Osa 5: Ma armastan Londonit!

329 36 0
                                    

"Tehke siis käbe!" ütles Liam kui ma olin toibunud sellest, mis just juhtus. Ma läksin pesema ja kammisin oma juuksed ära selga panin punase seeliku valgete täppidega ja punase kampsuni kus oli peal I love 1D. Ma tegin kerge meigi ja tulin vannitoast välja. Harry vaatas mind imelikult. "Mida?" ma küsisin. "Miks sul I love 1D kampsun seljas on?" küsis ta vastu. "Sest nii see on ja pealegi siis tuntakse teid vähem ära, sest mitte keegi ei käiks ringi selline kampsun seljas, kui ta on koos teiega." "Välja arvatud mina." Lisasin ma kohe. Ta lic naeris selle peale. "Aga miks seal pole peal ecspessialy Harry?" küsis ta läbi naeru. "Mine metsa!" vastasin ma talle ja hakkasin ka naerma. Me suundusime elutuppa kus kõik teised juba telekat vaatasid. Me istusime nende kõrvale.

Korraga hakkasid kõikide poiste telod helisema. Ja nad kargasid püsti. "Aeg minna!" teatas Liam. Ja ka mina tõusin püsti ja võtsin oma kohvri. Hetke pärast istusin ma autos koos viie poisi ja kahe tüdrukuga. See oli mingi suht suur must autol, millel olid tumedad klaasid.

Me jõudsime lennujaama ja ma küsisin Harrylt "Kuhu me õieti lähme?". "Londonisse" vastas ta. "Ma armastan  Londonit!" ütlesin ma talle. "Siis on tore." vastas ta rahulolevalt.

Me andsime oma kohvrid ära ja läksime lennuki peale. Harry istus minu kõrvale. Jälle. Perrie istus Zayni, Eleanor Louise ja Liam Nialli kõrvale. Ma vihkan lendamist. Niall ja Liam istusid meie ees ja ma rääkisin nendega, sest Harry jäi kohe magama. Ma panin talle turvavöö peale, sest ta ise unustas selle. Lennuk tõusis õhku ja nüüd võisid kõik vabalt ringi jalutada. Liam tahtis magada ja ta võttis kahese koha ja viskas sinna pikali. Niall näitas näpuga mu peale ja siis koha peale, mis tema kõrval vabanenud oli. Ma istusin ta kõrvale ja hakkasin temaga rääkima. Kõik teised magasid. "Mis värk sul Harryga on?" küsis ta. Kuidas ta teadis? "Meil pole mingit värki." valetasin ma talle. "Kuule ma ju näen ise ka ja Harry ütles mulle." ta sai aru et ma valetan. "Mida ta sulle ütles." küsisin ma, sest ta polnud mulle midagi öelnud. "Kas ta pole sulle öelnud?" küsis ta. "Öelnud mida?" "Seda, et sa meeldid talle." "Mida??!!" karjusin ma sosinal, sest ma ei tahtnud teisi üles ajada. "Jah, nii see on." vastas ta mulle. Ma ei öelnud enam midagi. Ma ei saanud midagi aru. Ma meeldin Harryle. Aga miks ta seda mulle öelnud pole? Võibolla ta kardab? Ma istusin Harry kõrvale tagasi ja jäin pea ta õlal magama.

Keegi raputas mind. See oli Harry. "Me oleme kohal Kate! Ärka üles!" ütles ta. Ja tõesti me olime kohal. Londonis. Ma olen alati sellest unistanud. Me astusime lennukist välja ja seal ootas meid tohutu mass fänne. Nad karjusid kõik poiste nimesid ja me üritasime nende vahelt läbi saada. "Anna oma käsi!" ütles Harry mu selja tagant. Ma andsin talle selle. Seal oli palju fotograafe, kes kõik pildistasid meid.

Me jõudsime jälle selle musta auto juurde ja hüppasime sisse. "Niisiis, meil on siin kõigil oma majad ja sa pead valima, kelle juures sa ööbida tahad." ütles Liam mulle. Ta on nagu isa neile. :D "Ummmm" jäin ma mõttesse. Mul oli imelik valida, kuigi ma teadsin, et ma võtan Harry. Ma istusin jällegi Harry kõrval ja ta vaatas mind praegu ma tundsin seda. "Ma lähen täna nkn Harry juurde ööbima, niiet Kate tuleb minuga Harry poole, kuna kõik on nkn oma tüdrukutega täna õhtul koos." ütles Niall. Ma saatsin talle tänks-et-ära-päästsid pilgu ja ta saatis mulle np pilgu. (Btw Liami tüdruk oli Danielle ja ma tean, et nad läksid lahku)

Me jõudsime Harry maja juurde, ning mina, Niall ja Harry võtsime oma kohvrid ja läksime sisse. Ta maja oli mega suur ja ilus. See oli nagu kõige ilusam maja mida ma kunagi näinud olen. Tal oli mitu külaliste tuba ja ma võtsin ühe ja Niall teise. Ma panin dressid selga ja läksin treppidest alla elutuppa. Seal oli mingi mega mugav tiivan ja mingi elu suur 3D led telekas. Ma läksin istusin diivani peale ja ss tuli Niall ka alla, tema järel Harry. Neil mõlemal olid dressipüksid jalas. lol. Need olid täpselt ühte moodi ka.

Kohe kui ma nende samme kuulsin karjusin ma "Ma suren nälga mul on süüa vaja!" "Ok, ma tellin pitsat." ütles Harry kui ta minuni jõudis. "Aga meil on kohe süüa vaja!" ühines Niall minuga. "Tule Kate ma leidsin köögi!!" hüüdis Niall kui ta vaatas mingist suvakast uksest sisse, kus ta külmkappi nägi. Ma jooksin talle järgi ja seal oligi köök. Me tuulasime peaaegu kõik kapid läbi, samal ajal kappide ja laua peal ronides nagu ninjad. Lõpuks leidsin ma kapi, mis oli krõpse täis. "Leidsin!" karjusin ma talle ja ta tuli jooksuga minu juurde nagu koer. Ma viskasin talle paar pakki alla ja endale vvõtsin ka 2 pakki. Me jooksime elutuppa ja avasime oma pakid Harry ainult naeris.

Natukese aja pärast jõudsid meie kitsad ka kohale. Ja peale pitsade söömist ema hakkasime Hungergamesi vaatama. See on mu lemmik film. Mingi pool filmi oli juba läbi kui Harry pani oma käe haigutusega minu taha. Niall aga tegi seda sama, kuid õnneks nende käed ei puutunud kokku. Sest Harry oli pannud selle mu õlgadele ja kaela taha. Niall aga selja taha. Nii ma siis seal istusin ja mõtlesin.

Mis toimub kas Niallile meeldib ka Kate? Ja mis saab Harryst ja Katest juba jargmises osas. Votege ja kommentige palun ja uus osa tuleb varsti. TANKS 23 VAATAMISE EEST. #VÄGAÕNNELIK

what if (eesti keeles) (one direction fanfiction) (pole tõlgitud) originalWhere stories live. Discover now