Üdvözöllek a Bűnök városában!

300 11 6
                                    

Bevezetőként csak annyit mondanék hogy nyugalom, attól hogy ez a 30 napos kihívás kezdetét vette, ugyan úgy fogom folytatni a történeteimet mint ahogy eddig, szóval csupán annyi változik hogy egyel több blogom lesz, amit rendszeresen kell írnom! Piros pont nekem! 

Most pedig jöjjenek a számomra brutálisan becsben tartott kérdések!

Ha pedig nem haragszotok csak egy embert jelölnék meg, de akinek van kedve NYUGODTAN megcsinálhatja és MINDENKÉPP jelöljetek meg benne, hisz kíváncsi vagyok a TI válaszaitokra! Szóval aki megcsinálja annak hajrá, akinek kötelező (lol) az nem más m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ha pedig nem haragszotok csak egy embert jelölnék meg, de akinek van kedve NYUGODTAN megcsinálhatja és MINDENKÉPP jelöljetek meg benne, hisz kíváncsi vagyok a TI válaszaitokra! Szóval aki megcsinálja annak hajrá, akinek kötelező (lol) az nem más mint kedves senki000. Persze nem erőszak a disznótor, de nagyon örülnénk ha együtt veselkednénk neki ennek a csodás kihívásnak! Aki pedig csupán nézőnek érkezik....kellemes olvasást.


30 ᴅᴀʏs ɢᴏᴛʜᴀᴍ ᴄʜᴀʟʟᴇɴɢᴇ | ✔Where stories live. Discover now