Osa 6: Tahad olla mu tüdruk?

276 32 0
                                    

Eelmises osas:

Harry ja Niall panid oma käed mu selja taha ja ma jäin mõttesse...

Selles osas:

Mida? Kas ma meeldin Niallile ka? Mkm, seda ei saa juhtuda. Võibolla ma meeldin talle nagu õde. Ei tea.  Mul oli suht imelik seal olla ja ma lic mingi istusin seal. Ei liikunud kellegile lähemale. Niall märkas seda, et Harry käsi oli ka mu ümber ja ta tõmbas oma käe aeglaselt ära.  Ma saatsin talle jääme-ainult-sõpradeks pilgu ja tema mulle olgu-siis pilgu. Õnneks Harry ei näinud midagi ja ma liikusin talle lähemale ja ta vaatas mind. Ta pilk puuris mind ja siis ta pööras jälle pilgu ära.

Nialli vaatenurk

Ta vaatas talle silmasisse aga õnneks midagi ei juhtunud. Mul on veel lootust. Ma tõusin püsti ja läksin ära "Kus lähed?" karjus Harry. "Magama!" vastasin talle. Tegelikult ei läinud ma magama ma lihtsalt pikutasin oma voodis, sest ma ei saanud und.  Ma vaatasin oma twitterit ja seal oli pilt kuidas Kate ja Harry hoidsid käest kinni lennujaamas. Ja alla oli kirjutatud: Kas Harry Stylesil on jälle uus tüdruk?. Aga nad ju ei olnud. veel koos ma arvan. Ma ei teadnud seda.  Miks saab Harry alati kõik? Ma jään alatiseks üksikuks. Ja siis ma jäin magama.

Harry vaatenurk

Niall läks magama ja ma olin lõpuks Katega kahekesi. Ma kavatsesin talt täna seda küsida. Film lõppes ära ja ma ütlesin talle "Kate, ma tahan sult midagi küsida." "Ma kuulan sind." vastas ta mulle. Ja siis ma tegin seda "Kas sa tahaksid olla mu tüdruk?" "Muidugi!" vastas ta. Ta oli nii rõõmus ja ss ma suudlesin teda.  Ja ta suudles mind vastu. Ja me läksime käest kinni üles minu magamistuppa. Ma läksin teki alla ja ta puges minu kaissu. Mul oli nii hea olla. Ss jäin ma magama.

#hommikul

Kate vaatenurk

Ma ärkasin Harry kõrval. Ma olin nüüd ta tüdruk. Samas oli mul Niallist kahju. Ta paistis väga kurb, kui ta eile magama läks. Igatahes olin ma Harry kaisus ja ma ei tahtnud sealt lahkuda. Ma võtsin öökapilt oma telo ja läksin twitterisse seal oli pilt meist Harryga käest kinni hoidmas. Ma läksin feissi ja seal oli see sama pilt, ss ma läksin youtubi ja seal oli sellest video. OMG! See on igal pool.

Mul läks kõht tühjaks ja ma sain kuidagi voodist välja nii, et Harry üles ei tõusnud. Ma läksin alla ja nägin Niallit üksinda köögis nussa saia söömas. Ma võtsin ühe virsiku ja istusin ta kõrvale.

M: Mis viga?

Tegelt ma sain väga hästi aru mis tal viga oli.

N: "Ise ei saa aru ve?"

Ta tõusis püsti ja hakkas ära minema.

M: Oota!

N: Mis vaja?

M: Me võime ju ikkagi sõbrad olla.

N: Kate ma tahan olla midagi rohkemat, kui sõbrad.

M: Aga mul on juba Harry.

N: Selles ongi probleem. Ta niikuinii petab sind varsti kellegi teisega!

M: Harry ei ole selline!

N: On!

M: Ei ole!

N: On usu mind!

M: Ta ei teeks mulle kunagi midagi sellist! Sa lihtsalt ei saa aru!

Niall jooksis trepist üles oma tuppa, koos oma nussasaiadega. Ma istusin tagasi laua taha ja tegin omale tomatisau. Ss tuli Harry alla ja võttis mul ümbert kinni.

H: Miks sa ära läksid, mul hakkas külm.

M: Mul läks kõht tühjaks.

H: Btw meil on täna mingi pildistamine.

M: Ok.

Imelik Niall küll mulle midagi ei öelnud.

H: Niall tule me peame minema!

N: Kohe tulen!

Ta jooksis treppidest alla ja ma kallistasin Harry ja ütlesin talle

M: Tsau ss varsti näeme!

H: Tsau musi!

N: Head-aega.

M: Tsau Niall!

Ja nad astusid uksest välja. Ma lukustasin ukse nende järelt ja laususin

M: Täna tuleb igav päev.

Ma loodan, et teile meeldis see osa vabandage mu kirjavigu. Palun kommige ka ss on palju lahedam kirjutada. Special thanks to my friend for nussasai. XD SUURED TÄNUD 39 VAATAMISE EEST OLI VIST SEE NUMBER! LOL Tsau bakaa ss!

what if (eesti keeles) (one direction fanfiction) (pole tõlgitud) originalWhere stories live. Discover now