aldrig sett de live lol för har aldrig kunnat :/ ska gå i malmööööö hihi med min bästavän <3

over again ➳ noel flikeWhere stories live. Discover now