Jeg er en badass

409 15 0
                                    

Jeg vågner svagt op, af det skarpe gule skær fra lyset udenfor. Du tænker sikkert "Har I ikke rullet gardinet ned i nat" og jo, men lyset skinner ind gennem siderne, som gardinet ikke kan dække.
Det er d. 18 December og der er 4 dage til, at Sille og jeg skal hjem.
Faktisk for en gangs skyld vågner jeg op frisk og klar til en ny dag.
Det meget sjældent det sker.
Jeg skynder mig ud på badeværelset, klokken er kun 08:00, så jeg tror stadig jeg er den første derude, men nej selvfølgelig er Sille også stået op. Jeg håbede ellers lige jeg kunne få lidt "private space" på badeværelset. I guess not.

"Godmorgen, du ser godt nok frisk ud" pointere Sille. "Jeg siger tak for komplimentet, det sjælendt jeg hører lige præcis de ord" griner jeg.

"Nå men sov du ellers godt i nat?" spørger jeg nysgerrigt, jeg har ikke hørt så meget om hende og Marcus, altså ting som jeg ikke selv har opdaget.
"Ja, det var meget stille og roligt, eller faktisk prøvede Marcus og kysse mig igår, men jeg ved ikke helt hvorfor jeg afviste ham" sukker hun.
"A hva" siger jeg imens jeg spytter alt tandpastaen ud på spejlet "Har I ikke kysset!" udbryder jeg "shh ikke så højt Thilda" svare Sille og holder mig for munden.
"Jeg vil bare gerne have at det bliver helt perfekt" mumler hun.
"Okay så du synes ikke det er perfekt nok, jeg mener han har selv siddet og sagt, at du ingen konkurrenter har, da du alligevel ville vinde over alle!" siger jeg med åben mund, hun kigger undrende på mig "vent hvordan vidste du det, der var ingen andre da han sagde det?

Der bliver stille i er sekund, min hjerne prøver at finde den bedste måde, at forklare det på. Jeg vil helst undgå, at fortælle hende, at jeg sad og lyttede bag døren.
"Ja altså nu skal du bare høre, væggene er faktisk ikke særlig lydtætte, så da jeg var på toilettet hørte jeg det hele" siger jeg i håb om, at hun tror på mig.
"Nå ja du har faktisk ret, vi hørte også da dig og Martinus ligesom..du ved blomsten og bien" griner hun.
Jeg stivner i er sekund.."vent hvad, seriøst jeg jokede bare med væggene, men seriøst kunne i virkelig høre os?" siger jeg akavet.
Hun begynder at flække af grin "Det var for sjov Thilda selvfølgelig er væggene lydtætte, men omg har i bollet!" griner hun.
Fuck jeg har det akavet lige nu
"Vi har ikke 'bollet' Sille, vi har bare ligesom bare......okay jo, men please ikke brug ordet bolle" siger jeg akavet.
"Omg hvorfor har du ikke sagt det!" hviner hun.
"Jeg ville også have sagt det, men ja der var bare ikke lige er tidspunkt hvor det var passende" svarer jeg.

"Nå men fuck hvor vildt, min veninde har haft ulovlig sex" griner hun.
Hvis i undre jer over hvorfor det er ulovligt, er det fordi at jeg er 14 og han er 16, men altså who the fuck cares.
"Ja Sille, jeg er noget af en badass" siger jeg og vi begynder at flække af grin.

Den første gang - Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now