8

2.9K 209 225
                                    





"Bunda bir sakınca yok, ancak Malfoy.. Ben de seninle geleceğim, çok özlü iksirle Blaise kılığında ve Pansy'de bizimle gelir. Hermione kadar zeki birine ihtiyacımız var." Harry bunu, Draco'nun isteğine karşılık söylemişti çünkü onu oraya yalnız gönderemezdi, Draco Malfoy'u bir daha görmeme riskine giremezdi. Platin çocuk bir süre düşündükten sonra başını iki yana salladı "Hayır Harry, sen güvende olmalısın. Ne olursa olsun senin için tehlikeli." Zümrüt çocuk ise buna kaşlarını çatarak yanıt vermişti "Senin içinde tehlikeli Malfoy, bir ay sürsün ya da bir yıl seninle beraber geleceğim." Hermione ayağa kalktı ve kaşlarını kaldırarak Draco'ya baktı "Ben çok özlü iksir yapımına başlıyorum."

---

1 ay sonra

Hermione, sonunda çok özlü iksiri bitirmiş şişeye dolduruyordu, Blaise ise kendi kıyafetlerinden Harry'ye vermekle meşguldü. Zabini'nin kıyafetleri ona bol geldiğinde Draco onun bu haline güldü "Tamam, inandığım nokta şu ki Potter, bakanlıkta yeniden dönüşsen bile sana ve tatlılığına gülmekten işlevsiz kalacaklar." Zümrüt çocuk onun bu söylediklerine göz devirmişti "Ha-ha-ha, ne kadar komik Malfoy." 
Yaklaşık yarım saat sonra Blaise, iksire saç telinden bir parça koparıp atmış ve iksiri tamamlamıştı. Harry, iksirden bir yudum aldıktan sonra acıyla kıvranmaya başlamış daha sonra ise tıpkı Blaise gibi görünmeyi başarmıştı, artık kıyafetler üzerine tam oturuyordu. Hermione hızlıca şişeyi onun cebine tıkıştırırken söylendi "Unutma Harry, ne zaman kendine dönüştüğünü hissedersen iksirden bir yudum al. Böylece kendine dönüşmezsin." Zümrüt çocuk başıyla onayladıktan sonra, Pansy'nin elini sıkıca kavramış olan Platin çocuk ona elini uzattı. Harry, yutkunup sıkıca onun elini kavradığında  bakanlığa cisimlenmişlerdi.

---

Dolores Umbridge'in odasına geldiklerinde rahatça onu beklemeye başladılar, kadın odaya girmeden önce Harry tedbir amaçlı iksirden bir yudum daha almıştı.
Pespembe elbisesi ve yeleğiyle kadın içeriye neşeyle girip kapıyı örttü hemencecik "Ah, sizi ve arkadaşlarınızı görmek büyük onur." kadın iğrenç sırıtışıyla masasına, tam karşılarına kuruldu "Bu ziyareti neye borçluyum tatlım?" Ne Pansy, ne Draco, ne de Blaise kılığında olan Harry ciddiyetini bozmuştu. Draco ayağa kalkıp, kadının yanına nazikçe ilerledi ve boynuna taktığı madalyona daha dikkatli baktı "Boynunuzda duran madalyon için, Yüce Lordumuz tarafından gönderildim. Kendileri eğer, o madalyonu hiçbir zarara uğratmadan Yüce Lordumuz'a ulaştırabilirsek bizim birer ölüm yiyen olabileceğimizi söyledi efendim." Platin çocuk elini geri çektiğinde, Dolores ona kaşlarını kaldırmış şaşkınlıkla bakıyordu "A-ama-" Draco asasını çıkartıp, oynamaya başladı "Biliyorsunuz, Yüce Lordumuzun tek amacı bu dünyayı iğrenç bulanıklardan arındırmak. Boynunuzdaki madalyon bu işin önemli bir parçasıdır, Yüce Lordumuz sizden düzgün bir şekilde istememizin bir sakınca yaratmayacağından hatta ve hatta amacı yüzünden gönülden bir hediyeymişcesine kolyeyi vereceğinizi söyledi. Ah, terslik olursa tabii ki de bir şeyler için bize güzel tavsiyeler verdi, bazı güzel.. Lanetler gibi.." Draco'nun rolünü bu kadar iyi yapması, Harry'yi bile korkutmuştu. Şirin bir pembelikte elbisesi olan, tiksinç kadın elleri titreyerek madalyonu çıkarmaya uğraşıyordu şimdi "Ah, efendim hayır siz zahmet etmeyin." Dolores'e gülümseyen suratı birden solmuş ve sinirle Blaise kılığında olan Harry'ye dönmüştü, tıslarcasına konuşuyordu -babasının ona yaptığı gibi diye düşündü Zümrüt çocuk, bu kalbinin ortasında küçük bir sızlamaya neden olmuştu.- "Biraz kibar olsana Blaise! Kibar bir erkek olup, madalyonu düzgünce al!" Harry, yerinden hızla kalkıp yutkundu ve nazikçe Dolores'in boynundan hortkuluğu çıkarttı "Bana ver, şimdi senin sakarlığınla uğraşırsam Lordumuz bizi ödüllendirmek yerine toprağın altına gömebilir sevgili arkadaşım değil mi?" bayan Umbridge söylenen şeye o kadar inanmıştı ki korkuyla titriyordu, kekeliyerek sordu "T-tatlım, Lord.. Ya-yaşamama.. İ-izin verir? De-değil mi?" Blaise kılığında olan Draco'ya madalyonu verdiğinde, Draco hortkuluğun gerçekliğini kontrol ediyormuş gibi yapıp sırıttı "Elbette efendim, buraya geldiğimiz hakkında hiç kimseye bir şey söylemezseniz. Yüce Lordumuzun sizi ödüllendireceğinden bile emin olabilirsiniz." Umbridge rahatlamışcasına bir nefes verdi "Harika, Muggle doğumlulara son!" dedi iğrenç rahat bir sırıtışla, üçü onun önünde saygıyla eğiliyormuş gibi yaptılar, el ele tutuşmuşlardı -Saygıyla eğilmekten çok, sanki bir tiyatro oyununu bitirmişte seyircilerine selam veriyorlarmış gibiydiler. Ki aslında yaptıklarıda buydu, Dolores Umbridge'in beyni ise bu kinayeyi anlamak için fazla küçüktü.- Draco, Pansy ve sevdiği çocuğun elini daha sıkı kavrarken yeniden çadıra cisimlendi.

I don't fuck with you, Potter. ( Drarry / BoyxBoy )Where stories live. Discover now