Bölüm 12

649 51 5
                                    

Sanırım bu uzun bölüm size kendimi biraz olsun affettirir.
İyi okumalar😘

DİLAN&ARDA

Söylediği söz o kadar saçmaydı ki ben zaten onu bir süre sevgilim sanmıştım. Tamam, bir isim koymamıştık ama kim sevgilisi olmayan birini öyle öper sarılırdı ki. Onun saçma sözlerine karşılık bende baya sert konuştum. Biraz fazla sert konuşmuş bile olabilirim.

Geçmişe Bakış

"çok komik şuan sevgilisini bunca erkeğin arasında bırakan adam konuştu."

"Sinem'in sevgilim olmadığını biliyorsun, tıpkı Mert'in senin sevgilin olmadığını bildiğim gibi"

"o yüzden mi kucağında ve öpüşüyordunuz. Ama sende haklısın sen sevgilin olmayan kızları öpmeyi seviyorsun. "

"Saçmalama Dilan ikimizde biliyoruz aramızda geçenlerin bu kadar basit olmadığını."

Dilan sinirleri bozulmuş kahkaha atıyordu. Arda karşısında ki kızın tavırlarından onu ne kadar üzdüğünü anlasa da bir türlü doğruyu yapamıyordu. Dilan ardaya birkaç adım yaklaşıp tam dibine girdi. Aralarındaki mesafe öylesine azdı ki birbirilerinin nefesi yüzüne vuruyordu.

"biliyor musun arda seninle benim aramda biz diye bir şey hiç olmadı, aramızda geçenleri de basitleştiren sendin. Bu yüzden seni hiçbir zaman affetmeyeceğim."

"hiçbir şey bilmiyorsun eğer bilsen bana bu kadar kızmazdın."

"neyi bilmiyorum arda neyi söylesene. Bir gün önce gördüğün her yerde öptüğün beni, bir gün sonra bir yabancıya bakar gibi baktığını mı?"

Arda boyunun avantajını kullanarak Dilan'ın üstüne biraz daha eğildi, Dilan bu yakınlıktan kaçmak için bir adım geriye atınca sırtı mutfak tezgâhına yaslanmış arda ise bunu fırsat bilerek Dilan'ı kolları arasına sıkıştırmıştı. Öyle yoğun bir an olmuştu ki hangisi ilk önce diğerini öptü bilinmez ama günlerin özlemi ile birbirlerinin dudaklarına yapışmışlardı. Arda sakince öptüğü dudakların kendine aynı şekilde karşılık vermesi ile ellerini Dilan'ın beline sarmış, alt dudağını ısırıp kızın ağzını aralamasıyla dili ile keşfe çıkmıştı. Dilan'dan duyduğu inleme sesi ile kıza vücudunu iyice yapıştıran arda kalçalarından tutarak Dilan'ı tezgâha oturtup bacaklarının arasına yerleşmiş Dilan da bacaklarını ardanın beline dolamıştı. Dilan'da Arda da o anda aşkın ateşine kapılmış öpüşürken onları gizlice kameraya kaydeden sinemden habersizlerdi.

Soluksuz kaldıkları anda birbirlerinden çokta uzaklaşmadan nefes almak için durmuşlar Arda başını kızın anlına yaslamış ikisi de derin derin nefes alıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Soluksuz kaldıkları anda birbirlerinden çokta uzaklaşmadan nefes almak için durmuşlar Arda başını kızın anlına yaslamış ikisi de derin derin nefes alıyordu. Arda Dilan'ın hıçkırık sesini duyduğunda şaşırmış bir şekilde bir adım geriye gitti. Dilan bu uzaklıktan fırsatla tezgâhtan inip üstünü düzelti ve Ardanın suratına tokadı geçirdi. Arda öyle şaşkındı ki bu tokadın sebebinden çok Dilan'ın elinin hangi ara kalktığını ve yüzüne indiğini anlamaya çalışıyordu.

Bize En Çok Aşk Yakıştı (Bir Kalp iki Ask 3)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin