osa 2: Im in heaven!

431 44 5
                                    

Ärkasin hommikul üles ja vaatasin kella. Kell oli 11 ning meie laev läheb alles kell 18, aga kell 17 peab sadamas olema. Mul ikka täiega veab, et Cher on mu parim sõber, sest ta on nagu täiega rikas ja ta tegi mulle kõik asjad välja. Aga tglt mind ei huvita ta rikkus mulle meeldib ta inimesena.

Ma läksin pesema ja panin riidesse. Tegin kerge meigi ja läksin elutuppa. Cher juba vaatas telekat (meil on pmst nagu suht luks toad seal ühikas). Ma läksin kööki ning võtsin hommikuhelbeid ja piima. Panin need kokku ja läksin telekat vaatama. Cher vaatas just mamma miat. Ma ühinesin temaga ise oma helbeid krõmpsutades.

Ss sai kell pool neli ja me hakkasime end minekuks valmis panema ma panin selga varrukateta valge topi mille peal oli jäätis ja mustad kitsad teksad. Jalga panin ma valged vansid.

Kui ma valmis sain oli kell 16.30 ning me istusime Cheri autosse ja sõitsime sadamasse. Läksime turvakontrollist läbi ja istusime natuke seal ooteruumis vms.

Lõpuks saime laevale ja ss me läksime kohe oma kajutisse. Cher oli meile ostnud sviidi kahe voodiga ja igast asjadega. "Kuule lähme shoppama, mina maksan." ütles Cher. "Ma võin ise ka osta omale." vastasin. "Ei, ei mina maksan kõik, see on ju sinu sünnipäev." ütles Cher, kes ei olnud mu vastusega rahule. "No olgu ss." nõustusin ma lõpuks. Me käisime kõik poed läbi ja ostsime igast poest mingit nänni. Lõpuks läksime me mingisse parfüümi poodi ja ss seal oli 1D lõhn. Haarasin selle kohe kuima seda nägin ja panin selle ostukorvi. Cher ainult naeris.

Peale shoppamist läksid meil kõhud tühjaks ja me läksime mingisse restorani, kus pidid maksma ja ss võisid kõike võtta mida tahad. Me maksime ära ja meid juhatati lauda panime oma kotid toolide peale ja läksime süüa võtma.

Ma kahmasin omale kohe kõige suurema taldriku ja võtsin kõiki asju mis olid soolases külmletis. Selleks et need kõik ära mahutada pidin ma kaks taldrikut juurde võtma kuna ma võtsin kõiki asju vähemalt 7 tükki.

Kui mu külmleti retk oli lõpetatud suundusin ma oma laua juurde, et seda kõike endale sisse toppida. Cheril jäi suu lahti kui ma laua juurde jõudsin. "Mida?" küsisin. "Kas sa teisi asju ei söög?" küsis tema vastu. "Mudugi söön see on alles algus." vastasin. Ta lihtsalt naeris.

Ma olin oma kolm taldriku täit ära lõpetanud ja suundusin uue leti juurde. Järgmisele söögijahile. Mu uus sihtmärk oli kuumlett. Seal oli kõike kartuleid, kotlette... KÕIKE! Korraks mõtlesin, et olen sattunud paradiisi. Võtsin kõiki asju mis olid kulbiga või suure lusikaga tõstetavad kaks ss mingi taldriku näe kartuleid ja igast asju veel tagasi minnes vajasin ma Cheri abi, kuna mul oli KUUS TALDRIKUTÄIT SÜÜKI!

Kui ma olin sellegi lõpetanud polnud mul ikka küllalt ma suundusin juba jooksuga magusleti juurde sealt sain ma mingi neli taldrikutäit magusat. Mdea kuidas ma selle kõik ära sõin aga jah nüüd olin ma lõpetanud. Õnneks.

Tagasiteel meie sviiti küsis Cher, et kuidasma niii palju süüa jaksan ma vastasin talle et mdea ise ka.

Kui me olime tagasi jõudnud oma sviiti, ss ma läksin kohe magama, sest ma olin mega väsinud tõenäoliselt sellest et ma nii palju sõin. Kuid Cher läks kuhugi ära. Ma arvan, et ta läks klubisse ss jäin ma magama.

Cheri vaatenurk

Ma läksin klubisse üksi, kuna Kate oli nii väsinud. Ma tantsisin seal natuke ÜKSI ja tegin mõned dringid ÜKSI. Kateta oli igav niiet ma läksin kah sviiti ja ss magama.

MA LOODAN, ET TEILE MEELDIS. TSAU BAKAA!

what if (eesti keeles) (one direction fanfiction) (pole tõlgitud) originalWhere stories live. Discover now