#Final Konuşması#

122K 4.1K 912
                                    

Merhabalar.

Nasılsınız? Umarım final bölümünden memnun kalmışsınızdır. Şahsen ben yazarken hissetmediğim duyguları hissettim. Sanırım yayımladığım ve finalini gördüğüm ilk hikayem olduğu için.

Sizlere bu hikayeyle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.

Öncelikle, Babasının Kızı benim ilk hikayem değil. Bundan yaklaşık 6-7 ay önce Oyunbaz Asosyal diye bir hikaye yayımlamıştım. Belki bilenleriniz vardır.

Oyunbaz Asosyal, ikizlerin babası Argün Yağmur'un hikayesiydi. Ve yeri benim için inanılmaz farklıydı. Onu yazmaya başladım ve yaklaşık on bölüm kadar bölüm yayımladım. Ama daha sonra yaşadığım bazı şeylerden ötürü hikayeyi kaldırdım. Çünkü yerinde olmayan kafamla öyle bir kurgu harcamak istemedim. Yazık olurdu.

Daha sonra geçtiğimiz kurban bayramında neden tadımlık bir şeyler yazmıyorum, dedim ve kolları sıvayıp Babasının Kızı'nı yazmaya başladım. Çok ani olmuştu. Plan, proje hiçbir şey yoktu. Açıp yazmaya başladım.

Giriş bölümünü yazdıktan sonra ne isim koysam diye düşündüm ve ana karakterim Nilperi Arca'yı babasına çok benzettiğim için böyle bir isim koymayı düşündüm. Yani isim buradan geliyor. Eğer ilk hikayemi yazmaya devam etseydim her şey daha mantıklı olurdu ama olsun.

Bir diğer husus ise, neden böyle karakterler yazmamdı. Wattpad de hep aynı karakterler görmekten sıkılmıştım. Ve kendi dünyamı oluşturdum. Etrafımda olmasını istediğim her karakteri yazmaya çalıştım. Kurgum basitti, karakterlerimin duygularını iyi yansıtamamıştım ama ben mutluydum.

Tabii bu mutluluğum çok uzun sürmedi. Beklediğimden çok büyük bir kitleye ulaştım ama bazı olumsuzluklar oldu. Bunlardan en büyüğü kullandığım karakterlere edilen hakaretlerdi. Hepimiz insanız. Evet, güzel ya da çirkin diye birbirimizi nitelendiriyoruz ama yaptığımız çok yanlış.

Karakterlerimin hepsi benim gözümde olması gerektiği gibiydi. Deniz için kullandığım karakter ile iletişime geçtiğimde, onun fotoğraflarını kullanmam onu mutlu etti.

 Deniz için kullandığım karakter ile iletişime geçtiğimde, onun fotoğraflarını kullanmam onu mutlu etti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ve bir kez daha Borja Villalobos'u Deniz karakterine uygun olduğu için gurur duydum. Umarım sizlerde tatmin olabilmişsinizdir. ❤️

Babasının Kızı okuyucularına yani sizlere çok teşekkür ederim. Kimi zaman bazı yorumlar yüzünden sinir küpüne dönsem de artık bunları aşmayı öğreniyorum. Yazmaktan daha zor olan bir şey varsa o da yorumlarda kendini ifade edebilmek.

İlk hikayem için bazı yerlerde mantıksal problemler olabilir. Ama sizi temin ederim ki, araştırıp yazmadığım bir şey yok. Özellikle yanık konusu! Ben bir sağlıkçıyım, arkadaşlar. Bile isteye neden yanlış bilgi vereyim size?

Neyse.

Hikayenin sonundan anlaşıldığı üzere devamı gelecek. Ama ilk hikaye böyle bitmesi gerekiyordu. İkinci hikaye çıkacak ve içinde tüm karakterler olacak yine. Sadece, ne zaman yazarım net bir tarih yok. Önceliğim önümdeki üniversite sınavını atlatmak. Zaten yazmaya devam edemememin sebebi sınav. Ama az kaldı. Dayanmalıyım.

Son olarak hepinize teşekkür ederim. Gerek yorumlarınızla, gerekse mesajlarınızla yanımda oldunuz. Hele ki en büyük destekçim Ceyda'ya lovercasper_  sonsuz teşekkür ederim. O olmasıydı hikayeyi bile silmeyi düşünüyordum. Gözüm o kadar dönmüştü. 😂 Sayesinde öyle bir şey yapmadım.

Final bölümünü hepinize ithaf ediyorum. Sizler benim ilk göz ağrımsınız. Her şey için tekrar teşekkür ederim. ❤️

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

Unutmadan, buraya karakter röportajıyla ilgili sorularınızı bırakabilirsiniz. Hikayede adı geçen tüm karakterlere ve bana istediğinizi sorabilirsiniz. Sanırım artık beni de tanıma vaktiniz geldi. 😌

Hoşça kalın.

Babasının Kızı|Yarı TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin