Hospital

3.5K 148 5
                                    

-Hospital

Jeg sprang ud af min bil som jeg lige havde parkeret på hospitalets parkeringsplads. Nogle få mennesker kiggede mærkeligt på mig, da jeg begyndte at løbe med tåre i øjnene.

Jeg braste døren op, så nogle gispede forskrækket. Jeg løb hele vejen hen til damen ved skranken, som så på mig med store øjne.

"Hvor er Olivia Styles, jeg er hendes forlovede Niall Horan!" Spurgte jeg panisk og forpustet. Damen ved skranken råbte efter en læge, som hurtigt var herovre og lagde en hånd på min skulder.

"Tag det roligt Hr. Horan, Olivia er lod vågnet. De kan komme med ind til hende nu, men tag det roligt da det stadig er tåget foran hende" forklarede lægen. Der stod Phil på hans navneskilt.

"Tak Phil" sagde jeg. Han nikkede med et smil og begyndte at gå hen af den lange gang. Jeg gik hurtigt med imens jeg kiggede ind i alle rummene samtidig med at jeg fulgte efter.

"Husk nu Niall, hun er kun lige stabil" sagde han og stoppede foran en lukket dør. Jeg nikkede og trak ned i håndtaget. Jeg åbnede døren og kiggede hen på en seng.

Dér lagde hun. Hun kiggede den anden vej hvor et vindue var, imens alle de ledninger var sat fast i hende. Det var forfærdeligt og skræmmende at kigge på.

"Baby?" Sagde jeg lavt og grådkvalt. Hun vendte hovedet over mod mig, men jeg kiggede ned i gulvet. Hun skulle ikke se mig græde, for jeg ved hun selv græder hvis jeg gør.

"Niall" hostede hun. Jeg tørrede hurtigt tårene væk og gik hen til sengen. Jeg kunne høre døren lukke bag mig. Jeg greb hendes hånd i min og gav den et klem.

"Det okay baby" hviskede jeg. Jeg lændte mig ned til hende og mine læber rørte hendes blidt. Jeg kunne smage blod på min læber da jeg trak mig selv væk. Hendes læbe var åbnet i en lille rifte. Hendes ene øjenbryn var flækket. Resten kunne jeg ikke kigge på uden at bryde sammen. Den var så skadet.

"Hvad skete der baby?" Spurgte jeg med lav stemme. Jeg satte mig ned på stolen ved siden af sengen, uden at give slip på hendes hånd.

"Jeg ved det ikke? Ligepludselig blev jeg ramt og alt blev sort.." Hviskede hun med gråd i stemmen.

"Baby, jeg blev ringet op af hospitalet for et kvarter siden. Liv var med til interviewet og jeg formoder Harry passer hende. Jeg blev så bange, for at du var død" snøftede jeg.

"Undskyld Niall.."

"Nej du skal ikke undskylde. Jeg er bare glad for at du stadig er hos mig, for jeg kan ikke klare mit liv uden dig" sagde jeg og kyssede hendes hånd.

"Hvor er de andre henne?" Spurgte hun.

"Jeg ringer lige baby" sagde jeg samtidig med at jeg hev mobilen op fra min lomme. Der var virkelig mange beskeder fra dem allesammen om hvad der skete.

//Hej Haz. Olivia er kommet på hospitalet, kom herhen. -Niall// skrev jeg hurtigt. Jeg fik hurtigt et svar.

//Vi er på vej//

~*~*~*~

Jeg holdte Olivia i hånden, da døren herind til blev åbnet. Vi kiggede begge derover, for at se resten af bandet komme ind med Liv.

"Og my god Livia, hvad er der sket!?" Spurgte Harry som løb herover med Liv i armen.

"Jeg.." Stammede hun. Dér brød hun sammen. Jeg kiggede hurtigt på Liv, som kiggede forvirret på Harry.

"Harry vil du tage Liv til Michael og Anne. Jeg tror Olivia lige skal komme sig" sagde jeg. Harry nikkede og gik ud. Han havde lagt en hånd foran Liv's øjne imens de gik.

"Du skal nok klare den baby"

Famous & Father | N.HWhere stories live. Discover now