22.December

349 6 1
                                    

Alle er gået udenfor også Sigrid, eller nok mere præcist sagt - Sille og min familie. De elsker åbenbart naturen heroppe i Norge, men altså det er jo så mega koldt.

Jeg sidder alene tilbage i sofaen og swiper lidt rundt mellem de få app's på min telefon. Jeg har sådan overhovedet ikke været på min telefon de sidste dage, hvilket nok betyder at jeg har mistet ALLE mine streaks, men det er nok ikke undergangen.

"Hey hva så"
Jeg vender mig bræt om og får øje på Marcus, som står stabilt lænet op mod væggen, hans hår er helt "bollet", nok også ordet for det Sille og ham har lavet..haha

"Jamen godmorgen igen" siger jeg grinende, det jo ikke første gang jeg ser ham i dag. Han vender øjne og dasker ned ved siden af mig. "Hvad gør dig og Martinus egentlig?"
Jeg kigger undrende på ham og svinger benene op i sofaen, de er så korte, at de alligevel ikke rammer ham.
"Hvad mener du?"
Han begynder at småfnise "jeg mener gør I jeres forhold offentligt?"
"Øhm vores forældre ved det godt" svare jeg dumt, som om jeg ikke kunne regne ud han mente fansene.

"Okay Thilda, du er helt væk..Har du fået morgenmad endnu?" siger han fnisende. Jeg vender bare øjne af ham og følger ham med øjnene ud mod køkkenet.

"Skal du have en skive brød eller hvad?" Råber han ude fra køkkenet.
"Nej jeg spiste med Martinus tidligere" svare jeg og inden Marcus svare tilbage, kaster Sille sig ned ved siden af mig. "Jeg vil bede om et Maci" råber hun.
"Godmorgen skat" svare han bare.

De spiser deres morgenmad oppe ved spisebordet imens jeg dovner på sofaen og lytter til deres kedelige samtale. De snakker bare om et eller andet internt, totalt nederen.

"Hey Thilda, Marcus og jeg tager ud og køber julepynt, hvil du med? Vi tager stadig allesammen på gavekøb imorgen" siger Sille sødt, som står lænet op over mig. Jeg ryster på hovedet. Jeg har bare lyst til at slappe af, jeg ved det bliver så stresset imorgen, så jeg magter ikke endnu en stresset dag, desuden ville jeg også ligne det vildeste tredjehjul. Not cool.

Et time efter smækker døren, Sille og Marcus har taget bussen til Mosjøen og Sille og min familie har lige skrevet, at de også tager dertil. Så egentlig er jeg alene hjemme, udover Kjell-Erik og Gerd Anne stadig er har. Emma deres lillesøster er over hos en veninde og Kjell-Erik og Gerd Anne ville tage på madindkøb snart.

Jeg finder min macbook frem og slider igennem netflix, men der er intet der finder i min smag i dag. Egentlig har jeg bare lyst til at sove.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now