Deel 9

10 0 1
                                    

P.o.v Josh

1 week later

We zijn ondertussen allemaal thuis van Hawaii. Ik heb Jennifer niet meer gezien of gesproken. Het liefst van al zou ik alles willen vergeten. Dat zou het makkelijkste zijn. Maar ik weet dat dat geen optie is. Welke opties zijn er dan wel? Proberen te praten met haar? Of haar gewoon nooit meer spreken tenzij het voor werk is. Daar had ik ineens nog niet over nagedacht. De vraag die altijd gesteld word door fans. Is Joshifer real? Hoe kan ik dan verbergen dat ik wil dat het echt was maar dat Jennifer het verpest heeft en elke seconde dat ik eraan denk pijn doet. Ik kan niet slapen. Toen ik terug kwam van Hawaii en ging gaan slapen in mijn bed rook  ik de geur van Jennifer nog. De nacht voordat we naar Hawaii gingen vertrekken. Ik wil zo graag terug naar die ochtend. Ik moest haar gewoon gekust hebben in dat zwembad. Dan was dit alles niet gebeurd. Er zijn ondertussen wel al meerdere nachten gepasseerd maar nog steeds ruik ik de geur van Jennifer. Stiekem wil ik niet dat de geur verdwijnt. Het doet me steeds denken aan hoe het voor Hawaii was. Ik mis Jennifer wel. Ook al waren we geen koppel. Ze was mijn beste vriendin. Ik kon alles tegen haar zeggen. Ze maakte me altijd gelukkig als ik het niet was. Ik zit steeds naar mijn gsm te kijken. Met mezelf te overleggen of ik haar zou moeten contacteren. Waarom zou ik? Ik moet ze gewoon loslaten.

P.O.V. Jennifer

Ik zit nu al een week in Kentucky bij mijn ouders. De plaats waar ik ben opgegroeid. De plaats waar het leven nog simpel was. Ze stonden wel versteld toen ik opeens aan hun deur stond. Ze wisten dat ik normaal gezien in Hawaii moest zitten. Ik heb hun maar gezegd dat ik even uit het Hollywood leven wou stappen. Ik zag in hun blikken dat ze het niet 100 procent geloofden maar ik liet het erbij net als zij. Wat kon ik anders zeggen. "Hey ik ben terug want ik heb geneukt met mijn ex toen er iets aan het bloeien was tussen Josh en mij." Dat kon ik niet. Het was al genant genoeg wanneer ze er achter kwamen dat er naaktfoto's van mij  verspreid werden over de hele wereld 3 jaar geleden. Ik weet niet hoe ik verder moet. Moet ik Josh proberen te contacteren? Wat is de kans dat hij opneemt. Hij was redelijk duidelijk de avond toen ik vertrok uit Hawaii. Wat ik heb gedaan kan heel mijn leven overhoop gehaald hebben. Ik ben mijn beste vriend kwijt. Maar wat het ergst van al is, is dat ik verliefd op hem was en hij op mij. Dat betekent dus dat er een kans is dat Josh de ware is. Of was... Hoe kon ik nu zo dom geweest zijn. Ik moet het proberen goed te maken. 

Jen: Hey Josh. Het spijt me echt van alles. Kunnen we alstublieft spreken zodat we het kunnen bijpraten?

Uren gingen er voorbij. Nog nooit heb ik zoveel zitten kijken naar mijn gsm. Tot dat ik een berichtje terug kreeg.

Josh: Morgen 5 u 's avonds, mijn huis.

Jen: Deal

Ik was zo blij dat we eindelijk een conversatie gingen hebben. Maar of het het goed gaat komen tussen ons is nog altijd niet zeker. Maar nu is er tenminste een beetje hoop. 

Joshifer NederlandsWhere stories live. Discover now