Osa 4: Hallo?

315 36 3
                                    

Me jookime check-ini juurde, kui äkki kostis ruupurist hääl: "Boarding to tallink ship Victoria Stockholm-Tallin has ended." "Kurat küll!" karjus Cher. Me istusime pingile ja panime oma kohvrid maha. "Ja mida me nüüd teeme?" küsisin mina. "Ma ei tea. Ilmselt peame mingi hotelli otsima." Me leidsime kataloogid, kus olid kõik Stockholmi hotellid see. Me helistasime neile kõigile. Aga kõikidest öeldi meile, et neil on kahjuks kõik toad täis. Cher lõpetas helistamise viimasesse hotelli. "Noh, kas on vaba tuba?" "Ei." "mhh" "ilmselt peame siin ööbima." "Siia ma küll ei jää!!" "Aga meil pole mujale minna!" "võibolla siiski on" Ma võtsin välja oma telo ja läksin kontaktidesse. "Mida sa teed?" küsis Cher. "Sebin meile kohta kus olla mudugi." vastasin mina. Ta vaatas minule seleta-mulle-ma-ei-saa-midagi-aru näoga otsa. "Nh, mäletad Harry ütles meile kui teil mingeid probleeme tekib helistage meile." Ta ei saanud ikka midagi aru "Duh, nüüd meil on probleem ja ma helistan talle". "No oki ss" sai ta lõpuks aru. Ma leidsin tähe H ja sealt alt Harry 1D. Panin telefoni kutsuma. "Hallo?" küsis hääl telefonis. "Tasu Harry, see olen mina Kate." "Noh kas hakkasid juba igatsema ve?" "Seda ka aga meil on probleem." "Mis juhtus?" " Me jäime laevast maha ja kõik hotellid on täis." "No ma küsin poistelt kas te saaksite meie juurde tulla." "Olgu, me ss ootame nii kaua." Harry pani toru ära.

Paari minuti pärast helistas ta uuesti. "Tsau! Te saate tulla küll aga keegi ei tohi teid näha." "Oki Toki! Tsau ss praeguseks!" "Tsau!" Me teadsime juba varem kus nende hotell on, sest Harry oli seda meile öelnud.

Me läksime tuppa sisse ja kõik tormasid meid kallistama. Nad kõik olid väga õnnelikud meid nähes. "Leidke ss omale mingid kohad kus magada ja hakkame Toy Storyt vaatama." ütles Liam. Olime end elutoa põrandal sisse seadnud. Mitte just parim koht aga käib kah kuna õnneks oli maas väga mõnus ja pehme vaip. Me istusime kõik diivanile Cher minu ühel ja Harry teisel pool. Natukese aja pärast jäin ma Harry õla peale magama.

Harry vaatenurk

Kate jäi mu õla peale magama. Ta on nii armas kui ta magab. Peagi jäid ka kõik teised magama ja ma kandsin ta oma magamistuppa. Ma ei tahtnud, et ta põrandal magaks ja btw ta meeldib mulle väga. Ma panin talle teki peale ja pugesin ise ta kõrvale. Peagi jäinma magama.

Kate vaatenurk

Ma ärkasin kellegi voodis. Mida asja ma mõtlesin ja tundsin kellegi kätt enda ümber. Ma vaatasin enda kõrvale ja seal oli Harry. "Tere hommikust iludus" ütles ta. "M-mida kuidas ma siia sain." küsisin ma soovides ta haardest vabaneda kuid ta hoidis mind veel tugevamini. "Sa jäid mu õla peale magama ja ma ei tahtnud, et sa põrandal magad niisiis ma tõin su siia." "nah, ma tahan süüa nüüd" ütlesin mina. "Oota siin, ma toon sulle midagi." ütles Harry köögi poole joostes. Nii ma ss istusin seal ja ootasin. Uks läks lahti ja Harry tuli sisse suure kandikuga kus oli peal palju puuvilju. "See kõik mulle?" küsisin mina. "Ei, ma ühinen sinuga" vastas ta ja istus voodile. Nii me seal ss sõime kuni Liam tuli sisse ja ütles "Nii turteltuvid aeg asju pakkima hakata." Ma lõpetasin söömise automaatselt. Minu sisse tekkis mõtetest hiigelsuur mägi. Kas ma näen neid enam kunagi, kas nad mind pärast veel mäletavad, jne. Ma puhkesin nutma. "Mis viga iludus?" küsis Harry. "Ma ei taha teist veel lahkuda!" Siis tuli Liam ja istus mu kõrvale ning küsis "mis viga?" "ma ei taha selliseid sõpru kaotada nagu teie!" "Kuidas sa meid kaotad?" "Te lähete ju ära!" "Aga sa ju tuled koos meiega. Kas ma unustasin öelda? Upsi!" "M-mina k-koos t-teiega?" "Jup" "Aga Cher" "Me peame sulle midagi rääkima Kate?" "Mida, kas midagi juhtus Cheriga?" "Ei, mitte Cheriga vaid ta emaga, asi on selles, et, et ta ema on surnud ja ta sõitis tagasi Eesti, et oma ema matta ja leinata." "oh, ei." "Mul on kahju" Imelik, et Cher ei öelnud mulle isegi head-aega, noh mul on nüüd uus elu ma elan ja tuuritan koos one directioniga ehk ss olen nende lapsehoidja. :D


Ma loodan, et teile meeldis see osa vabandage mu kirjavigu ja palun näidake kas ma kirjutaks edasi või mitte.SUUR AITÄH KUI VIIMATI VAATASIN 7 VAATAMISE EEST!! TE OLETE PARIMAD

what if (eesti keeles) (one direction fanfiction) (pole tõlgitud) originalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin