Osa 3: Rootsis

371 35 3
                                    

Kate vaatenurk

Ärkasin hommikul oma sviidi voodis, laev pidi varsti maabuma. Mul oli olnud hea uni, ning olin end välja puhanud. Cher alles magas. Ma läksin pesema ja peale seda panin selga mustad kitsad teksad ja heleroosa kampsuni, kuhu oli kirjutatud hi!. Jalga panin heleroosad ketsid. Ma tegin kerge meigi ja kammisin juuksed ära.

Kui ma elutuppa läksin oli Cher ka üles tõusnud ja valmis. Tal olid seljas valged kitsad teksad ja tumesinine kampsun kuhu oli kirjutatud peale true love. Kuidas ta seda nii kiiresti teeb mõtlesin. Ma haarasin ühe banaani ja hakkasin seda sööma. Cher oli omale õuna võtnud, mingisuguse mega suure.

Kell sai 11 ja me jõudsime kohale. Kuna aga meil oli aega, sest kohtumine hakkas alles 16.00, siis me läksime lõbustus parki ja shoppama. Järjekordselt tegi Cher mulle kõik välja. Btw kohvrid olime me jätnud mingisse pakihoidu, mis sadamas asus.

Kell oli saand 15.30 ja me hakkasime sinna kohta minema, kus see kohtumine toimus. Kohale jõudsime 5 enne algust, kuna me tulime teisest linna otsast. Ukse juures ootas meid mingi valvur. Cher näitas meie pileteid ja meid juhtati sõbralikult sisse.

Meid viidi mingisse ruumi, ning öeldi, et nad tulevad kohe. Ruumis oli kaks valget diivanit. Me Cheriga istusime nelja kohalisele. Btw teine oli kolme kohaline.

Ma olin niii elevil. Ma ütlesin Cherile, et ma kardan aga ta rahustas mind maha.

Peale 10 minni, mis tundus nagu igavik läks uks lahti ja seal nad olid Liam Payen, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan ja Harry Styles. Liam, Zayn ja Niall istusid ühele diivanile ja Harry ja Louis meiega samale. Kuna Cher oli istunud otsa peale olin mina pidanud võtma ühe keskmistest kohtadest. Ja arvake ära kes minu kõrvale istus, see oli Harry Styles. Ma oliksin tahtnud karjuda täiest kõrist aga ma ei teinud seda.

HARRY VAATENURK

Me astusime tuppa sisse. Seal oli kaks väga ilusat tüdrukut. Eriti meeldis mulle see, kes istus ühe sohva keskmise koha peal. Niisiis ma istusin ta kõrvale. Ja alustasin siis jutuga. "Tere! Mis teie nimed siis on?"

"Kate" ütles tüdruk, kes istus minu kõrval. Wow, ilus nimi mõtlesin. "Cher" ütles teine tüdruk. Kõik poisid siis tervitasid neid. Ja küsisid kust nad pärit on. "Eestist" ütles Kate. Ja siis me rääkisime igasugu asjadest ja nad tundusid väga lahedad. Meist said sõbrad. Me vahetasime ka numbreid ja oligi aeg kondserdile minna meil polnud enam aega. Kuid ma ütlesin veel neile enne kui uksest väljusin "helistage meile kui tekib mingi mure või te meid igatsema hakkate.". "Ära sa loodagi, et seda juhtub!" ütles Kate. Ma tegin näo nagu ma mossitaks. Ja siis hüüdis ta "Nalii! Muidugi me helistame teile ma juba praegu igatsen." Mu näole tuli lai naeratus ja ta kallistas mind. Ma ainult tegin talle silma ja ütlesin "Tsau ss!". "Tsau!" vastas ta ja lehvitas mulle. Cher lehvitas ka. Siis väljusin ma ruumist.

Kate vaatenurk

OMG! Mida ma teen ma kallistan Harry Stylesi. Esimesel päeval, kui ma teda kohtasin. Loll Kate. Paha Kate lase kohe lahti. Aga ma ei lasknud tast lahti. Pärast ta veel tegi mulle silma. Ma punastasin. Loodan, et ta ei näinud seda. Jätsime hüvasti ja ta lahkus. Ma ütlesin Cherile "Ma olen vist armunud." "Kellese?" "Harry Stylesi" "Mida??" "Ma ei saa ju midagi teha sinna." "Nojah." "Lähme nüüd kontserdile!" ütles Cher. "Olgu." vastsin. Siis aga lisas ta "Siis näed jälle oma Harryt" ja ta tegi musi hääli. Jap. Juba ta narrib mind, aga selline ta juba on.

Meie kohad olid täpselt lava ees niiet poistel tarvitses ainult lava äärde tulla, et meid näha.

Me olime juba natuke aega reklaame vaadand kui minu kõrvale istus üks pruunide juustega tüdruk. See oli Eleanor, Louise tüdruk. Tema kõrvale Perrie, Zayni tüdruk ta ütles mulle tere ja ma ütlesin vastu ka tere. Ta küsis minult "Kas sina ja see tüdruk su kõrval" Ma katkestasin teda "Ta nimi on Cher" ütlesin ma. "Vabandust, niisiis kas sina ja Cher olite need kes mu poistega kohtusid?" küsis ta. "Jah, mis siis." küsisin ma vastu. "Lic nad kõik ütlesid, et te olete väga lahedad ja Harry lisas veel, et väga ilusad." ma punastasin "tegelt?" "mhmh" pomises Eleanor mulle vastu. Cher oli vahepeal läinud Perriega rääkima niiet ma rääkisin Eleanoriga edasi.

Peale kontserti märkasime, et kell on 17.30. "Appi me jääme laevast maha teeme käbe" meil oli ega viisteist minutit. Me helistasime taksole ja see tuli õnneks ruttu. Me palusime taksojuhil sõita nii kiiresti, kui ta saab.

Me saabusime sadamasse jooksime täie kimaga pakiruumi ja võtsime oma kohvrid. Me jooksime chekc-ini poole, kuid siis...

Ma loodan, et teile meeldis ja votege ja folloge ja jagage oma sõpradega. Kas Harryle ka Kate meeldib ning kas nad jõuavad laeva peale. Seda juba järgmises osas. Tsau bakaa!! Uus osa kohe varsti! Btw SUUR AITÄH 4 VAATAMISE EEST NAGU MUL ON VÄGA HEA MEEL

what if (eesti keeles) (one direction fanfiction) (pole tõlgitud) originalWhere stories live. Discover now