3.Partea a II-a .

10 1 1
                                    

Restul zilei a decurs foarte lent . Orele lui Cami parea interminabile , iar tocmai astazi invatatoarea lui Vicky s-a hotarat sa ii mai tina pe copii inca o ora pentru ca pierdusera acea ora din nu stiu ce cauza . Astfel , Camille se duse acasa , isi facu un dus dupa care isi puse ceva de mancare . In timp ce manca , isi verifica mailul . Totul fu plictisitor , pana cand dadu de un email mai interesant : "Viata ta e plictisitoare ? " spunea anuntul . "Baiatul pe care il placi nu iti acorda atentie , iar tu esti distrusa din cauza asta ? Pai noi putem face ceva in privinta asta " . In anunt mai era scrisa adresa meeting-ului , data si ora la care se tinea , nici urma de expeditor. Lui Camille i se paru cam bizar , dar isi propuse sa se duca , deoarece viata ei era cam plictisitoare .

Dupa ce o lua pe Vicky de la scoala , o lasa acasa unde ii pregati cina . Cateva ore mai tarziu avea sa se duca la acel meeting doar ca sa vada ce se intampla pe-acolo. Stiti voi , in recunoastere .

Ii spuse Victoriei ca are sa plece undeva , dar ca Adelle va fi acasa in scurt timp. Micuta nu avea nimic impotriva , ea fiind lasata singura acasa de destul de multe ori pentru un copil de 7 ani.

Acestea fiind spuse , Cami isi lua cheile si o porni spre adresa acelei intruniri . Chiar vroia sa arunce o privire , sa vada ce fel de idioti fara minte incep o astfel de campanie . Si , defapt , in ce consta ea ? Adica , nu prea poti schimba viata cuiva . Defapt , ba da . Intalnind o persoana te poate face sa vrei sa iti schimbi viata . Calatorind prin lume iti poate schimba obiceiurile si cunostintele. Cunoscand oameni noi , cu opinii diferite fata de anumite lucruri te pot face sa iti schimbi felul de a gandi . Sunt o gramada de factori care iti pot schimba viata , dar ea e destul de sigura ca un meeting prostesc nu o poate face .

Ajunsa la adresa pe care o introduse in GPS de pe telefonul sau , Cami observa o cladire micuta , o casuta , defapt , cu flori in gradina , o veranda draguta si cu o persoana care se legana pe balanasarul din fata casei .

-Hm , buna ! spuse Cami.

-Buna ziua ! Sunteti aici pentru intalnire ? intreba fata care nu parea sa aiba mai mult de 12 ani .

-Da , ai putea sa ..

-Da , te voi conduce eu in locul ala .

"Locul ala ? Nu ar fi trebuit sa spuna in camera de oaspeti sau curtea din spate sau ceva ? " . In orice caz , aceasta o urma pe fetita pana intr-o camera ciudata , a carei pereti erau ocupati cu postere , poze defapt , cu elevi ai liceului ei . In mijlocul camerei , pe o masa , se afla o poza de-a ei , in care zambea nevinovat la camera . Cami stiuse ca ceva era in neregula .

Dar isi dadu seama prea tarziu , atunci cand ceva greu o lovi in cap .

***

-Bun , deci ce facem acum ? intreba el agitat .

-Nu te mai foi pe-aici de zici ca esti un copil speriat , ii raspunse ea nervoasa .

-Pai sunt speriat ! Tocmai am rapit si lovit o fata ! O colega de-a mea !

-O , Doamne , linisteste-te ! Nu are nimic . In plus , parca ziceai ca nu prea iti place de ea .

-Nu , e adevarat , doar ca nu as ajunge sa o lovesc cu o lopata-n cap . Daca se trezeste si isi da seama ca suntem noi ? Daca ne da pe mana politiei ? Nu vrrau sa ajung intr-o celula din imchisoarea statala , nu la anii astia !

-Stai calm ca nu o sa ne denunte ! Nici nu o sa descopere cine-a fost . Vom purta mastile astea si ne vom modifica vocile cu ajutorul aparatului asta , ok ? Totul o sa fie bine , tu doar calmeaza-te .

-Ok , bine , ma calmez , spuse el intr-un final .

-Bun , acum ajuta-ma sa mut , ii porunci ea .

***

Cami se trezi cu o durere ingrozitoare de cap . Simtea ca o sa ii trosneasca craniul din clipa-n clipa .

"Stai putin.." Deschise ochii si se uita in jur . Incaperea asta era diferita de cea cu pozele . Pe pereti erau tot felul de scrijelituri , scaune erau imprastiate pe jos , in bucatele , geamurile erau acoperite cu scanduri batute in cuie pentru a nu laaa lumina sa patrunda inauntru . In timp ce aceasta cerceta camera , un bec se aprinse si Cami orbi pentru o secunda .

O persoana se apropie de ea , un zgomot lent auzindu-se in urma sa .

-Iata cine s-a trezit ! zise o fata cu glas de robot . "Ce dracu ? " Se pare ca acel zgomot venea de la tocurile ei Louboutin.

Cami o examina indeaproape . Observa ca purta o masca care ii acoperea intreaga fata , mai putin ochii si gura . La fel ca si baiatul ce i se alatura .

-Esti bine ? intreba el cu aceeasi voce robotica .

-Desigur ca e bine , tontule ! spuse fata . Ti-am mai zis , nu trebuie sa iti faci griji pentru ea .

-Ok , ok , raspunse infrant .

-Acum , hai sa ne vedem de treaba .

-Treaba ? Ce treaba ? intreba Cami speriata .

-Motivul pentru care esti aici , idioato !

Fata isi dadu masca jos deodata . Sub ea se afla chipul luminos si fardat al ... Moirei .

-Tu ! tipa Cami . Trebuia sa-mi dau seama ca e ceva putred la mijloc . Nenoro ...

-Da da , hai sa lasam complimentele la urma , ok ? spuse Moira . Bun , motivul pentru care esti aici ...

-Ed , o intrerupse Cami . Vrei sa stau departe de el. Am inteles .

-Serios ? Mie nu mi se pare ca ai inteles . Te tot vad in preajma lui , cerandu-i carti , intrebandu-l anumite lucruri inutile , lucru care imi da de inteles ca nu ai trecut peste .

-Suntem colegi , ce naiba ! E normal sa avem contact fizic sau vizual , asa se intampla cu toata lumea !

-Da , dar eu nu vreau sa se mai intample cu voi !

-Si ce vrei sa fac ? intreba Cami furioasa .

-Pentru inceput , te vei muta la alta scoala .

-Ce ???

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 07, 2014 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Încercarea .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum