Baby's birthday

3.1K 128 12
                                    

-Baby's birthday

"Niall vågn op!"

"Nialler!"

"Din bums!"

Jeg åbnede mine øjne hurtigt og kiggede rundt omkring. Jeg havde det sygeste mareridt om at Olivia og Liv døde i et trafik uheld midt ude på vandet. Sygt ikke?!

"Er du okay?" Grinede Olivia bag mig. Jeg kiggede hen på hende og gav hende hvad-tror-du-selv blikket blandet med du-gav-mig-et-chok blik.

"Niall det er Liv's fødselsdag! Vi har ingen gaver og jeg er ikke engang hjemme!" Panikkede hun. Jeg tog hendes hænder roligt i mine og halv tvang dem ned på hendes skød.

"Rolig baby. Jeg ringer til Harry og for ham til at købe gave, han invitere alle de andre herop også holder vi festen her. Bare for familie" sagde jeg uden at bryde øjenkontakten.

"Okay Niall" var det eneste hun sagde. Jeg kunne se på hende at noget var galt, men jeg ville ikke stresse hende. Det var trosalt vores datters 3 års fødselsdag.

Jeg trak min mobil op og så alle drengene havde skrevet tillykke med Twitter. Jeg fik hurtigt trykket Harry's nummer ind og trykket ring.

"Det Hazza"

"Hey mate! Er Liv oppe?" Spurgte jeg.

"Nej hun sover stadig, hvorfor?"

"Kan du få Soph, El og Perrie til at købe gaver til hende. Zayn og Liam få bagt en kage, du for mine forældre og Olivia's forældre hertil. Louis skal hente Maura og Bobby i lufthavnen. Okay?" Sagde jeg.

"Okay.. Ehm? Jeg ringer hvis der bliver noget" sagde han og lagde på. Jeg lagde mobilen ned på bordet igen og kiggede på Olivia, som kiggede ud af vinduet.

Havde hun glemt de andre..?

~*~*~*~

Døren åbnede herind. Vi kiggede begge to stille derover og så det var Louis.

"Hey mate! Maura og Bobby kommer om lidt" sagde han og slog sig ned på en af stolene. Jeg nikkede. I hele to timer har vi intet sagt. Jeg ville også give Olivia lidt tid til at komme sig.

"Olivia jeg er så glad for at se du lever" sagde Louis. Olivia nikkede tavst og tog sit blik ned på sit skød. Dette var blevet akavet, hvorfor. Hvorfor var det pludselig så akavet?

Altså hun er min kommende kone, vi har et barn. Vi har begge to set hinanden nøgne og hvad mere man kan. Hvad er der at være akavet over?!

~*~*~*~

Michael, Anne, Maura, Bobby, Liam, Louis, Zayn, Harry, Sophia, Eleanor, Perrie, Olivia og jeg var her allesammen. Liv var her selfølgelig, da hun er Fødselsdagsbarnet.

Liv havde fået en masse legetøj og tøj. Hun havde alt for travlt med at lege henne ved et lille bord som var herinde. Imens snakkede vi alle rundt omkring. Olivia var næsten lænket til sengen på grund af de skulle stadig have pumpen i hende. Det var lidt skræmmende af se på, men man vænner sig til det.

"Hey guys! Jeg har noget at fortælle!" sagde El pludselig. Vi kiggede allesammen over på hende og så hun smilte hen til Louis, inden hun kiggede tilbage på os.

"Ehm.. Jeg skal være mor og boo Bear skal være far!" Sagde hun. Vi jublede allesammen og klappede i hænderne.

"Min Perrie er også gravid. Forhåbenligt" sagde Zayn pludselig.

"Oh nej! To many baby's!" Grinte Louis. Jeg kunne høre en svag hulken fra Olivia af. Jeg kiggede hen på hende og så hun havde tåre i øjnene.

"Kan i alle lige gå ud med Liv, tak?" Spurgte jeg. De nikkede allesammen stille og gik ud af stuen, Liam havde Liv på armen som stadig var koncentreret i sin dukke.

"Hey hvad sker der?" Spurgte jeg.

"D-det er bare fordi jeg ikke vil have Liv's fødselsdag her. Det er min skyld hun ikke har en god fødselsdag" sagde hun. Jeg tog hendes hænder i mine og kyssede hende.

"Nej nej nej. Baby hun har en god fødselsdag. Tænk på det positive, vi er alle samlet og du er her. Prøv og tænk på at tænke på at du ikke var vågnet? Det ville have været anderledes. Nu er du her og vi er alle glade ik?" Sagde jeg.

"Okay Niall"

Famous & Father | N.HWhere stories live. Discover now